... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   máj 03

Ígéret hava – Május – Keresem az UTAM…

május

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod  :)  A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet, amit én beírtam !

A  :)   jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

 

Ígéret havában 6 Teremtőnap plusz a Telehold és Újhold energiái hatnak ránk erősebben, mint a többi napokon. Ez a hónap a tanulás, a változtatás ideje, de fontos energiái még a hit, a valahová tartozás és a belső középpont megtalálása is. Kommunikáció Önmagunkkal és másokkal, hogy a változtatások egyértelműek legyenek :)

Kapcsolataink új irányt vesznek, most könnyebben megy az elengedés, elválás és a lelkünk megnyitása is, új emberek és eszmék felé…

A belső középpont erősödésével a bizalom nő és elköteleződéseink megszüntetik az elszigeteltséget – persze előtte a régi eszméket, nem működő kapcsolatokat el kell engednünk, hogy helyet, teret, adjunk az újnak.

A saját magunkon elkezdett változtatás visz előre a leggyorsabban! A változások mindig lehetőségeket mutatnak, de az „Első Lépés Törvénye” szerint az energiát akkor irányítjuk mi, ha az első lépést is mi kezdeményezzük és tesszük, éljük,   az elindított változtatást.

Ez a hónap is mozgalmas lesz, hiszen minden változásban van… keressük a helyünket, keressük az utunkat, keressük a boldogságot hozó kapcsolatainkat…

csoda

Amikor nem a szeretet a lényege a régi vagy új kapcsolatnak, akkor csupán a régi játszmáinkat játsszuk – csak más szereplők segítségével… és valószínű ugyanolyan magányos boldogtalanság vagy szakítás lesz a vége, mint már annyiszor…

A szeretet benned van—nem fogod kívülről megkapni! (mármint az IGAZI szeretetet) Ha nem érzed teljesnek magad,  nem tudsz bevonzani csak szintén olyan társat, aki a másiktól (tőled) várja a teljességet, a szeretetet, a megerősítést…. Ne várd el senkitől, hogy majd megvárja, míg te testileg-lelkileg egész leszel! Mert másként rezegtek… TE kezdj el dolgozni magadon :) Te válj egésszé a belső hited és az önszereteted által :) …És megtörténik…  :)

Egész emberek kapcsolódásában nincs alá-és főlerendelődés. Egymásban rezegve erősítik egymást lélek szinten… a férfi engedi be a nőt a lelkébe (és nem fordítva) Ezek a kapcsolatok viszont megerősödnek, túlnövik a saját lehetőségeiket és az ígéretek, csodák, valóra vállnak :)  …és ekkor az útkeresés véget ér :) De a tapasztalatszerzés, a változás az folyamatos marad :)

Májusban a legtöbb változás önmagunkban történik. Lesznek olyan napok, amikor újra átéled az egységet önmagadban és meg is tudod tartani… és persze lesznek olyanok is, amikor 1 perc alatt mindent elveszítesz… A változás jó – és minden csalódás jó—pont azért mert kiderült, hogy megtudod, hogy az már NEM a te utad… Mert csak akkor tudsz tovább keresni, új utakat ha kiderül az igazság.

Lehet sírunk sokat, valakiért – de aztán megértjük, hogy most a legkönnyebb a szétválás, az elengedés – és pont ettől növünk fel a közelítő Igazi Kapcsolathoz :) Mert előre kell megdolgozni érte.

A munkában és üzletben, ugyanilyen kapcsolódások, szakadások várhatók… utak nyílnak és szűnnek meg percről-percre. Igazságokat látsz meg, esetleg pénzt, embereket veszítesz el. Nem baj! A végén jó lesz, mikor túl leszel rajta :) Az időszerű dolgok mind  megtörténnek…

Tehát, KERESD az utad, nem baj ha fáj amikor rájössz, hogy rossz úton haladtál eddig! Kezdd a BÚCSÚZÁST már most, ha nem érzed, hogy értéket képviselsz a munkádban vagy a kapcsolatodban… Mert már érezhető… Ha valamiben vagy valakiben nem vagy biztos, akkor Neked kell elkezdened a változást, neked kell elkezdened a tisztázást, a kommunikációt, magad és mások felé is! Meg kell nézni, hogy félgőzzel csinálod-e a munkád vagy félig vagy benne egy kapcsolatban…. aztán változtatni…

Vagy egészen, vagy sehogyan se csináld! Végül, így is úgy is kiderül most, hogy mely utak érnek egybe és melyek válnak szét. Persze – van és lesz olyan kapcsolat is, ahol a felek tudják, hogy nincs közös út, mégis együtt maradnak életük végéig… Saját döntés. Lehet így is. Én mégis azt mondom, keresd meg a SAJÁTODAT :)

A jelenlegi „rossz” helyzetből a KIÚT, mindig csakis a saját Utad felé vezethet! :) Fordulj meg és indulj!

fordulj meg

Május 3-4 szombat-vasárnap – Szembenézés az igazsággal – és a függőségek, téves gondolatok elengedése, amit másokról és magunkról alakítottunk ki. Fontos a megbocsátás!

 

5. hétfő – Pénz és igazság nap :) naaagy változások várhatók… szembe nézés a jelennel, múlttal, hibákkal-és a lehetőségekkel, amit a feltörő igazság elénk hoz…

 

6. kedd – Mások segítése a legfontosabb :) Amikor másokat emelsz, te magad is túl nősz a saját problémáidon :)

 

7 szerda – Test és lélek gyógyítása, öngyógyítása elkezdődik, ha teszel érte! A Kezdet napja, ha te kezdeményezed a változtatásokat. Alkotás, teremtés, jó kapcsolatok elindulásának ideje, az üzletben és a magánéletben is :)

 

8 csütörtök – a belső hit erősítésének ideje… Önlegyőzés :) Tanulva a múlt hibáiból, átalakítani a jelent az új hozzáállásoddal :)

 

9. péntek – Teremtőnap :) –  Kapcsolatok megváltoztatása, szeretet áramoltatása – akár szakításnál, akár kezdetnél… fontos ezen a napon a kommunikáció és az őszinteség…

 

10. szombat – Elengedés ideje… A lim-lom kipakolása a szekrényünkből, a fejünkből és a szívünkből is :) Lezárni azt, ami nem szolgál, hogy megszülethessenek az új dolgok :)

 

11. vasárnap – Teremtőnap :) – Figyelj az álmaidra, a sugallatokra, mert az angyalod  segít a saját utad felé terelni ezen a napon :) A belső hangod és a kapcsolataid tisztázása is segítség most a változtatásban!

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.