... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   jan 21

2023

2022. 12. 21.-én – a Téli Napfordulókor (Sólyom Holdhónapjában) átléptünk a Természet következő évébe, a Vízfüggöny vagy Vízesések Évébe. Ez az év a számmisztika szerint a Lélek Éve – a Lélek szintű kapcsolódások éve, amely mindig egy magasabb rezgésen születő – lüktető – Élő kapcsolódások kialakulását jelenti :)

.

vizeses

.

A Vízfüggöny Éve – az előző év, a Béka Tava vagy a Tó-Tükör Éve – tavából, az állóvízből egy váltás, egy hirtelen történés során egy lezúduló Vízesést hoz létre, amely képes lemosni a múlt porát, emlékét, tapasztalatait és átválthatunk egy „teljesen ismeretlen” világba.

.

Ez egy VÁLTÓ év – melyben meg kell hozni a döntést mindenkinek, hogy a régi, ismert vagy az új de ismeretlen „sínpárra állunk át és haladunk rajta tovább”

.

váltó

.

Leginkább az Önmagunkkal és a másokkal való Kapcsolatainkról szól az év – hogy a Lelkünk szerint mit teszünk MAGunkért és mennyire Tiszta, Szeretetteljes kapcsolódásokat építünk vagy tartunk meg a továbbiakban.

.

A Vízfüggöny Éve, azoknak a Embereknek jelent emelkedést, rezgés emelést – akik mernek Szeretni, akik mernek az Élet Áramlásában – olybá tűnik „zuhanni” – Zuhataggá válni…
Nem félik az ismeretlen mélységeket, kanyargásokat, a teljes önátadást az Isteni REND-nek…
Nem félik a fizikai világ illúzióinak letisztítását MAGukról… már csak a Szeretetet sugárzó kapcsolataikat Éltetik és ezáltal emelkednek egyre magasabbra…

.

Ők ezt az Évet — NEM lezuhanásként a mélybe, hanem az állóvízből Élővé válni – megengedésének tapasztalják meg.
… megtisztulni… az Áramlást követni, bármilyen veszélyesnek tűnő szakadékot áthidalni… az elakadásokat elmosni, a zuhanás legmélyebb pontjáról visszatérni a felszínre és haladni az áramlattal tovább…

.

Ahogy egyesével merünk zuhanni az állóvízből az ismeretlenbe, majd beállni a Zuhatag alá (elfogadjuk az Év energetikáját) önként vállalva a múlt és a jövő elengedését – a Teljes Tisztulást – abban a pillanatban megtörténik a Jelen csodája – az Időnélküliség.
Ezek azok a pillanatok, amelyek a fizikaiban is tudatosulnak idén mindenkiben, aki figyelmét a Szíve- Lelke hangja felé fordítja. Megszűnik a kapzsiság, a hiány, a félelem…és minden ítélet, amivel minősítesz és lehúzó energiákhoz kötöd Magad.

.

Bármikor beállhatsz a Vízfüggöny alá… bármikor beléphetsz ennek az Évnek az energiáiba… bármely nap megtisztulhatsz, amikor úgy döntesz, hogy MÁS minőségeket szeretnél az Életedben megÉlni.

 

Ezért tartok minden Holdhónapban LélekMozgatót és Elmélyüléseket is :)
Legkönnyebb mégis a Természet rendjét követve, a Napfordulatok és a Természet köréhez tartozó ünnepek, adott pillanatában tudatosan elengedni a múlt ismert történeteit, reakcióit – majd átlépni az ismeretlenbe, MEGTisztulni és VÁLTANI… :)

.
A Vízesésben megtisztult Lelkek Fénye mindenki számára láthatóvá válik hamarosan. A Nap és a Hold sugaraitól még inkább Erőre kapunk, hogy Önmagunkat tisztán megélve, másokat is segíthessünk :)
Aki látni akar, az látni fog és bírálat nélkül elfogad… Mindenki más, az összes hibát észre fogja venni a Világban….

.
A Fénylő Lelkek, a Szeretetben fény-nyalábokká válnak és ÖnMAGára ismer a 11 Világoszlop, Kígyó Holdhónapjában…
Arról a 11 Emberről beszélek, arról a 11 világító Fényoszlopról – akik a mi Világunkat kapcsolják össze, 17 másik Világgal…

.

…és mindez a Szarvas Holdhónapjában elkezd manifesztálódni, minden olyan Lélek számára is akik önként megtisztulva, MÁS rezgésen rezegnek mint eddig és bele mernek lépni a Vízfüggöny ismeretlen áramlásába … az eddig láthatatlan világba…

Ahogy a Világoszlopok magukra ismernek a Szeretetben – úgy ismeri fel minden megtisztult Lélek, a ragyogásukban ÖnMAGa Hallhatatlan és Végtelen Lényét :)

.

oregon vizeses Thomas Duffy

.

