... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   dec 12

A bőség és nőiesség ideje :)

Megélheted Teremtőerődet, a nőiességed és  minden sejtedet megmozgató varázserőd– amit ha átélsz, abban a pillanatban a rezgéseid elérik a környezeted felépített falait és áttörik azt !

Emlékezz, hogy volt már ilyen az életedben, amikor repestél a boldogságtól egy jó hír vagy egy szerelem miatt… és ebben az állapotban folyamatosan bevonzottad a férfiakat (akik udvaroltak) a régi szerelmeidet (akik békülni akartak vagy csak mindenképpen valamit akartak mondani), idegeneket (akik bókoltak, flörtöltek ) és ellenségesen viselkedő embereket is (pl. a főnököd, haragosod ) aki mindig kimért volt, most meg kedves…

Ugye, volt már ilyen?  :)

…és akkor, amikor megkérdőjelezted, hogy ez így marad, mert ez MIATTAD történik… akkor megszűnt, ez a figyelem, imádat, jó érzés…. igaz??

Te pedig elkönyvelted, hogy „volt valami a levegőben”, aminek részese voltál – de aztán elmúlt…

Pedig ennek nem kellene így lennie! Ez a Teremtőerő fenntartható :)

Minden addig VAN, amíg a kétség és félelem fel nem üti a fejét benned – hogy ennek hamarosan vége lesz!

Amikor elveszíted Önmagad nagyszerűségének állapotát – meg is teremted magadnak!

Ha csak játszol, élvezed a pillanatokat, a támogatást és szeretetet – és elfogadod, hogy minden ügy történik, ahogy neked a legjobb – akkor ezt az állapotot tudod állandósítani magadnak, magadban! A szabadságod azt jelenti, hogy szabadon döntesz arról, mikor vagy boldog, mikor élsz bőségben – vagy hogy, mikor korlátozod le magad a tehetetlenséggel, félelemmel vagy a környezet rád gyakorolt hatásával….

Abban élsz, amit megtanítottak Neked – hogy mire vagy képes –mire nem… vagy mit szabad és mit nem… vagy pediglen abban, hogy ha EGYségben vagy Önmagaddal, akkor mindent meg tudsz valósítani, be tudsz vonzani…

Ne zárkózz be az elmédben lévő korlátozó hiedelmeid börtönébe! Válaszd a szíved-lelked szabadságát – ahol mindig, minden LEHETSÉGES !

Ez a hónap erről szóljon a TE életedbe is !  Teremts, kapcsolatokat, valósítsd meg az ötleteidet, alkoss, élj úgy, ahogyan ÉLNI szeretnél!!  :)

 

A Karácsony Szelleme és Mágiái e-bookomat itt rendelheted meg (ha érdekelnek a régi, ma is használatos, misztikus szokások, mágiák és a kiemelt napok számmisztikai rezgései, a mai modern praktikákkal együtt)

http://nevedbenasorsod.hu/karacsony/

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

 1. Moncsi64 szerint:

  Megteremtettem a jövőm egy darabkáját. Sikerült elindulnom.
  Megjelent az első könyvem. :-)

  Mónika Molnár

  Az új évezred kezdetén

  Nyári varázs

  Elsö novellámat egy könnyü nyár esti szórakoztató olvasmánynak szántam. Saját magam szórakoztatására kezdtem írni. Késöbb publikáltam egy irodalmi klubban, felolvastam író- olvasó találkozón. Meglepöen jó kritikákat kaptam. Sokaknak tetszett. Aztán a rádióban is elhangzott, és már többször meg is ismételték. A témát napjainkból választottam. Ez a történet tulajdonképpen bármikor bárkivel megtörténhet Egy lány útkereséséröl szól a mü. Vajon tud érvényesülni világunkbnan? Megtalálja helyét? Remélem minden olvasómnak szerzek néhány kellemes órát. Szép napot, jó olvasgatás mindenkinek! Találkozunk következö verses kötetem oldalain.
  http://hu.united-pc.eu/koenyvek/szepirodalom/lira-drama/az-uj-evezred-kezdeten.html

  [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.