... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   okt 10

Bátorság hete :)

Varázslatos teremtések  :)

 

Igazán izgalmas hét következik :)  Mondhatni, Mágikus hét  :)

Amit szeretnél, jó szándékkal megvalósítani (és az eddigi cselekedeteiddel ez nem sikerült) azon dolgok megvalósítására remek ez a hét – a hited, a teremtőerőd és az égi energiák használata a segítségedre lesz most  :)  Vagyis ezen a téren is előtérbe kerül a kezdet, az indulás, az önkifejezés mágikusabb formája is…

 

Október 10. – hétfő: a belső harmónia, az ötleteid, az alkotásaid (a saját művészeted) megmutatásának, elindításának napja. Tudod, mint amikor se- látsz, se hallasz egy dolog végzése közben… Mindegy, hogy ez főzés, fúrás faragás vagy egy falfreskó készítése közben történik  :)  A lényege az, hogy az „alkotásod” közben, rend van benned, harmónia, teremtési vágy (nem pedig a kétség, hogy kinek nem fog tetszeni, vagy ki az aki úgyis hibát talál benne)

Bontakoztasd ki magad!! Ez a TE varázslatod ma  :)

11. – kedd: teremtő nap, gyógyulás, gyógyítás, intuíció területén a leghatásosabb :)  Ha eddig kétségeid lettek volna, hogy képes vagy meggyógyulni, megváltozni, akkor itt az ideje, hogy hallgass a belső hangodra –és tégy meg mindent a testi-lelki gyógyulásodért!! (már mondtam többször—ez nem azt jelenti, hogy pozitív dolgokat mondogatunk, pl: egészséges vagyok, stb…. és közben meg a kocsmába leisszuk magunkat este, vagy teleesszük magunkat zsíros káposztával vesegörcs után) tehát a gondolataidat, azzal harmóniában lévő, tett kövesse!! Ez vezet a gyógyuláshoz  :)

 

12. – szerda: Telehold és dupla pénznap  :)  A saját erődből, ötleteidből tudsz pénzt teremteni…de, ez a nap egyben egy felfelé emelkedő, töltekező állapotot is jelez –amikor a pénz mágiát hatásosabban tudod alkalmazni  :)

 

13. – csütörtök: Bölcsesség és tudatosság napja –  a másokon való segítés, a szeretetenergia áramoltatásának ideje. Tanulni a múlt hibáiból – megbocsátani magunknak és másoknak ezekért –és ezzel a tudatos bölcsességgel tovább lépni !! A Varázslatok napja is egyébként, nagyon jó a nap a kristályprogramozásra !

 

14. – péntek: a KEZDET napja  :)  ha eddig nem volt bátorságod megmutatni Önmagad (az ötleteid, az érzéseid…stb) akkor itt a remek alkalom az önkifejezésre, az indulásra!

 

15.- szombat: szintén, harmóniával, belső harmóniával összefüggő teremtő nap. Mutasd meg a művészt magadból…a szeretőt, a szerelmest, a belső harmóniáját megtalálót- az elégedettet  :)

(ha azok közé tartozol, akik egyetlen dolgot sem találnak az elégedettségre –akkor rossz hírem van — ha, nem találsz semmiben és senkiben örömöt, elégedettséget – akkor változtatnod kell a nézőpontodon, hozzáállásodon, gondolkodásodon  –mert nem tudsz máshogy előrelépni, új életet kezdeni!!) Figyeld az álmaidat, a megérzéseidet!!

 

16. – vasárnap: az elengedés és a lezárások napja! A határaink átlépése!! Minden csak tőled és az önmagadba vetett hitedtől függ!! (hogy elhiszed-e magadról, hogy képes vagy, talpra állni, újra kezdeni, akár úgy, hogy mindent otthagysz – és csak te lépsz tovább a saját belső boldogságodat követve :) )

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.