... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   aug 01

Augusztus – Új Kenyér Hava

 

Augusztusi Varázstábla

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod  :)  A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet, amit én beírtam !

 

A  :)   jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

 

 

 

Augusztusban 12 Teremtőnap, plusz az Újhold és a Telehold csodás energiái hatnak ránk a legerősebben. A végtelen lehetőségek ideje :) Az Új kenyér – az új lehetőségeket jelenti, egy új éltető időszakot, bőséget, az életünkben, amelyet csak cselekvéssel valósíthatunk meg! Igazság és Pénz hónapja :) A szervezés, karrier, jog, üzlet, bőség, pénz, igazság ideje…

 

Kiegyensúlyozás, tisztítás, újítás – kívül és belül!

 

Fontos az igazság kimondása, felismerése és az is hogy önmagunkért kiálljunk az életünk minden területén!

 

A személyes játszmák, amivel befolyásoltuk a környezetünket (hangos hiszti vagy a nem szólok hozzád) nem visznek előre! Kimondani és megtenni, ami helyes, amit a szíved diktál – ezek jelentik most az előrelépést

 

Az igazság néha fáj- de csak akkor haladhatsz előre az utadon, ha mersz szembenézni és tanulni belőle!

 

Augusztusban az üzleti és jogi ügyek is az igazság felé fordulnak. Bőséget, pénzt hoz minden, ami nem talmi, hanem IGAZ! Jó időszak új üzlet, cég, alapítására, a régi megújítására :)

 

A kapcsolataink is végtelen lehetőségeket tartogatnak, persze ha nem próbálunk álarcba bújva mást mutatni, mint amilyenek vagyunk!

 

 

 

Augusztus 1. – csütörtök- 2. péntek – Szembenézés a hazugságokkal! Amivel önmagunkat és/vagy másokat áltatunk már évek óta!!! Ha régóta szerepet játszol, az ÉLET színpadán – akkor ez már függőség, amivel manipulálni akarod a környezeted vagy éppen elviseled hogy mások függésben tartsanak téged. Ebben a 2 napban, a valóság tükrében felismert függőségeidet, könnyű szívvel el tudod engedni! :) Tisztába kerülsz a magad és mások álarcaival ezért pontosan fogod tudni, merre van az IGAZSÁG!

 

fekete

 

3. szombat – Dupla pénznap :) Amit ma indítasz, hosszú távú sikereket ígér, amit folyamatos munkával, szervezéssel tudsz folyamatosan fenntartani.

 

 

 

4. vasárnap – A másoknak szívből adott segítség, neked is meghozza majd a fellendülést, egy-egy elakadt életterületed újraindításában.

 

 

 

… és most 4 Teremtőnap következik egymás után!! Használd ki!

 

5. hétfőTeremtőnap – változás, változtatás napja… Csináld másként, ami eddig nem sikerült!! Kapcsolati szinten, szerelmet, bőséget ígér – ha Te kezdeményezel :)

 

 

 

6. kedd – Újhold – Új kezdet, új szerelem :) Hallgass az intuíciódra és mindenképpen tanulj a múlt hibáiból (hogy ne kövesd el újra!)

 

 

 

7. szerdaTeremtőnap – A lelki egyensúly és az egészség helyreállításának ideje. De a kapcsolatok rendbetételére (kommunikációval, szeretettel) is tökéletes ez a nap!

 

 

 

8. csütörtök – Dupla pénznap – Teremtőnap – Munkaügyekre, tervezésre, szervezésre, erős hatása van ennek a csütörtöknek. Fizesd ki a számláidat vagy ezen a napon írj az adósaidnak, hogy rendezzék a tartozásuk! Minden hosszú távú projekt, amit felelősséggel terveztél meg, sikereket hoz, ha ma indítod!

 

Ebben a hónapban indulunk!!

Jössz??

Varázslatos Önfejlesztés, ha tudni akarod, hogy mit tudsz tenni a bőségért, a boldogságodért a kapcsolataidért és az egészségedért – egyszóval Önmagadért!  

http://nevedbenasorsod.hu/boszi-sulik

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.