... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   júl 01

Mágikus idő :)

Rejtélyek és felfedezések hónapja lesz Július. Ráébredsz olyan valóságokra, amelyeket eddig figyelmen kívül hagytál vagy nem is akartad megtudni. Minden Neked segít az igazság arcainak megmutatásával, bár néha szívbe és lélekbe markoló felismerések sírásba fordítják napjaidat…

A legfontosabbak, ebben a hónapban:

–          gyógyítsd meg a tested és lelked – légy szabad :)  SZERESD MAGAD!

–          ismerd fel a benned lakozó energiákat, a férfi-nő kettősségét és együttes erejét! Éld meg mindkét valóságodat, mert mindkettő a részed! Ha a teljességed bármely részét megtagadod vagy elnyomod a saját energetikai rendszeredet veszélyezteted! (tehát a férfiak is éljék meg a nőies részüket és a nők a férfienergiájukat)

–          legyen hited Önmagadban. Csodálatos és egyedi vagy – képes vagy a gyógyulásra, az önállóságra, a szeretetre, a gazdagságra, a jó kapcsolatokra…mindenre!

–          nyisd ki a füled, a szemed és a szíved :)  Engedd be mindazt, amit eddig megtagadtál Magadtól. Egy külön Világ a tested és a lelked is-két külön kis dimenzió-amelynek közös kapuja a szíved. A spiritualitásod, vagyis a lelkiséged lényege ennek a dimenziókapunak a kinyitása, hogy aztán össze tudj kapcsolódni másokkal, akár az össztudattal, a Világ energiáival is…

–          az idő… – hmmm – most minden megtörténhet, ha cselekszel :) :)  Minden!

–          július, mágikus hónap :)  Cselekvésed legyen tiszta! Bármit amit teszel, ez a mondat vezérelje: Legyen jó Nekem, legyen jó az egész családomnak és legyen jó az egész Világnak!

 

Július 1 –vasárnap – a munkával és sikerrel kapcsolatos dolgaid helyretétele – a nem működő dolgok lezárása (szánj erre időt, hogy újra tervezed, életednek ezt a részét!)

2. – hétfő – Nagyon fontos a hited és az intuíciód meghallgatása is –Angyal nap – tehát figyelj az Angyalodra, gyógyulással, pénzzel, mindennel kapcsolatban

3. – kedd– Telehold, fontos felismerések másokkal, önmagaddal kapcsolatban, a függőségek elengedésének ideje

4.- szerda  – a gyógyulás néha fájdalommal jár – szembe kell nézned ezzel

5. – csütörtök – pénz és igazság nap – de tudnod kell, hogy a bőség nem felhalmozást jelent! Áramoltasd a szeretetet és minden „vagyonodat”

6. – péntek – Kitartás napjának neveztem el – fontosak az érzelmek és hogy ne add fel lelkileg a terveidet! Meg jön majd a megoldás is  :)

7. – szombat – fontos nap! A kezdet ideje! Tervezd meg előre és ezen a napon kezd el azt a számodra nagyon fontos lépést, amit a szíved is diktál  :)

8. – vasárnap – új lehetőségek nyílnak meg előtted, ha figyelembe veszed és javítod a múlt hibáit! Ne lépj bele újra ugyanabba a pocsolyába!!

9. –  hétfő – Teremtőnap  :)  A nőiességed, a női energiák megélése kerül előtérbe. (bőség, szaporodás, kreativitás, kommunikáció és a szeretet!)

10. – kedd – A férfias energiák napja. Ne fojtsd el ezeket sem! (a gyengék segítése, a szeretettel végzett munka, a tervezés és ide tartozik a szex is)Engedd el, ami már nem épít!

11. – szerda – Teremtőnap  :) – Változtatás ideje… fontos, hogy TE kezd a változtatást!!

12. – csütörtök – a szeretettel gyógyítás ideje!

13. – péntek – a rejtélyek, a titkok fényre kerülésének ideje (nem biztos, hogy örömmel tölt el az igazság-de mindenképpen előre visz  :) )

14. – szombat –  üzlet, pénz és változás napja – CsillagNap Budapesten :)  http://nevedbenasorsod.hu/programok 

15. – vasárnap – a lélek napja, szeretettel minden meggyógyítható

16.- hétfő – Kapcsolataidban, munkádban, gyógyulásodban, egy hosszú távú sikereket elindító nap lehet  :)

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

  1. Deák Gyuláné szerint:

    Nagyon sok jó van benne, magamra nézve sok van amin kell változtatnom.
    Sok jó figyelemre méltó tanács amit eddig valóban nem is figyeltem meg magamon, köszönet érte.

    [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.