A Vízfüggöny Éve elkezdi egyesíteni a Lélekkapcsolódások széttéphetetlen szövetét, melyen csak az haladhat át, aki megtisztult a minősítgetésektől és elfogadott mindent és Mindenkit – úgy ahogy van…

.

Még pár évig átjárhatunk a dualitás világába – a vízfüggöny másik oldalára – ahol a küzdés, félelmek, betegségek, háborúk… és minden minősítésünk… szeretet-nélküliségünk… múltbéli tapasztalatunk és jövőtől való félelmünk található – ha akarunk…

.

Az Ismeretlenben, az összes csobogásnak zenéje van… az összes hangnak Harmóniája… minden csobbanásnak, hömpölygésnek, ÉletADÓ rezgése, Öngyógyító muzsikája… – a Szívnek pedig tévedhetetlen dobbanása, melyből felismeri Mindenki a hozzá tartozó Szívet… a hozzá kapcsolódó Lelkeket…
.
Ezek a felismerések, a Kígyó Holdhónapjától már nem lesznek „titkosak” – bár sokaknak meg kell „küzdeniük” még az önbecsapásaikkal és a régi hitrendszereikkel, hogy valóban a szívükre tudjanak hallgatni az életük minden területén…

Váltani könnyű…
Dönteni csak akkor nehéz – ha gondolkodsz rajta, hogy mi a nagyobb nyereség – ha váltasz vagy ha maradsz…

.

Minden Holdhónap, minden nap sőt, minden PILLANAT különleges lehetőségeket rejt – JELEKET mutat – amit felismerve követhetjük a szívünket – lelkünket, hogy mind a 13 LélekErőnk tisztító – öngyógyító – harmonizáló lehetőségeit megélve, egy MÁS minőségű Életet élhessünk, magasabb minőségű kapcsolódásokat Éltessünk.
Mert MOST választhatunk…

.

Dióhéjban arról, hogy mennyi mindenben különleges ez az év …és miben támogatnak leginkább a LélekErőink a saját Holdhónapjukban :)

.

Ebben a Természet évében, megvan mind a 13 Holdhónap – vagyis mind a 13 Lélekrészünk Erejét használhatjuk – felfedezhetjük és minden Lélekre kötött csomónkat kioldozhatjuk :)

Minden új Természet Év a Sólyom Holdhónapjában kezdődik a Téli Napfordulatkor….

 

Sólyom Holdhónapja
Újhold – 2022. 11. 23. szerda
Telehold – 2022, 12. 08. csütörtök
2022. 12. 21. csütörtök Téli Napforduló

.

Sólyom – Váltás
Minden elengedése, visszatérés az Isteni részünkhöz.
A teljes újjászületés – gondolatban érzésben, testben, cselekedetben
Hiszel abban, hogy mindent újra kezdhetsz?
.
.
.

Sas Holdhónapja
Újhold – 2022. 12. 23. péntek
Telehold – 2023. 01. 06. péntek

.

Sas Holdhónapja (ami 2025-ben lesz újra legközelebb) egész évben lehetőséget ad, hogy hogyan, hányféle módon tudunk rálátni az Életünkre, a világunkra, a lehetőségeinkre… vagyis a nézőpontjaink sokaságát teszi lehetővé… Választhatunk, milyen gondolatot, érzést ŐRZÜNK meg az elkövetkező években, hogyan óvjuk meg szellemi életünk, értékeink kincseit… milyen frekvencián rezgünk, hogyan látjuk az Életet… mit adunk tovább az utókornak…

.

Ez a Holdhónap azért is fontos, mert most és előtte 81 éve volt Sas Holdhónapjában Karácsony három napja… (vagyis 1941 Karácsonya volt Sas Holdhónapjában)
A Lelkünk ezt az 1941.-es állapotot, képet, gondolatiságot, félelmet, fájdalmat, háborúságot, veszteséget, szeretetlenséget, vészhelyzetet, reménytelenséget, egymás gyilkolását, eltiprását a túlélésért…stb… őrizte a Szeretet Ünnepével és az elmúlt 81 évvel kapcsolatban…

.

Nem volt az Égi – Földi Kalendárium olyan ciklusban, hogy a Sas, Jól és Tisztán lássa a Szeretet Ünnepét és ezt Őrizze tovább.

Most viszont pont ez történt Karácsonykor – vagyis a Vízfüggöny Évében letisztíthatjuk a félelmeinket, uralkodási vágyainkat… és mindent mást, amit tudatosan vagy tudat alatt teszünk a „túlélésünkért”…
Ennek a tisztulásnak a lehetősége most MINDENKI számára itt rezeg egészen a Téli Napfordulatig – hogy újra a Szeretet felé fordulhassunk és ezen a rezgésen rezeghessünk ezután mindig…

.

