... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   nov 02

November – Élet és Halál ideje

Novemberi Varázstábla

november

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod  :)  A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet, amit én beírtam !

A  :)  jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

 

Enyészet Havának minden egyes napja Teremtőnap :)

A 11-es mesterszám rezeg amely Önmagunk felfedezésének, teremtőerejének, lehetőségeit, illetve saját romboló energiáinkkal is szembesít… A 30 Teremtőnapból a Telehold és 2 nap dupla erejű (2, 6, 20) a 11.e és 29.e pedig tripla energetikával rendelkezik! Persze ez sokkal erősebb a valóságban :)

A legfontosabb rezgései még ennek a hónapnak: tehetség, teremtés, kreativitás, győzelem, tudatosság, életerő, önbizalom … vagyis minden amihez cselekvés is társul megvalósítható! Tudd, hogy a teremtéshez, a pozitív végkimenetel eléréséhez mindig TISZTÁN kell elkezdened a teremtésed. Mert ha éppen utálod az apádat, a főnököd vagy bárkit, akkor nagyon nehezen vagy egyáltalán nem tudsz bevonzani pénzt, karriert, barátokat, egészséget, társat (bármit, bárkit) magadnak!!!!!

Tehát ez a hónap a megbocsátás, elengedés ideje is – vagyis Önmagunkba nézés és minden rossz, nehéz, keserű és gyűlöletes gondolat, érzés, ember, elengedése is egyben. A legnehezebb és legígéretesebb megvalósító hónap ez – Élet és Halál ideje!

Tisztulás és Tisztítás minden szinten, amihez elengedhetetlen egy belső utazás önmagunkba… Régi szerelmek, családi kapcsolatok, barátságok, üzleti partnerek, kerülnek előtérbe újra, mert tisztázásra váró helyzeteket hagytunk annak idején magunk mögött.

Minden fizikai váratlan találkozás és minden emlékkép megjelenése egy-egy megoldásra váró feladat, amit a lelkünkben helyre kell tenni vagy le kell zárni – hiszen a Teremtő hónap energiái azért hozták elő ezeket az életünkben mert gátolnak minket a Tisztulásban, vagyis a Teremtésben és az előrelépésben.

Megláthatjuk a lényeget, az ÉLET titkos (eddig nem észre vett) dolgait – amikre azt hihetjük, hogy korlátlan és váratlan lehetőségei életünknek – pedig igazából a régi elengedése után érzékelhetjük meg a Valóságot, a jelen lehetőségeit :)

skorpion

A Skorpió Titka: a Halott dolgok lezárása után, az Élet újra felfedezése Önmagadon át :)

A Lélek évében, Enyészet Havában, hagynunk kell(ene) elmúlni, elenyészni, a fájó, sajgó, emlékeket, embereket, gondolatokat, önámító vágyakozásokat és érzéseket, hogy tiszta lélekkel haladhassunk tovább a saját utunkon… Ez az igazi szabadság és az Öntudatra ébredés ideje is egyben :) Felismerjük a saját tehetségünket, kreativitásunkat, érzéseinket, valós igényeinket Önmagunkkal, társainkkal, eszméinkkel, kapcsolatban… Amikor a saját álarcaink lehullanak, tisztába kerülünk a körülöttünk élők álarcaival és el tudjuk dönteni, hogy együtt vagy külön folytatjuk utunkat.

Válások, szakítások, veszekedések, emberi játszmák és függőségek tárháza teszi hol szörnyűvé, hol nevetségessé napjainkat – és MINDEZ A LEGJOBB DOLOG, AMI AZ ÉLTÜNKBEN TÖRTÉNHET :) … mert szembesülünk, tapasztalunk… NINCS kibúvó, nincs szőnyeg alá söprés! Aminek el kell múlnia az véget ér, ami pedig életképes az szárnyalni fog :) Ezt mindenre értem: a bennünk lévő dolgokra és a körülöttünk lévőkre is… a külső-belső változások elkerülhetetlenek…

