... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   márc 31

Áprilisi Varázstábla – Szelek Hava

Áprilisi Varázstábla

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod  :)  A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet amit én beírtam  :)

A :)  jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod : http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

 

8 Teremtőnap vár ránk, amelyből a 10.-e dupla erejű az Újhold rezgéseitől :) Ez a hónap is  nagyon sok pozitív lehetőséget rejt magában, ha rájuk hangolódva, erejüket kihasználva teremtünk :)

Áprilisban a férfias energiák előtérbe kerülnek, kihasználásuk fontos a nők számára is- hiszen a jang és jin együttes erejét, harmóniáját tapasztalhatjuk meg most. A legfontosabb energiák: férfiasság, apaság, szexuális energia, a gyengék védelmezése és segítése, a szívből szeretett munka megtalálása és végzése, a tervezés, kitartás, az anyagi sikerek elérése… és ide tartozik az otthon védelme, szépítése, építése és a sziklák megrendíthetetlen határozottsága is a célok elérése érdekében.

Készíts terveket lépésről lépésre, azokban a dolgokban amit meg szeretnél változtatni! Engedd el a félelmeidet, erősítsd meg a szenvedélyt az életedben – hiszen ha ég a lelkedben a szenvedélyesség tüze, az kipusztítja az álló víz semmittevését és az újítástól, cselekvéstől való félelmeidet- így a feladataidat könnyedén, előretekintve, fokról-fokra tudod teljesíteni :) Siker, anyagi javak, hírnév, követi a bátor, kitartó, megtervezett cselekvéseidet!

Irányítsd a szelet! :)

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.