... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   júl 25

Nefertiti Háza

Nefertiti ezoterikus Tanácsadó

 Orosz Mária

.

Orosz Mária vagyok.

Gyermekkorom óta foglalkoztatott az ezoterikus spirituális világ, de elég komolyan 20 éve kezdtem el foglalkozni ezekkel a dolgokkal, egy váratlan tragédia indított el azon az úton, hogy elkezdjem keresni önmagam.

Reikivel kezdtem, majd kártyajóslás,  szellemgyógyászat, agykontroll, és nyugati és kínai asztrológia, parapszichológia területén fejlesztettem magam. Közben látnoki képességeim is elkezdtek fejlődni.

Szeretek segíteni az embereknek, irányt mutatni nekik, hiszen minden időpillanatban döntés előtt állunk, és bizony néha nehéz azt a bizonyos döntést meghozni.

Az asztrológia számomra az univerzum üzenete, mert azt az utat mutatja meg, amelyet itt a földön teljesítenünk kell, amiért leszülettünk, amely utat be kell járnunk.

Érdekel a csillagok tudománya?

Asztrológusok véleménye szerint ” ahogy fent, úgy lent “. Születésünk pillanatában, amikor a földön megjelenünk,( megszületünk ) az égen is különböző bolygóállások, kínai asztrológia szerint ELEMEK (yin-yang, föld, fém, víz, fa, tűz) vannak, amik –HATNAK – ránk.

Megmutatják milyen belső tulajdonságokkal rendelkezünk, milyen életesemények várhatóak életünkben, anyagiakban, párkapcsolatban, egészségi állapotunkban, stb…

.

óra

.

Mindemellett foglalkozom üvegfestéssel, mandalakészítéssel, akár falióra formában is elkészítem mandalád. Kérheted a születési képleted alapján az egyedi mandalád elkészítését is…

.

 üvegkép

 .

Amennyiben szeretnéd megismerni horoszkópodat, asztrológiai elemzésed, esetleg születési adataidra felállított mandalát rendelnél, itt megtalálod az ajánlataimat.

.

személyes mandala, születési adatok alapján

.

Árak:

Nyugati asztrológiai gépi elemzés

Kb. 6-8 oldal    6.000 Ft

.

Nyugati asztrológiai  elemzés

Kb. 4-5 oldal    12.000 Ft

.

Kínai elemzés szóban

(telefon, skype)   12.000 Ft

.

Kínai elemzés írásban

 Kb. 4-5 oldal     15.000 Ft

.

Mandala készítés

mandala átmérő függvényében: 1 cm/1.000 Ft

.

Jóslás

6000 Ft

.

mandala

.

Hálásan köszönöm megtisztelő bizalmad.

Szeretettel, Fénnyel, Áldással

Orosz Mária

Telefon: +3630/237 0868

Email: mary0818@gmail.com

.

.