Ebben az évben ezt tanuljuk…
…ezt a „mindig a Szeretet rezgésén rezegni” állapotnak a felismerését és a „bele lépni… benne tartózkodni… benne maradni” és a mindig megtisztulni tudni – TUDÁSÁT :)

.

Sas – az Őrző
A saját szellemiséged őrzője, a csillagod tudása ahonnan jöttél
Ennek a megőrzése és csak olyan dolgok beengedése a világodba, amelyek megújítják a csillagtudásodat.
Hiszen a Sas Lélekerőnk AZ, KINEK rálátása van az egész mindenségre, az Isteni rendre, a Teremtésre…
– Amit őrzöl, azzal Teremtesz vagy Rombolsz? Látod-e a Teremtéseidet?
.
.
.

Fecske Holdhónapja
Újhold – 01. 21. szombat
Telehold – 02. 05. vasárnap

.
A férfi minőség felismerése és használata „bennünk”, az Ügyünk – a szellemi utunk megtalálása, felvállalása és követése úgy, hogy a földi-fizikai világban is otthont építsünk, otthonra leljünk a szeretetben, a hűségben, a családban és a saját ügyünkben is.
– Van-e célod, ügyed, ragyogásod, amit követsz?
.
.
.

Gólya Holdhónapja
Újhold – 02. 20. hétfő
Telehold – 03. 07. kedd
Tavaszi Napéjegyenlőség – 03. 20. (22. 24.)

.
A női minőség bennünk… a jelenben teremtés képessége tartozik hozzá és az eget a földdel összekötő 5. Elem – a SZERelem áramoltatása és az elemek harmóniába hozása.
– Tudod-e hogyan kell a jelent Teremteni?

.
A Tavaszi Napfordulat is ebben a Holdhónapban van. A Víz Birodalmából átlépünk a Levegő Birodalmába.
Ez, az Ember Szellemiségének ideje, aki visszakapcsolódott a Teremtésbe és Ő maga is Teremtővé vált az előző ciklusban Önmaga megtisztítása által.

.
.
.

Táltos Holdhónapja
Újhold – 03. 21. kedd
Telehold – 04. 06. csütörtök

.
A magyar mesékből ismert három lábú girhes ló, AKI amikor parazsat kap táltos paripává változik… és oda visz, ahová csak akarjuk.
Mindenre képes, mindent meggyógyít, de csak azért mert mindent el tud engedni és mindent össze tud kapcsolni újjá tud éleszteni AMI Szeretetből van.

– Ugye tudod, hogy összekötni nem kell azt, ami összetartozik?
.
.
.

Hangya Holdhónapja
Újhold – 04. 20. csütörtök
Telehold és holdfogyatkozás- 05. 05. péntek

.
Hozzá tartozik a Föld tudása, a föld erejének, titkainak és a Természet Rendjének megismerése. Átlépés más szintekre, rezgésszintekre, kilépés a nehéz helyzetekből, meglépni… tovább lépni… előre lépni… önmagunkon dolgozni, hogy a lelkünk szárnyalhasson és Boldogok legyünk a fizikai világban.

– Te mész a célod felé? Mozogsz, hogy a tested- lelked minden porcikája, a Föld, a Természet erejéből táplálkozzon?

.
Programok:
LélekMozgató és Elmélyülés – április 28. Péntek
Budapest
17.-21.-ig (max. 22.-ig)
.
.
LélekMozgató és Elmélyülés
1 napos
Május 13. Szombat
Budapest
.
.
.

Pillangó Holdhónapja
Újhold – 05. 19. péntek
Pünkösd: 05. 28.-29.
Telehold – 06. 04 vasárnap

.
Révülés… varázslat… testi és lelki érintés… bizalom önmagunkban… ami hozzásegít a teljes átváltozás képességéhez…
– Megtisztítottad-e a lelked, hogy „formát”, szépséget, életet váltson a tested?

.

Pünkösd
A termékenységvarázslás, a virághintés, a párválasztás, az öröm ünnepe :)

Az Ember és a Természet szeretetét, üzenetét hirdetjük—azt, hogy meg kell állni egy pillanatra – leszámolni a belső hiedelmekkel, felvállalni Önmagunkat, a szellemiségünket – és aztán az ÖRÖM-UTUNKON menni tovább…
.
Programok:
1 napos LélekMozgató és Elmélyülés
Budapest
Május 28. Pünkösd vasárnap
.
.
.