Új minőségben kap értelmet a szeretet és a szerelem is!! Elmélyülnek a tiszta kapcsolatok – más rezgésű szeretetben lesz részünk a barátságokban, üzletben és a szerelemben is :) Már érződik hónapok óta ez az új energia, de most a tényleges lezárások, megbocsátások, idején kezd el sok-sok emberben tudatosulni ennek az újfajta „megélésnek” a rezgése, ami szárnyalást, szabadságot és egyéni fejlődést hoz.

szirmok

A Férfi és Női lelkek egymásra találásához is nélkülözhetetlen az önmagunkban való hit, a belső pozitív rezgések kialakítására, hogy pontosan a hozzánk való társat fogjuk bevonzani :) Nem a körülmények alakítják az életünket, hanem mi magunk! A magunkról alkotott véleményünk határozza meg a kapcsolatainkat, körülményeinket, munkánkat… vagyis mindent amit átélünk, hiszen minden erőnk, hitünk, látásmódunk, belülről fakad…

A szerelem kialakulásakor a férfi és a női lélek megmutatja egymásnak önmagát–úgy igazából álarcok nélkül – így megengedik, hogy a lelkük egyre nagyobb darabkáit kendőzetlenül megismerhessék… A szerelem titkai feltárulnak önmagunk és a másik megismerésében vagyis a bennünk lévő harmónia megtalálásában, fenntartásában, érzünk rá a szerelemre is… A hónap rezgései segítik az önmagunkba nézést, az önfeltárást, a múlt elengedését – így minden lehetőség megvan az önbecsapás mentes tiszta kapcsolatok kialakítására :)

 

Kiemelt napok:

November 2. vasárnap – Dupla Teremtőnap :) Elengedni és megbocsátani, minden teremtés előtt ez a feladat :) A családi és egyéb karmikus kapcsolatok oldása lehetséges … szeretettel gondolva akár elhunyt, akár élő rokonainkra, ezen a napon.

 

6. csütörtök – Telehold – Függőségek, fájdalmas, bántó kapcsolatok, elengedésének ideje. Önmagunk megtalálása vagyis a szeretet áramoltatása és a szívbeli döntéseink kerülnek előtérbe. A teljesség elérésének napja önmagunk „nagyságának” alkotóerejének szeretetteljes felismerése :)

 

11. kedd – Tripla Teremtőnap :) – Varázslat égen és földön :) A Teremtőerőnk áramoltatásának napja, Az Isteni minőség megtapasztalása, használata… kapcsolataink jobbá tétele… Beszélgetéseink, cselekedeteink által emelkedhetünk egy magasabb rezgésszintre :) Mindenki üzenetet hordoz ma számodra… Bármit elérhetsz amire a figyelmedet fordítod –ezért jól vigyázz, nehogy a rossz dolgokra fókuszálj!

 

20. csütörtök – Dupla Teremtőnap  :) – Figyelj a belső hangodra… mit érzel? Mit szeretnél teremteni, ami másoknak sem okoz kárt? Milyen kapcsolatokat, munkát szeretnél? Tegyél érte!!

 

22. szombat – Dupla Teremtőnap és Újhold  :)Új lehetőségek, kapcsolatok kerülnek látótérbe– de ne felejtsd el a régi, nem működő dolgokat békében elengedni, hogy az újak meg tudjanak valósulni+ Ezen a napon különösen fontos a megbocsátás, az elengedés (főleg a munka és az otthoni elvárások elengedése kerül előtérbe) A férfias energiák előtérbe kerülnek, de a hangsúly a gyengék védelmén és felemelésén van :) Segíts másoknak TE is :)

 

29. szombat – Tripla Teremtőnap :) – Újra egy varázslatos nap, amelyen korlátlan lehetőségek nyílnak a kapcsolataid, gondolkodásod, megváltoztatására… egy új élet elkezdésére :) Figyelj az intuíciódra és a találkozásaid üzeneteire, tapasztalataira – egész nap! Cselekedj, teremtsd meg az alapokat egy boldogabb életminőség elérésére – gondolatban és a valóságban is :) Minden lehetséges ha önmagaddal harmóniában vagy :)

 

TE, hogyan készülsz a Teremtőerőd használatára… vagyis hogy megy a megbocsátás és az elengedés?

Írd meg a hozzászólások közt :)

 

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.