... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   aug 11

Hírlevél

Név: *
Email: *

7 Comments

 1. kalocsa gabriella szerint:

  Szia Anita Ismét dolgozom így tudok ha időm engedi tuduk gépezni.Nagyon sok érdekes dologról írsz.Tetszenek a gondolataid, tele van pozitív dologal, és gondolatokal. Néha úgy érzem hogy olyan kilátástalan az egész étetem. Igaz sokat gyakorolom a pozitív megerősítéseket de néha úgyérzem hogy nem jutok előre. Sokat vagyok egyedül,igaz velem van Dávid, de olyan sok mindet kell meg oldanom és sok esetben nem találom a kiutat.

  [Reply]

  Manita Reply:

  szia Gabó :) örülök hogy dolgozol :) az utakkal az a helyzet, hogy ott vannak ugyan előttünk a lehetőségek, de ha nem lépünk rá az útra-nem vesszük észre :( Biztos, hogy előbbre jársz – csak lehet nem veszed észre (tudod ez pont olyan, mint amikor régen nem látsz egy kisgyereket és elkezdesz áradozni, hogy milyen szép lett, mekkorát nőtt stb… az édesanyja, aki minden nap látja, az meg szinte észre sem veszi a változást) szóval nézd te is messzebbről a “problémát” – hátha te is észreveszed a jó dolgokat is amik vannak az életedben :)

  [Reply]

 2. Tibor szerint:

  Érdekes dolog ami ide le van írva. Igaz ha javítani akarok az életemen akkor azt csak én tehetem meg. Csak nehéz rászánni magamat. Ugye a csalódástól való félelem van, hogy erősebb.

  [Reply]

 3. Erzslbet szerint:

  Véletlenül találtam meg egy igen régen felírt címedet, ezt. Most megint kinyitottam,és örömmel és csodálkozással olvastam tudásodat. Hálásaan köszönöm. BUÉK neked szeretettel.

  [Reply]

  Manita Reply:

  :) nincsenek véletlenek :) Neked is Boldogságos újesztendőt <3

  [Reply]

 4. Billig Kriszta szerint:

  Köszönöm a segítő megerősítést.

  [Reply]

  Manita Reply:

  <3

  [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.