Kígyó Holdhónapja
Újhold – 06. 18 vasárnap
06. 21. Nyári Napfordulat
Telehold – 07. 03. hétfő

.
A fizikai ERŐ és az Életerő, mellyel kapcsolódni tudunk a Mindenség erejéhez és természetesen az onnan származó energiát tudjuk fogadni, használni, hasznosítani a Földön is.
– A forrásodból táplálkozol? Tudod-e hogy a TE erőd tartja pályáján a Napot, Holdat és a Földet?

.

A Nyári Napfordulatkor átlépünk a Tűz Birodalmába – a Teremtés központjába, ahol az Isteni és Emberi világ eggyé válik. Csak megtisztulva, ÖnMAGad egyszerűségében, tudsz része lenni, az Égi és a Földi Tűznek.

Ezt a Tisztítást, Tisztulást és a Vízfüggönyön átlépést fogjuk közösen elvégezni a Nyári Napfordulatkor – Ha jönnél, jelentkezz :)

Mert megtisztulva, Lélekből inspirálva, minden elérhető, megteremthető az anyagban is az Őszig, amikor majd learatod ÖnMAGad termését – Teremtéseid gyümölcsét – amit kint és bent ápoltál, dédelgettél, öntöztél… amire figyelmet fordítottál…

.
Programok:
06. 21. szerda – Nyári Napfordulat (16.57.)
1 napos LélekMozgató és Elmélyülés
Budapest
.
06. 22.-25. – Seitai tanfolyam
.
.
.

Szarvas vagy ugró őz Holdhónapja
Újhold – 07. 17. hétfő
Telehold – 08. 01. kedd

.
Szeretettel kapcsolódni a vérvonalainkkal, az őseinkkel, az előző életeinkkel
és a legfontosabb hogy Önmagunkkal… az önszeretetünkkel és ezen keresztül a Szeretettel, Szerelemmel… mindennel, mindenkivel …
– Hallod-e néha, saját szívdobbanásodban a Lelked hívó szavát?
– Tudod-e az Erődet összekötni a szíveddel?
– Tudod-e azt az Erőt, amit a Kígyó Holdhónapjában felismertél MAGadban, a Szeretet mindent elfogadó erejében hasznosítani, használni?

.
Programok:
LélekMozgató és Elmélyülés – Sátortábor
Egerfarmos
07. 21. – 22. – 23. (p-sz-v)
.
.
.

Kék Páva Holdhónapja
Újhold – 08. 16. szerda
Telehold – 08. 31. csütörtök

.
Az igazmondás, a valóság kimondása, a szeretetteli érzéseink, gondolataink, cselekedeteink igaz módon való kiárasztása a világba.
– Te látod a szép szavakat, melyek elhagyják az ajkad?

.
Programok:

.
.
.

Két Hattyú Holdhónapja
Újhold – 09. 15. péntek
Őszi Napéjegyenlőség – 09. 30. Szombat (08. 50.)
Telehold – 09. 29. péntek

.
A fekete – fehér… az élet – halál, nő – férfi, egészség – betegség …. és minden bennünk lévő kettősség elfogadása, harmóniába hozása, a dualitás megszüntetése.
– Dualitás vagy Egység van kívül-belül az Életedben?

.
Programok:

LélekMozgató

.
.
.

Fehér Páva Holdhónapja
Újhold – 10. 14. szombat
Telehold és holdfogyatkozás- 10. 28. szombat

.
Kapcsolat és kommunikáció Mindennel… minden rezgéssel… minden világgal… minden Létezővel és annak felismerése, hogy milyen rezgésen, milyen szinteken Teremtünk vagy továbbra is csak a test szintjén éljük tovább a mindennapokat.
– Látod magad? Látod a láthatatlant?

.
Programok:

LélekMozgató

1 napos – Budapest

10.28. szombat – Telehold és Holdfogyatkozás

.

Test-Átalakítás (3 nap)
11.11. szombat

11.25. szombat

12.09. szombat

Test-Átalakítás
.

Bagoly Holdhónapja
Újhold – 11. 13. hétfő
Telehold – 11. 27. hétfő

.
A MindenTudás felszínre engedése „belőlünk”… a végtelen lehetőségeink, amivel magunkat és másokat is segíthetünk.
Bölcsesség… csend… elfogadás… gondolkodás, okoskodás helyett… beleérzés…
– Mikor hallgattál utoljára a végtelen bölcsességedre?

.
Programok:

LélekMozgató

.
.
.

Sólyom Holdhónapja
(a Sassal összezárva)
Újhold – 12. 12. kedd
Téli Napforduló –12. 22. péntek (04. 27.) Belépünk a Felhőjáró Évébe :)
Karácsony – 12. 24.-25.-26.
Telehold – 12. 27. szerda

.
Programok:

LélekMozgató

1 napos – Budapest

12.22. Téli Napfordulat

.
.
.

Fecske Holdhónapja
Újhold – 2024. 01. 11. csütörtök
Telehold – 01. 21. vasárnap

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.