... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   okt 24

Október vége…

Lassan végére érünk októbernek és csak az a kérdés mindenki feszegette-e eléggé a határait??

Megpróbáltatok-e kibújni a megszokott bundátokból és magatokra ölteni a garabonciás diák köpönyegét??

Vagy a jól megszokott zavartalan (kicsit zűrös, kicsit szorító) mocsárban dagonyáztok még?

A jó hír, hogy azért van még egy hét, hogy mindent új útra tereljetek—értem ezalatt, hogy a ti saját utatok részeként megéljétek Önmagatok nagyszerűségét :)

Mert, minek élünk úgy, ahogyan nem tetszik… amikor élhetünk úgy is ahogyan elképzeltük (annak idején, gyerekkorunkban) amikor mertünk még álmodozni és legyőztünk minden sárkányt  :)

Október 24 hétfő – a belső harmónia, a belső gazdagságunk felfedezése és a teremtés napja  :)  Érdemes a szeretettel, harmóniával való teremtésekre koncentrálni  :)

 

25-26. kedd, szerda – nagyon fontos elengedés, lezárás napok!!! A szabadságod, az egyéniséged a tétje, ha most a visszahúzó dolgokat nem tudod elengedni. hiszen szerdán Újhold lesz, ami az újításban van segítségedre mindig!

 

27-28. csütörtök, péntek – ebben a hónapban utoljára van lehetőséged az „Önmagadhoz légy hűséges” varázslat megértésére – a dolgok jobbá tételére önmagadban és környezetedben is. A test-lélek –szellem hármasságának egyensúlyba hozása  :)  Különleges energiák érkeznek a Földre, amelyek lelkesedéssel, vagy a sírhatnék érzésével töltenek el…

Bármelyik érzés is kerít hatalmába, három fontos dolgot tudnod kell:

1- különleges vagy és egyedi

2- bátornak, kitartónak, születtél, hogy minden tervedet meg tudd valósítani!

3- amik eddig vissza tartottak ettől – azok a dolgok felülvizsgálatra szorulnak – és amik idejét múlták (nem visznek előre, nem boldogítanak) azokat sirasd meg ha kell, aztán engedd el!!

 

29. szombat – különleges teremtő nap  :)  a lelkiséged, a régi álmaid, az új terveid összehasonlításában segít (és persze, a saját céljaid megteremtésében is – ha változtatsz végre!)

 

30. vasárnap – dupla pénz és igazság nap  :)  Csinálj számadást – anyagiakban és erkölcsiekben is! Légy önmagad bírája – ne félj a hibáid feltárásától – mert ez a fejlődésed saját útjának első lépcsője

 

31. hétfő – a másokon való segítés és a szeretet napja. Párosuljon bölcsességgel és megbocsátással (hiszen megbocsátás nélkül nem tudsz szeretni, önzetlenül –úgy isten igazából!!)

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.