... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   feb 28

Március: Szerelem és Csalárdság

Márciusi Varázstábla

március

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod  :)  A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet, amit én beírtam !

A  :)   jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

Márciusban, 7 Teremtőnap, 2 Újhold és egy Telehold áldásos energiáit használhatjuk ki leggyümölcsözőbben. Szeretet és Szerelem hónapja :) Tehát az egész hónap sok csodát kínál önmagunk és szívbéli kapcsolataink erősítésére, kialakítására. Cselekvő hónap, tehát az otthoni fotelben való meditáció és pozitív gondolkodás most kerüljön a cselekvés mögé a második helyre… hiszen a tettek, megbeszélések, fognak előre vinni — a hónap rezgései az elindított cselekedeteidet segítik!

A hónap energiái segítenek: a kommunikáció, kapcsolatok, bőség, kreativitás, szeretet, szerelem… megértésében, megélésében és a NŐI energiák szabadjára engedésében (természetesen a férfiakban élő női energiák megélésében és elfogadásában is)  :)

Március, a Lélek és Gyógyulás évének, Szeretet-Szerelem hónapja :)

alagút

Egy kis visszatekintés:

A lélek az ember „halhatatlan” és anyagtalan része, amely minden életünket végigkíséri. Egy kapocs a szellem (a magasabb rendű tudat vagy Isten) és a fizikai test között. A lélek megítéli a szív gondolatait és szándékait ezért a lélektől elválaszthatatlan a szeretet átélése! Örömöt, bánatot, szeretetet, fájdalmat, élünk át a lélek segítségével – olyan érzések, érzelmek, sokaságát, amelyet nem a fizikai test érzékszervei közvetítenek számunkra. A különböző tanítások szerint, minél nagyobb bennünk a szeretetenergia, (az adni, elfogadni, áramoltatni, egyensúlya) annál könnyebben kapcsolódunk Isteni mivoltunkhoz (az össztudathoz, az Energiához, az Univerzumhoz vagy a saját vallásunk Istenéhez)

Januárban a kezdet hónapjában kinyíltak a lelkek és elkezdték keresni a lélektársukat a világban. Írtam, hogy ezeknek a lélekkapcsolódásoknak a jellemzői: Egységes, Félelem nélküli, Elfogadó és Elengedő :)

 

Aztán beszéltünk a lélek tréfáiról, amikor egy lélek kinyílik és sok-sok lélek érzékeli, és mindegyik akarja ezt az energiát, ezt a megnyílt embert magáénak (így előfordul hogy 1 nőnek egyszerre akár 5-10 pasi is udvarolgatni kezd :) )

… és amikor nem szívből választunk, akkor bizony előfordul, hogy nem az igazi lélektársunkat kötjük magunkhoz egy időre…

 

Februárban jól kibeszéltük a női és férfi lelkeket, hogy, hogyan válasszák ki a lélektársukat (lelki szinten) amit ha nem élnek meg a fizikaiban, akkor lehet hogy már csak a következő életben találnak egymásra

 

Az utolsó posztban pedig azt írtam, hogy minden kapcsolatodban meglátod (ha akarod) hogy ki, milyen szerepet tölthet be az életedben, persze csak akkor ha önmagadhoz is őszinte vagy és Te is megmutatod az álarc nélküli énedet a másik embernek. Ez azért fontos, mert ha nem rendezed a kapcsolataidat őszintén, akkor ez, akár év végéig is megmaradhat, álarcok, illúziók, ködébe bújtatott – minkét felet, az előrelépésben hátráltató – hazugságként…

 

És most elérkeztünk márciushoz, amiben már a lelkednek éreznie kell, hogy akivel élsz, az-e a Nagy Szerelme az életednek :) Légy őszinte magadhoz és a társadhoz is!

cupp

A szeretet és a szerelem életünk csodálatos érzései, amelyek mindenki számára elérhetőek – de elsősorban önmagunk szeretetéből táplálkoznak. Erről szól a március!

Mennyire szeretem magam? – ha nem szeretem teljesen, szőröstül-bőröstül-hibástul önmagam, akkor hogyan is várhatom el, hogy bárki szeressen? Ha azt sugározom, hogy nem vagyok elég jó- akkor pont olyanokat fogok bevonzani, akik ugyanezt sugározzák és élik meg önmagukkal kapcsolatban. (aztán ha nem erősítjük meg naponta egymást, hogy elég jó a másik, azonnal elkezdődnek a játszmák, sértődések, követelőzések) Két félemberből nem lesz egész!

Mennyire tudtam elengedni a sérelmeket, a múltat és mennyire tudtam megbocsátani (bárkinek, mindenkinek, főleg magamnak)?? – Ha teli vagy a múlt fájdalmaival, hogyan is élvezhetnéd a jelen boldogságát?

