... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   júl 17

A változtatás mindig új lehetőségeket teremt

Önmagunk elfogadása, megismerése, az egyik legnagyobb kihívás mindannyiunk életében. Ahhoz, hogy boldogabbak legyünk, önmagunkat kell szeretnünk, hogy ezt sugározzuk ki mások felé is. És ez minden hibánk és hiányosságunk felismerésével kezdődik… Úgy tudunk szeretni, teremteni, boldognak lenni, meggyógyulni, ha szembenézünk magunkkal – elfogadjuk, megbocsátjuk, amit látunk. Ezután lehet újítani, előre lépni, másként csinálni a dolgainkat!

Július 17 – kedd – Tanulni kell a múlt hibáiból és csak akkor tudsz új életet kezdeni (vagy bármi új dolgot sikerre vinni)

18. – szerda – csodás nap a párkapcsolatokban és a szeretet áramoltatásában – de bármely kapcsolatodból ki tudod hozni ma a leggyümölcsözőbb lehetőségeket  :)

19 – csütörtök – Újhold – egy olyan lezáró nap, amelyen sokkal nagyobb erőt kapsz, hogy lezárj valamit… például egy betegséget, egy rossz kapcsolatot vagy egy kiszipolyozó barátot  :)  DE leteheted a féltékenységedet, a rosszindulatodat vagy bármi olyan tulajdonságodat, amiről tudomásod van-de még sose hoztad meg a döntést, hogy elengeded  :)   Az új lehetőségek ideje!

20. – péntek – Hallgass az álmaidra, az intuíciódra – és légy biztos magadban, hogy a változtatásban sikeres leszel

21. – szombat – A függőségek, önáltatások elengedésének ideje (pl: azért nem tudok lefogyni mert xy nem szeret)

22. – vasárnap – Teremtőnap – gyógyítás és gyógyulás napja – használd ki a lehetőségeket, fogadd el azt amit meglátsz, felismersz valóságnak ezen a különleges napon! Akár azt, hogy a legjobb barátnőd utál, akár azt, hogy a legnagyobbnak hitt ellenséged – nem is az!

23. – hétfő – pénznap – titkok, változás, igazság napja – kiállni Önmagunkért! A Seitai tanfolyam kezdőnapja  :)

24. – kedd – cél: a szeretetenergia áramoltatása, a szívbéli döntések meghozatala-még az ellentmondó fizikai világ ellenére is

25. – szerda – dupla gyógyító nap-amely az érzelmi hozzáállástól és a cselekvés elindításától függ!!

26. – csütörtök – pénzügyi dolgaidat vedd előtérbe, légy őszinte magadhoz, tanulj a hibáidból, hallgass a belső hangodra és lépj előre (cselekedj!)

27. – péntek – Bármit helyre hozhatsz és megvalósíthatsz ezen a napon- csak a szeretet vezérelje utadat  :)

28. – szombat – munkában tervezz hosszú távra, sikerre! Kezd el a megvalósítást, de ami eddig gátolt (érzés, gondolat, személyek) azt engedd el előtte!

29. – vasárnap – Teremtőnap – Angyal nap – hallgass befelé, sok-sok dolgon változtathatsz ma  :)

30. – hétfő – függőségek elengedésének ideje, a szerelem megtalálása (lehet, hogy először Önmagad felé) Hallgass a szívedre  :)

31. – kedd – dupla gyógyító erők vannak jelen – fontos a belső munka és szembenézés az igazsággal – de hidd el megéri  :)

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.