... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   dec 01

December – Álom Hava

Decemberi Varázstábla

 

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod  :)  A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet, amit én beírtam !

A  :)   jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

5 Teremtőnap (ebből 2 dupla) plusz a Telehold és az Újhold áldásos energiáit használhatjuk ki leginkább. Érdekességként megemlítem, hogy 3 dupla pénznap van a hónapban :)

színek

December a szeretet, a nőies energiák és a kreativitás ideje. Szerelem évének szeretet hónapja :) Ezért felerősödnek a kapcsolatok problémái, illetve azok megoldásai is. Előtérbe kerül a megértés, megbocsátás és az elengedés is! Ha már „kinőttük egymást” könnyebb lesz az elengedés, ha pedig még van tanulnivalónk a párunktól, akkor könnyebb rendbe tenni, tisztázni, a dolgokat. Mivel ez az utolsó hónap a szívbéli döntések évében- így jobban ráfókuszálhatunk erre (persze ha az anyagiakat helyezzük előtérbe, sokkal nagyobb csapások érnek majd a döntéseink után) Ennek a hónapnak a döntései hatással vannak a következő évre is bőség és a kapcsolataink területein!

Fontos rezgései ennek a hónapnak még: új nézőpont, új lehetőségek észrevétele, a bőség és a gyarapodás is!

December cselekvő hónap – vagyis cselekvéssel, tettekkel érheted el csak a szerelmet, bőséget, boldogságot!! (ha csak ülsz a foteledben, szép és jó gondolatokkal a fejedben és a szívedben – nem fog történni semmi!!)

 

December 1. – A karmikus, ismétlődő dolgok letételének ideje (persze előbb észre kell venned, hogy ez vagy az a dolog már nem először fordul elő az életedben!)

 

2. – Teremtőnap :) – hallgass a szívedre és a belső hangodra is! Teremtésed a belső erőd megerősítésére irányuljon, légy biztos magadban- mielőtt bármibe is belekezdesz (bármit mondanak mások arról, hogy ez lehetetlen)

 

3. – Újhold – 4 db szeretetszám rezeg ezen a napon – a helyzetedet vizsgáld át a nyugodt állóvíz ellenére is. Most mindent megváltoztathatsz, újrakezdhetsz, ha el tudod engedni a kényelem langyos – de biztos- pocsolyáját.

ilove

4. – A munkádban és a munkahelyi kapcsolataidban tudsz rendet tenni. Fontos, hogy tisztázd magaddal, hogy ami nem visz előre, annak itt az ideje hogy elengedd. Ez visz el a sikerhez!

 

5. – Változás, tanulás, nélkül nincs megújulás! Az új dolgok csak akkor költöznek be az életedbe, ha elengeded, amitől már régen meg kellene szabadulnod!

 

6. – Megint csak 4 db szeretetszám rezeg ezen a napon. A figyelmedet az önszeretetedre irányítsd- ne a mások hibáztatására (mert ez egy függőség, amivel mindig megindokolod, hogy Te miért nem változtatsz!!)

 

7. – Kapcsolatok összeomlanak ezen a napon és újak születnek. (nem csak párkapcsolatra értendő) Lehullanak olyan titkokról, tulajdonságokról, a fátylak, amiket mindig is tudtál, csak nem akartad észrevenni.

 

8. – Dupla pénznap :) Mivel december a bőség hónapja is, ezért cselekvéssel meggyorsíthatod a tiszta-pénz beáramlását az életedbe. (a csalásra, hazugságra, épülő üzletek megbuknak)

 

9. – Magunkba nézés ideje: mit csináltál jól vagy rosszul eddig – mit kell ebből megtanulnod- milyen dolgokért kell felelőséget vállalnod, hogy többet ne kövesd el újra.

 

10. – Új lehetőségek nyílnak, amelyek leginkább a saját ötleteink, alkotásaink megvalósítását támogatják. Észre kell venni – és meg kell csinálni :)

 

11. – Dupla Teremtőnap :) A saját utad elindításához először a magadban lévő kettősséget kell legyőznöd! Bármire képes vagy ha szívbéli döntésből cselekszel :)

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.