... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   okt 31

Novemberi Varázstábla

 

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod   :)   A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet amit én beírtam  :)

A   :)  jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod : http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

 

November hónap, minden napja Teremtőnap! Mekkora lehetőség ez, hogy megváltoztasd a nem működő életedet??

Óriási erő és energia segít most mindenben, hogy a cselekedeteid, gondolataid megvalósuljanak! Fontos, hogy NE teremts rosszat, szavakkal, tettekkel, gondolataiddal, – mert hosszú távon éreztetni fogják hatásaikat!!

6 dupla teremtőnap (az egyiken ráadásul az Újhold is megtriplázza az energiákat) és 7. teremtőnapként, a Telehold fejti ki áldásos hatásait :)

11. hónap, vagyis a teremtőerő csodálatos energiáit mindenki felfedezheti Önmagában. A tehetség, a kreativitás, a tudatosság és a bennünk lévő ÉLETERŐ felfedezésének ideje. Az Önbizalom felfedezése önmagunkban és a teremtőerő velünk született újra felfedezése változtatja jellemünket, sorsunkat ebben a hónapban :)

 

Csodálatos Életre születtél!

Minden a Tiéd, amit csak el szeretnél érni! Minden karnyújtásnyira van tőled, az összes álmod megvalósíthatod, cselekvéssel!

Minden jár Neked: a tánc, a boldog kapcsolatok, a bőséget hozó, szeretettel végzett munka, az utazás, az egészség, a szabadság…. Minden a Tiéd lehet, ha cselekszel!

 

A lelked szépségét NE feledd őrizni! Tudván, hogy kell benne irtani a haragot, a bosszút és erősíteni kell a megbocsátást és a szeretetet.

 

Az elmúlás ideje is ez a hónap, amikor a halál elfogadása, az elengedés, az új élet lehetőségét jelenti a mindennapokban.

Az ÉLET körforgásának újabb kezdete, amivel újrateremtheted a sivárnak gondolt életed!

Engedj el, bocsáss meg, sirass meg mindent és mindenkit, aki a múltból visszahúz – majd az elmúlás minden félelmét és fájdalmát magad mögött hagyva- fedezd fel önmagadban a tehetséget, a kreativitást és a győzelem minden egyes szikráját!

Hiszen GYÖZELEMRE születtél :)

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.