... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   jan 31

Februári Varázstábla – Jégbontó Hava

 

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod  :)  A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet amit én beírtam  :)

A :)  jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod : http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

 

Februárban 5 teremtőnap, plusz a Telehold és az Újhold mesés energiáit használhatjuk kiemelkedőbb teljesítmények elérésére. Nagyon fontos hónap, hiszen az egyik kiemelt érzelmi energiája a kettősség legyőzése önmagunkban! Persze a kapcsolatépítés és a társkapcsolatok is górcső alá kerülnek most.

A lelki társak, üzlettársak, munkatársak és minden egyéb csoportok kiemelkedő szerepet kaphatnak az életünkben, ha ez egyenlőség az „együtt végigcsinálni könnyebben” elvét szem előtt tartjuk. Mégpedig, azt, hogy ez most nem alárendelt- fölérendelt, főnök-beosztott viszony – hanem EGYSÉG!

Ehhez a hónaphoz tartozik még a romantika, a diplomácia és az önfejlesztéshez nélkülözhetetlen, belső hangunk meghallgatása- az intuíciónk újra felfedezése is. Amit januárban megterveztél, elindítottál – ahhoz most társakat találhatsz – ha nem akarsz uralkodni, vezényelni, főnökösködni!!

 

Írd meg nekem a hozzászólásoknál, hogyan boldogulsz csapatban… tudsz-e mindenkit egyenlőnek tekinteni (elvonatkoztatva attól, ha esetleg te vagy a főnök)??

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.