... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   jún 04

Júniusi Varázstábla – Napisten Hava

Júniusi Varázstábla

 

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod  :)   A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet amit én beírtam

A   :)   jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

 

Június hónap a számmisztika rezgéseit tekintve a SZERETET, SZERELEM, rezgéseit emeli egy magasabb szintre bennünk, tehát az emberi kapcsolataink kerülnek előtérbe… A harmóniára törekvés egyre erősödik és a szívbéli döntések vágya szinte lételemünkké válik. Figyeljünk magunkra, az ezzel kapcsolatos érzésekre, mert az anyagi okokból meghozott döntéseink nem visznek előre, sőt sok-sok kudarcot veszteséget okoznak majd a későbbiek folyamán! Ez nagyon fontos, hiszen az év és a hónap rezgései azonosak, vagyis sokkal erősebben vibrál most mindenkiben, hogy a szívére hallgasson a magán és az üzleti életben is :)

 

 

5. szerda – Pénz és igazság napja, fontos, hogy változtatni merj mindenben, ami nem a szíved szerint való!

 

6. csütörtök – Az év, a hónap és a nap rezgése is 6-os! Igazi Szeretet nap, annak minden csodás élményével :) Már ha a szívedre hallgatsz!

 

7. péntek – Teremtőnap :) A kapcsolatok rendbetételének és a boldogság megélésének ideje. A kezdet napja az újítás, megújulás felé!

 

8. szombat – Újhold – Új élet és új igazságok észrevételében segít. Vedd észre a lehetőségeket és a befejezni valókat is egy-egy kapcsolatodban és tégy eszerint!

 

9. vasárnap – Teremtőnap :) Boldogság, anyagi és lelki szinten, azok jutalma, akik merik vállalni azt az utat, kapcsolatot, amire a szívük vágyik :)

 

10. hétfő – A visszatérő régi rossz dolgok elengedése, hogy legyen helye az újnak, ami a jelenedet is megváltoztatja…

 

11. kedd -– Teremtőnap :) A harmónia és a kiegyensúlyozottság ideje kezdődik, ha őszintén hajlandó vagy tenni magadért, az ÉLETEDÉRT!

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.