... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   dec 12

Advent harmadik hete

 

A Szeretettel teli készülődés ideje :) A kapkodás, a bosszankodás helyett, vegyünk mély levegőt és gondolatban idézzük fel valamely szívünknek fontos karácsonyi ajándékot – amit mi kaptunk. Ha engedjük, hogy ez az öröm átjárjon, akkor mi is sokkal csodásabb ajándékot fogunk tudni vásárolni másoknak :) Szívünkben a szeretet és a harmónia olyan meglepetéseket hoz majd elénk, aminek átadásakor mások is átélhetik a boldogságos ajándékozás örömét!

12. hétfő – bőség és cselekvés napja – tedd meg az első lépéseket –ez a nap valami fontos, új, bőséget hozó dolog kezdete lehet  :)

13. kedd – Luca napja – ma kell elültetni a Lucabúzát és ha karácsonyra kihajt, bőséget, szeretetet, gyarapodást hoz  :)  Teremtő nap  :)  a mágiák ideje. Lehetőséged van ráhangolódni és uralni a 4 elemet!

14. szerda – a változtatás, a hirtelen történő pálfordulások, AHA-élmények ideje

15. csütörtök – középpontban vannak az érzelmek, szerelem, szeretet és a család. Fontos, hogy le tudd zárni a visszatartó erőket, teóriákat, kapcsolatokat ezen a napon –a szívbéli döntéseid segítségével

16. péntek – Angyali segítőerők vigyázzák lépteid  :)  a gyógyulás, a meditáció ideje- kérj válaszokat a kérdéseidre és engedd meg magadnak, hogy a változtatás első lépéseit megtedd!!

17. szombat – a függőségek elengedésének ideje!! Hallgassunk a szívünkre – hogy mi a jó nekünk és mi nem!! A felismeréseink, elengedéseink harmóniával, elégedettséggel töltik meg a szívünket – látni, érezni fogjuk az igaz barátokat, eszméket, munkákat  :)  Alkotásra, tökéletes nap.

18. vasárnap – a dolgok (környezet) valódi arcának megtapasztalásának ideje. Az esetleges fájdalmak a bölcsességünk magvait vetik el bennünk – és ezek emlékei, hatással lesznek később az életünkre, a hasonló helyzetek elkerülésére

19. hétfő – dupla pénz és igazság nap! Fontos a múlt áttekintése, átértékelése az üzleti és a magánéletben is. Ezen a napon a saját cselekedeteink visznek majd előre a bőség felé  :)

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.