... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   ápr 02

Ígéret Hava – Április

Az áprilisi hónap, nagyon fontos lehet, ha a saját lábra állást, az önállósodást tervezed. Ugyanis az év és a hónap is a négyes szám rezgéseit viseli ( apa, férfi, szerelmes férfi, munka, fegyelem, anyagi dolgok, szilárdság, szex, otthon, siker, felelősségvállalás, tervezés )

Ennek a hónapnak a legfontosabb jelentősége, hogy a nagy és hosszú távú terveidet most kell elkezdened, tervezéssel, fegyelemmel és kitartó munkával, hogy a jövőben sikereket érhess el! Két dolog miatt mondom ezt:

– Április után, 9 évig nem lesz ilyen erős számmisztikai rezgéssel, tervezéssel és felelősségvállalással járó hónap.

Ez azt jelenti, hogy ebben a hónapban, olyan erős rezgéseket kapunk segítségül, ami az elkövetkező 9 évben nem áll majd rendelkezésünkre a terveink megvalósításához a munkánkban és életünk egyéb területén. Vagyis a rövid és a hosszú távú anyagi és lelki feladatainkat, céljainkat is most kell „összerakni” és el kell kezdeni megvalósítani !

 

– Olyan döntések előtt állunk, amit nem érdemes halogatni, ha sikeresek akarunk lenni. Már pedig azok akarunk lenni  :)  De ezért bizony most kell vállalni a felelősséget !

….és ez most fájni fog: a felelősségvállalás azt jelenti, hogy felelős vagyok azért, ahol most tartok, a kapcsolataimban, a munkámban, a pénzkeresetemben és az életem minden apró részletének kialakulásában. Nem az anyám, nem a főnököm, nem a párom, nem a válság és nem az állam, hanem ÉN.

Mert ha vállalod a felelősséget a jelenedért, akkor tudod tervekkel, munkával, önmagaddal együtt megváltoztatni a jövődet is !

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.