... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   szept 01

A Szeretet jegyében

A szeretetenergia az Univerzum legtökéletesebb rezgése. Korlátlanul használhatja bárki, bármikor! Ha nem korlátozod le, hogy csak bizonyos embereknek adod, és csak egyesektől fogadod el – akkor megnyílik számodra, egy teljesen MÁS Világ :)

Illúzió mentes!

Fájdalom mentes!

Betegségtől mentes!

Magánytól mentes!

Olyan dolgok birtokába kerül a földi halandó, amely túlmutat időn, téren –és megtanul újra EMBER lenni, elfogadni, adni, alázattal, tisztelettel, köszönettel lenni mások iránt – megtapasztalhatja az ISTENI nagyszerűséget Önmagában!

Csodálatos érzések, különleges gondolatokra és tettekre késztetnek, amelyet szenvedéllyel és örömmel fogsz megvalósítani, akár a munkádban, akár az emberi kapcsolataidban! Akarod?

Ez MINDENKIÉ!

Nem veheti el tőled senki! Egyedül TE lehetsz az, aki ezt korlátozod, vagy elzárod magadtól! Senki más!!

 

Szeptember 1 – szombat – a döntések ideje, hogy elengeded a berögzült, másokat hibáztató nézeteidet, egyéb függőségeidet-, amelyek elzárnak a szeretettől, szerelemtől!

 

2. – vasárnap – pofonok, illúziók és kellemes csalódások váltakozhatnak – erősítsd meg a hited, hogy minden jó időbe történik, a testi-lelki gyógyulásodért!

 

3. – hétfő – szeretettel végzett dolgok, pénzt, bőséget, sikert hoznak :) „csináld amit szeretsz és a pénz követni fog”

 

4. – kedd – a bölcsesség és az önszeretet, az érzelmi tévedéseid okait feltárja és megmutatja a kiutat is!

 

5. – szerda – Különösen jó nap a hosszú távú kapcsolataid megalapozására – szívből dönts!!

 

6. – csütörtök – a múlt átértékelése, az önmagunkba nézés ideje… felemelkedni csak megbocsátással és a múlt hibáinak felismeréseiből tudsz!

 

7. – péntek – Teremtőnap – gyógyító nap, lelkiség és a változtatás szükségessége hajtja a szeretet „felé” haladást… A Szeretet KisKönyvecskéjét már mindenkinek postáztuk, reményeim szerint sokan már olvassák is :)  http://nevedbenasorsod.hu/a-szeretet-kiskonyve

 

8. – szombat – Teremtőnap – munka, siker, bőség, területein áramoltasd a szeretetenergiádat :)

 

9. – vasárnap – nagyon különleges nap, ritka számmisztikai rezgéssel :) Csak a szeretetenergia áramoltatása és a változtatás szükségessége rezeg. Én úgy „fordítanám” hogy a szeretet és a másokon való segítés által, olyan változásokat indíthatunk be az életünkben, ami egy belső bizonyossággal ajándékoz meg, hogy: Jó vagy, Jó helyen vagy, és a változás is jó ami most körülötted történik  :) Ezt az érzést keresd!

 

10.- hétfő – kezd el szeretni újra önmagad, mindazok ellenére, amit tegnap vagy bármikor „vétkeztél” ! A függőségek elengedésének ideje. Amikor elkezded szeretni magad, rájössz, hogy nincs szükséged semmilyen függésben tartó elvre, embere vagy szerre!

 

11. – kedd – Teremtőnap – A test és a lélek gyógyításának ideje… a vele járó összes hazugsággal, igazsággal és felismerésekkel – amikkel most szembesülsz :-)

 

12. – szerda – szeretet, bőség és a hosszú kemény munkával elért sikerek elindításának ideje – amely pénzt és megbecsülést hoz  :)  A Boszi-Suli Tündérboszorkány Tanoda online tanfolyamának jelentkezési határideje!! http://nevedbenasorsod.hu/boszi-sulik

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Comments

 1. Jámbor Erzsébet szerint:

  A könyvecske személyes átvétele hol, mikor lehetséges?

  [Reply]

  Manita Reply:

  Értesítést küldök mindenkinek, hogy hol lehet majd átvenni a jövő héten, amikor kijön a nyomdából :)

  [Reply]

 2. Fantasztikusan jol megirt blog bejegyzes. A website nagyon tetszik.

  [Reply]

  Manita Reply:

  :)

  [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.