... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   márc 18

A termékenység ideje- 1.

De legelőször is egy kérdésem lenne :)

Milyen volt az elmúlt 9 nap?

http://nevedbenasorsod.hu/fontos-napok/eleted-kovetkezo-9-napja

Duplán érezted-e a jót a napokban, esetleg kétszer annyira voltál elkeseredett vagy haragos mint egyébként?

A jó hír, hogy ma (18.) vége a retrográd Merkúr periódusnak, s vége lehet ezzel együtt sok-sok nehéz időszaknak, problémának, ha szeretettel, szívbéli döntéseket tudsz hozni önmagadat jövőjét illetően! Ha azt teszed ami a LEGNAGYOBB örömmel tölt el – ami a szabadság felemelő érzését adja — az a SZÍVBÉLI DÖNTÉS!!

A termékenység ideje jön :)

19-20-21-22– Mindegyik nap teremtőerővel bír (még ha ki is maradt a Varázstáblából, hogy 21.e Tavaszi Napforduló)

4 különleges nap! Jó a kezdetekre, a dolgok tisztázására, lezárására, újrakezdésre, új energiák, kapcsolatok bevonására, az egészségünk megújítására… Bármire, amit szívből képes vagy eldönteni és megtenni :)

termékenység

Ide kapcsolódik még 23.a is, hiszen a változások az előző 4 nap forgatagából itt kicsúcsosodnak és követelik a változtatás megvalósulását a fizikai világban is. Vagyis ha nem tettél semmit magadért, akkor lehet, hogy a tested megbetegedése ledönt a lábadról, vagy mások megkezdett változásai téged sodornak kellemetlen vagy vesztes pozícióba!

Itt most tényleg tenni kell a dolgod – amit a szíved diktál, nem várhatsz senkire, hogy majd megoldja a problémádat!.

Mert elveszel a semmittevésben, önsajnálatban és az élet rákényszerít sokkal nagyobb próbatételek elviselésére, ha nem indulsz el a cselekvés útján! 4 csodás nap jön, ami megváltoztatja az életed, ha nem fojtod el a nőies kreativitásod, a lángelméd :) az ötleteidet és nem tartod vissza a kommunikáció áramlását :)

De konkrétan mit tegyek? –  kérded most… egy kedves idézettel válaszolnék :)

Ha örülni akarsz, adj örömet másoknak, ha szeretetet akarsz, tanulj meg szeretetet adni, ha figyelmességre és nagyrabecsülésre vágysz, tanulj meg figyelmességet és nagyrabecsülést adni, ha anyagi bőségre vágysz, segíts másokat meggazdagodni! Ahhoz, hogy az ember megkapjon valamit, amit szeretne, a legkönnyebb út valójában az, ha másokat hozzásegít ehhez.

 

Deepak Chopra

 

folyt.köv…

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.