... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   okt 23

A végzet ideje

Hiszel a végzetben?

„Mindenki azt kapja, amit előidézett. Sem többet, sem kevesebbet és nem is mást.”

Sokan, valami tragédiára gondolnak, amikor a végzet szót hallják, pedig a végzet nem más, mint: TEREMTÉS!

Te teremted a végzeted, az érzéseiddel, szavaiddal, cselekedeteiddel! Tehát, TE tudod megváltoztatni is!

Amikor valami történik veled – jó vagy rossz- elárulja, hogy eddig hogyan gondolkodtál, cselekedtél… Te vagy a teremtő, te döntesz, hogy vállalod-e a következményeket is amiket előidéztél… Ha nem vállalod, akkor újra és újra megtörténik veled (mint az előző posztban írtam) és nem „tudsz” kiszállni a körhintából…

Ha rosszat adsz – azt kapod

Ha mosolyt adsz – azt kapod

Ha szabadságot adsz- te is azt kapod…

szívzörej

Nézzük meg, mit kaptál mostanában! Mit veszítettél el? Mit engedtél el önként?

Miért vonzod magadhoz a baleseteket?

A hazugokat? A csalárd vagy féltékeny házastársakat?

Vagy:

Miért segítenek neked mostanában idegen vagy ismerős emberek?

Miért tudsz újra beszélgetni a haragosaiddal?

Miért tudtál kiszállni egy rossz kapcsolatból?

Miért van szerencséd mostanság? :)

Amikor felismered az általad létrehozott cselekedeteid (későbbi) következményeit – mert már egyszer-sokszor átélted… szóval, amikor MEGTANULTAD a leckét, akkor többet nem történik meg veled!

Miért?

Azért mert már nem idézed elő azt az okot! Mert felelősséget vállalsz a tetteidért, szavaidért, az életedért és ezzel a kezedbe veszed az irányítást :)

Megtanultad, hogy azt kapod, amit okoztál… és ez független attól, hogy ismerős vagy ismeretlen közvetítette! Amíg másokat hibáztatsz, addig nagyon messze vagy az igazságtól! Amikor tudod, hogy saját magad miatt nincs rendben az életed (nem a férjed, anyósod, főnököd, bankok, politika, miatt) akkor tudsz dönteni, cselekedni, magadért!

A végzet mindig azt hozza elénk, amire rászolgáltunk, amilyen döntéseket hoztunk… így érhet minket szerencse, szeretet, öröm, szabadság, de ugyanúgy szenvedés is…

Ahogy döntesz az lesz a végzeted is. Hidd el, a végzet mindig fejlődés, hiszen az ok és okozat törvénye alapján a kiegyenlítődésre törekszik :) Így ha belegondolsz, sok kicsi végzet szövi át az életünket… sok kicsi teremtés és sok kicsi fejlődés lépcsői következnek…

Viszont cselekedni, dönteni Neked kell, a sok kicsi végzeted minden területén… a magánéletedben, munkaügyben, tanulásban, adásban, kapásban, elengedésben, megbocsátásban, szeretetben, üzletben, társulásban, harcban, békében, harmóniában, pénzben… és abban is hogy milyen táplálékot veszel magadhoz testileg-lelkileg… milyen gyorsan közlekedsz… és abban is hogy NINCS mitől félned :)

álarc (2)

A végzetben az a jó, hogy nincsenek álarcok, másra mutogatások… TE vagy és a saját teremtésed, amit (akár jó, akár rossz) mindenképpen megtapasztalsz :) Amikor megérted, akkor kezdődik a fejlődés!

 

Október 24. csütörtök – A régóta nem működő, kapcsolati és párkapcsolati dolgok lezárásának ideje! Nincs mitől félned! Ha az egyiknek nem jó, akkor az a másiknak sem jó! A szabadság és az új élet kezdete!

 

25. péntek – Testi-lelki gyógyítás-gyógyulás ideje. A változtatás napja, amit önmagadban kell kezdened!

 

26. szombat – Előtérbe kerül az igazság, a kapcsolataidban, a függőségeidben és a pénzügyekben is. Ha nem próbálod másra kenni a felelősséget és illúziókat hazudva elodázni a döntést…

 

27. vasárnap – A szeretet és fejlődés energiái hatják át e napot. Sok minden (álmok és rémálmok) valóra válásának ideje… Mindez, eddig is előtted volt, csak nem akartad meglátni, megtapasztalni. Hidd el, minden csalódás vagy szembesülés előre viszi az életedet!

 

28. hétfő – Dupla pénznap :) Senki más, csak TE tudod megteremteni, ha cselekszel, szervezel, önmagadért kiállsz érte :)

 

29. kedd Teremtőnap :) – A múlt hibáiból tanulva, a nem működő dolgokat, kapcsolatokat, elengedve – a körhintából kiszállva – új tanulnivalók, lehetőségek, ismeretségek, beengedésével, megváltoztathatod az eddigi életedet! Tégy magadért :)

 

30. szerda – A bőség, alkotás, önmegvalósítás, napja :)  Szerencse kíséri a döntéseidet, cselekedeteidet-, ha szívből és nem az anyagiak miatt hoztad meg a döntést – egy új élet elindítására!

 

31. csütörtök – Teremtőnap :) – A gyengék segítése, védelme és a terveid elkezdése vezet a bőséghez, gazdagsághoz, a hosszú távú sikerekhez, legfőképpen a munka és a kapcsolatok területén :)

 

“Nem igaz, hogy a végzet vakon lép az életünkbe, nem. A végzet az ajtón lép be, melyet mi tártunk fel, s magunk előtt tessékeltük a végzetet.”
(Márai Sándor: A gyertyák csonkig égnek)

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.