... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   dec 03

Decemberi Varázstábla

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod  :)  A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet amit én beírtam  :)

A  :)  jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod : http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

 

Decemberben 7 Teremtőnap, az Újhold és a Telehold érezteti hatását :) A szeretet, a bőség és a nőies energiák ideje az egész hónap. Fontos a saját kreativitásunk, ötleteink, megélése, megvalósítása és a testi-lelki-szellemi termékenység kamatoztatása. Kiemelt szerepet kap, a kommunikáció, a kapcsolataink rendbetétele vagy elengedése is!

Az ünnepek közeledtével tárjuk ki szívünket, gyakoroljuk a megbocsátást és a szeretet áramoltatását :) Aranyozzuk be mások és önmagunk életét, apró ajándékokkal, sok mosollyal és öleléssel!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments

 1. Földiné Csúcs Mária szerint:

  Szia!
  Érdekes és egyben olyan dolog derült ki a múltamról gyerekkorom, és a mostani korom összefüggéseiről. Ami átírta az egész eddigi gondolataim, érzéseim. Nem igazán tudok most vele mit kezdeni, nem tudom hogyan változtassak dolgokon, hogyan tovább.

  [Reply]

 2. Manita szerint:

  Majd kialakul, letisztul minden… :)

  [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.