... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   júl 25

Befalazott ÉLET? Döntsd le a börtönödet!

Sokan és sokszor félünk egyedül lenni, szembenézni a tényekkel, helyzetekkel, amik súlyos bélyeget nyomnak az ÉLET gyönyörűségére.

Félünk a tudástól, a rejtett képességeinktől, a kreativitástól és persze a szeretettől is… de legfőképpen a változástól.

Fogalmunk sincs az anyagi és szellemi csodáról, ami bennünk volt és van mindig… Igazából rosszul használjuk vagy tagadjuk a teremtőerőnket…

 

Kérlek, törd össze ezt a poharat – és szabadíts meg bennünket az átkozott előítéleteinktől, és a hülye mániától, hogy mindent meg kell magyarázni, és hogy csak azt merjük megtenni, amit a többiek helyeselnek – Paulo Coelho

 

Ha úgy érzed, hogy feszegeted a határaidat és vágysz arra a mindent elsöprő kitágulásra, amelyben összeolvadhatsz a mindig megújuló JÓVAL, akkor le kell bontanod az EGÓ falait amit a lelked köré építettél!

magzatok

Mégpedig azért falaztad oda, mert már sokat csalódtál, féltél, mindent elvesztettél…

Közben pedig nem vetted észre, hogy bebörtönözted magad!

Ha történik valami rossz vagy valami, ami a változásra csábít, akkor ilyeneket mondasz:

–          nem tudom, mit tegyek

–          nem tudom meggyógyítani magam

–          nem tudom megcsinálni, végigvinni

–          nincs pénzem, hitem, erőm, kitartásom…..

–          nem tudok meditálni, szeretni, bízni, dolgozni, és még folytathatnám…

Pedig minden megoldás benned van, csak nem mered kiengedni a palackból a szellemet :)

Ajánlom a saját faltörő kosom használatát, a falaid lebontásához !

http://nevedbenasorsod.hu/boszi-sulik

Döntsd le a korlátaidat, gyógyítsd meg a tested-lelked :) Július utolsó napjai segítek, a benned lévő titokzatos tudás megismeréséhez, az ÉLETED újratervezéséhez!!

 

26. péntek – Teremtőnap :) Használd a nőies kreativitásod, kommunikációd és teremts bőséget, egészséget, szeretetet, a kapcsolataidban és magadban!

 

27. szombat – Teremtőnap :) Tervezz és cselekedj, a munka és az otthonod ügyeiben! Tökéletes idő, egy új dolog elkezdéséhez, mely hosszú távú sikereket ad.

 

28. vasárnap – A változtatás beindításának ideje, bármilyen életterületeden – akár az összes hibás döntésed javíthatod MOST!

 

29. hétfő – Teremtőnap :) Hallgass az intuíciódra és engedd el a félelem fájó emlékeit, bontsd le a falaidat :) Ha azt teremted, hogy megint becsapnak, átvernek, ha megmutatod a sebezhető lelkedet—akkor az lesz!! Ezért NE félve teremtsd meg a hitet egy jobb élet lehetőségre, hanem szívvel lélekkel hidd, hogy MEGVALÓSUL!

 

30. kedd – Gyógyulás, gyógyítás ideje, amely akkor hat a legpozitívabban, ha elfogadod, hogy a valóság megismerése (a titkok fátylainak lehullása) néha fájdalmas – de mindenképpen előre visz az igazság!

 

31. szerda – A szeretettel végzett munka ideje (önmagadon is!) Ez mindenképpen cselekvést jelent, hiszen csak így érhetsz el bőséget, sikereket, ha teszel magadért!

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.