... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   szept 01

Szeptember – Földanya Hava

Szeptemberi Varázstábla

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod  :)  A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet, amit én beírtam !

A  :)   jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

 

Szeptemberben 11 Teremtőnap (a 22.e ezek közül tripla energiájú, hiszen az őszi napéjegyenlőség is erre a napra esik ) + a Telehold és az Újhold energiái hatnak ránk a legintenzívebben :)

Földanya Havában, megmunkáljuk Önmagunkat, hogy az új magok termékeny talajra találjanak :)

Az Önvizsgálat ideje, amikor a saját nagyszerűségünk felszínre hozásával elindulunk a bölcsesség felé :) A bölcsek nyugalma, a belső egyensúly elérhető, a szeretet alapú cselekedetek, gondolatok, elindításával, mások segítésével.(amikor leesik a tantusz, hogy mekkora és milyen hibákat követtél el eddig és lehetőségedben áll a rosszul sikerült dolgaidat, kapcsolataidat, elengedni vagy megújítani úgy, hogy tudatosan nem követed el újra azokat a hibákat!) A feltételnélküli szeretet ideje, ami belőled indul ki és visszatér hozzád, pont olyan iramban, ahogyan Te, önmagad és mások felé kisugárzod :)

tükör

Szeptember szemfelnyitó tanulsága: Minden benned van és ami segít neked ezen a héten, ebben a hónapban az, HA MINDEN veled megtörténő dolgot a saját belső világod tükrének, kivetülésének látsz! Ez a TE világod, ezt képes vagy megváltoztatni – olyanná formálni, amilyennek szeretnéd :) …és ezután, majd a belső változásod megmutatkozik a külső világodban is :)

 

Szeptember 1. vasárnap – A szeretettel gyógyítás, megértés, az „igazságokra rádöbbenés”ideje

 

2. hétfő – Pénznap :) a belső hang meghallgatásával, hosszú távú, jó döntéseket hozhatunk, karrier, jogi ügyek és anyagi dolgok területén is.

 

3. kedd – 4db szeretet rezgés is van a mai nap képletében, tehát törekedj a cselekedeteidet, gondolataidat, érzelmeidet is a szeretet hullámhosszára hangolni és meghozni a döntéseidet életed minden területén!

 

4. szerda – Teremtőnap :) Munka és alkotás ideje (de csak ha szeretettel teszed, akkor kezdj bele!)

 

5. csütörtök – Újhold – A változtatás napja, az intuíciódra hallgatva kezdj bele valami új dologba, amit eddig nem mertél megvalósítani.

 

6. péntek – Teremtőnap :) – A szeretet, szerelem és a boldog, gyümölcsöző, kapcsolatok megteremtésének, elkezdésének ideje :)

 

7. szombat – Teremtőnap :) A szív és a lélek meggyógyításának és a munkában lévő hosszú távú tervek elkezdésének ideje.

 

8. vasárnap – A tanulással, fejlődéssel, önfejlesztéssel, elért pénzügyi döntések ideje (csak a szeretettel meghozott döntéseid hoznak sikert!)

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments

  1. Timi szerint:

    Most az újhold együttállásban lesz a Nappal:)!

    [Reply]

  2. Edina szerint:

    Nagyon ígéretes hónap következik az életünkben,most valóban cselekedni kell, mert érdemes az erős energiát jó irányba felhasználni.Ma már sok előadást hallgattam önismeretből, de az ilyen irányú könyveket is kikészítettem, újra felfrissítem az elméleti tudást, mivel ismétlés a tudás anyja, és mindennap kis lépésekkel, de biztosan haladok a kitűzött cél felé.Bőven van elmaradt feladatom, amit a tudatosság szintjén akarok megoldani.

    [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.