... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   jún 30

Júliusi Varázstábla

 

 

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod  :)  A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet amit én beírtam  :)

A   :)   jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod : http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

Júliusban 6 teremtőnap, az Újhold és a Telehold mágikus energiái segítenek téged :)

A hónap legkiemelkedőbb rezgései, amelyek túlsúlyban lesznek – tehát érdemes kihasználnod és ezekre támaszkodnod a problémák megoldásában és az életed boldogabbá tételéhez is – a következők:

Meditáció, önvizsgálat, spiritualitás, gyógyulás, gyógyítás, rejtélyek, siker, mágia, szerencse és ide tartozik az IDŐ is :)  Értem ezt arra, hogy egyetlen pillanat alatt megváltoztathatod a gondolkodásod, a gyógyulásod idejét vagy az emberekhez, dolgokhoz, üzlethez való hozzáállásodat!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

  1. Király Éva szerint:

    Még nem kaptammeg a névelemzés sokszínűsége tanulmányt légyszíves küld el nekem.

    Éva

    [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.