... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   okt 01

Október – Magvető Hava

 

Októberi Varázstábla

 

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod  :)  A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet, amit én beírtam !

A  :)   jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

 

Októberben 6 Teremtőnap – amelyből 22.-e dupla teremtőerővel bír – plusz a Telehold és az Újhold áldásos energiái hatnak ránk erőteljesebben :) De mivel érzelmi szinten a cselekvő és teremtőerő száma az egyes, egész hónapban „rezeg” minden nap, ezért bármit meg tudsz valósítani és sikerre tudsz vinni, ha gondolati szinten „ez a bármi” a szeretetből indul ki és érzelmi síkon is motivál a cselekvés elkezdésére és véghezvitelére! Október, Teremtő HÓNAP :) A függetlenséghez, a tovább lépéshez, az új dolgok megvalósításához NEKED kell cselekedned!

Nagyon fontos felismeréseket is hoz ez a hónap, mert rezgései közt szerepel még az idő, a szerencse és az új élet, erős rezgése is! Karmikus hónapnak is nevezik, mert rádöbbensz, észre veszed, életed ismétlődéseit – környezeted hasonló reakcióit, önmagad visszatérő hibáit, tévedéseit… Így tudsz változtatni sorsodon :)

„ Ha mindig ugyanazt teszed, miért csodálkozol, hogy mindig ugyanazt kapod?”

Magvető hónapja pontosan mutatja a lehetőségeid a jobb, boldogabb élet felé :)

Amikor kukorica levest főzöl és az egész család morog és éhesen fekszik le… vagy amikor paprikás krumpli van és mindenki boldog…

Vedd észre az ismétlődéseket és változtass, hogy jobb legyen :) …És ezt ugyanígy mérlegeld a kapcsolataidban is! Az emberek és helyzetek nem változnak – Neked kell változnod, ahhoz, hogy minden más is megváltozzon!

bátorság

Október az újítás, az új élet elkezdésének ideje is. Most kell elvetni a magokat, hogy idővel az új lehetőségek kicsírázzanak és termést hozzanak. Ezt bármely nap elkezdheted – de a mostani Újhold különösen alkalmas erre :)

Az élet, folyamatosan változik, átalakul, meghal és újjászületik. Egyetlen dolog van, ami változatlan: ez a VÁLTOZÁS! Ne harcolj ellene, légy TE a változás maga!

 

Október 2. szerda – Hallgass a belső hangodra és nyújts segítséget másoknak is az új lehetőségek eléréséhez!

 

3. csütörtök – A sorsszerű dolgok ismétlődése jól látható- ezt a sorsot TE, a szokásaiddal, beidegződéseiddel teremtetted. Ideje megváltoztatni :) – ha akarod….

 

4. péntek – Teremtőnap :) – Az otthon és a munka területén kezdeményezheted ma a legtöbb változást, ami terveid megvalósulásához vezet.

 

5. szombat – Újhold – Ha az elhatározásaidat tett is követi, akkor BÁRMIT elkezdhetsz és sikerre viheted (persze a régit el kell engedni)

 

6. vasárnap – Szívbéli döntések visznek előre a kapcsolatokban, üzletben, munkában. A régi elengedése, elbúcsúztatása, nélkülözhetetlen az új megteremtése előtt!

 

7. hétfő – A lelkünk igazsága felszínre kerül… a befelé fordulás, a tanulás és a változtatás elkerülhetetlen :)

 

8. kedd- 9. szerda – A fájdalmak, vágyak és a boldog percek emlékei kísértenek… miközben a valóság feltár olyan embereket, helyzeteket, amiket eddig nem akartunk a megfelelő „polcon” kezelni. Nézz szembe a valósággal és fogadd el az adott lehetőségeket a változtatásra!

 

10. csütörtök – dupla pénznap :) – Cselekvéssel tudsz csak változtatni!

 

11. péntek – Teremtőnap :)  – A szeretetenergia áramoltatása (adni és elfogadni) különleges emberi kapcsolatokkal, érzésekkel, érzelmekkel, aranyozza be a napodat :)

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.