... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   szept 11

A bölcsesség ideje

Az igazság NEM a teóriákban van!

Bölcsnek lenni lényegében azt jelenti, hogy meglátjuk a valóságot. Furcsa paradoxon, hogy „meglátni a valóságot” – az pontosan azt jelenti, hogy elengedjük az idáig a valóságról alkotott képünket :)

Bölcsnek lenni azt jelenti, őszintén feltárjuk a múlt tévedéseit és többé nem esünk ugyanabba a hibába… Meglátjuk az Istenit Önmagunkban :) Tudjuk, hogy a belső világunk teremti a külső világunkat – és nem a környezetünk miatt vagyunk szegények vagy boldogtalanok.

A bölcs tudja, hogy a felelősség az övé az élete minden szintjén, nem fél, nem hárít, nem akar meggyőzni senkit és nem hangoztatja az igazát.

Talán a legfontosabb bölcsesség ez: Minden padlóra kerülés a siker része :)

Bölcs = tudatos ember :)

De mit jelent, tudatos embernek lenni??

Nagyon egyszerű a válasz: Nem azt figyeled, hogy mit csinálsz, hanem azt figyeled, hogy hogyan csinálod… és tudatosan változtatsz, ha rajtakapod magad, hogy még nem ÚGY csinálod, ahogy kellene – vagyis, javítasz a hogyan-on!

Légy tudatos a kapcsolataidban, az egészségedben, a munkádban, az elengedésekben!!! és persze a bőség áramoltatásában is :)

Szeptember 13. – csütörtök –  Ezen a napon valóban gyakorolhatjuk a bölcsességet,  felidézhetjük a múlt hibáit… szomorkodhatunk, sírhatunk kicsit a tévedéseink halmai felett – majd tudatosan koncentráljunk arra, hogy ezt itt és most elengedjük! Bocsássunk meg magunknak és tanuljunk a hibákból :) Egy szeretettel teli élet vár ránk!

 

14. – péntek – A szeretet jegyében, csodás kapcsolatokat alakíthatunk ki és hosszú távra tervezhetünk, minden pozitív érzelmet érintő dologban!

 

15. – szombat – a hamvaiból feltámadt főnixmadár napja :) Ez a nap szintén a tudatos döntéseink ideje, amellyel lelkileg és testileg is feljebb emelkedhetünk a régi énünkön. Persze a múlt átértékelése itt is nagy szerepet játszik, hogy meg tudjuk-e különböztetni  a valóságot, a valóságról alkotott képünktől! Nagyon fontos nap- mert a számmisztikai rezgéseket tekintve, még szeptember 24.én lesz ilyen – utána ebben az évben több NEM!!

 

16. 17.– vasárnap – hétfő – Teremtőnapok :) – amikor a szeretet áramoltatásával minden lehetséges! Az lesz, amit teremtesz magadnak! Vasárnap Újhold van – tehát mindenféle új dologban most érdemes belekezdeni- persze amit szeretettel tudsz csinálni!!

 

18. – kedd – nagyon érdekes nap, amelyen a változások sorozata is beindulhat minden téren az életedben! Nagyon erős rezgésű nap, nagyon fontos megjegyezned, hogy TE indítsd el a változásokat! Mindezt szeretettel és a múlt hibából tanulva kezd el :) Érdekessége ennek a napnak, hogy szeptember 27.én lesz még egy ilyen erős rezgésű nap, utána pedig, csak jövő augusztusban!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments

 1. Takács-Lovász Ilona szerint:

  Drága Anita!
  Mindig nagy érdeklődéssel olvasom soraidat!!!Köszönöm a feltett igazságokat.Egyetlen pici hiba, vagy nem jól értelmezem. A fenti oldalon nem lehet augusztus 13. csütörtök. Értelem szerűen szeptemberről van szó.
  Hálásan köszönöm , hogy vagy nekünk.
  Áldással és szeretettel:
  Ilona

  [Reply]

  Manita Reply:

  wáúúú :) jajj, nálunk még nyár van :) máris javítom…kösziiii :)

  [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.