Mennyire vagyok egész? – Ha csak valaki más hiányának fájdalmát akarom pótolni egy új kapcsolattal, akkor függőségbe vagyok, a félelemtől, magánytól, stb Tehát önmagamban is elégedettnek, boldognak, kell lennem, hogy ugyanilyen társat vonzzak be!

Két önálló, egész ember kapcsolata maga a Teljesség :)

Pozsgai Niki írta, hogy: nem mindegy, hogy szerelembe esel vagy emelkedsz a szerelem által!

Valóban nem mindegy. Ha fáj minden szó, tett vagy fáj ha nincs veled a szoknyád mellett minden pillanatban – akkor az nem szerelem. Amikor félelemben élsz egy kapcsolatban (nem jön, nem hív, nem szeret, nem ad pénzt, nem merek kérni tőle, nem merem megmondani mit szeretnék, bármi…) az sem szerelem! A szeretetben, szerelemben nincsen fájdalom és félelem! Bizonyság van, teljesség, szenvedély, inspiráció, változatosság, változtatás, kommunikáció, kezdeményezés, kitartás, összecsiszolódás, gyógyulás, tiszta és szabad helyzetek vannak… :) ÉS most elsősorban ÖNMAGAD szeretetéről beszélek! Ebbe bele tartozik hogy olyan nagyon szereted magad, hogy szerelmes vagy az ÉLETBE, önmagadba!

nő

Erről 1 éve felkerült egy jó idézet, ami nagyszámú leiratkozást indított meg a hírlevelemről :)tehát javaslom, hogy olvasd el – főleg ha undorító dolognak vagy bűnnek tartod, hogy légy szerelmes Önmagadba! :)

http://nevedbenasorsod.hu/szeretet/a-no-aki-szerelmes-onmagaba

 

…és a végére hagytam egy újabb sikamlós témát, ami szintén a márciusi szeretet-őszinteséghez és kapcsolatainkhoz tartozik: a MEGCSALÁST!

Sokan azt mondják, hogy már megcsalás, ha megfogod egy harmadik kezét… esetleg megcsókolod – de szinte mindenki állítja, hogy ha lefekszel vele- az már tuti megcsalás kategória… (és akkor ki lehet ezt magyarázni, hogy a saját párod- így meg úgy… meg ha ezt meg azt nem tette volna—akkor ez nem következett volna be….bla-blab-la.. )

Amikor idáig eljut egy kapcsolat, akkor se szeretet, se szerelem –úgy ISTEN IGAZÁBÓL nincsen már! Kötődések, érzelmek, érzések, kötelezettségek vannak persze – és egy életet is le lehet élni egymás mellett (a látszat, a biztonság, a megszokás, a pénz, a gyerekek, vagy akármi miatt)

De ez nem igazi ÉLET, ez is csak egy függőség, egy pótszer – hogy ne kelljen felelősséget vállalnod önmagadért (jól el tudsz bújni a kis titkaidba, amik ideig óráig boldogítanak, de csak felületes méz ez a te óriási párkapcsolati problémádra, amivel nem mersz szembenézni) — és előbb-utóbb begennyesedik… Aztán vagy kitisztítod őszintén, vagy belehalsz az önmérgezésbe!

titkos csók

…és most mondok valamit, amivel márciusba szembe kell nézned, ha a szerelmet, szeretetet vagy egy jó kapcsolatot teremtenél magadnak! Őszinte leszek, a megcsalás akkor kezdődik (vagyis már nem szereted – mint bimbózó szerelmetek kezdetén) amikor bárki mást hívsz fel, azzal, hogy: süt a nap…  milyen cipőt láttál a kirakatban… defektet kaptál… mennyire letolt a főnököd és egy normális emberi hangra van szükséged… stb…

Amikor a lelked, nem a férjedet, feleségedet hívja, az élet (akár) egyszerű dolgainak elmesélésére – NO, akkor csaltad meg a párodat!

Mert a lelked, a nyitottságot keresi, a biztonságot, AZT a személyt, akinek megnyílhat, kinevetés és gúny nélkül… mert az az ártatlan, testiség nélküli kapcsolat: Egységes, Félelem nélküli, Elfogadó és Elengedő (és ezt a biztonságot Te nem érzed a saját kapcsolatodban (azért nem érzed, mert nincs meg ott) – tehát becsapod magad, a párod… és ebből látható, hogy nem szereted sem magad sem őt a saját kapcsolatodon belül!

Úgyhogy ne áltasd magad, hogy ez nem megcsalás!

Gondold végig: El mered-e ezentúl mondani a párodnak ezeket az ártatlan titkokat (vagy csak jól kiröhögnének, mikor telefonon bejelented, hogy kisütött a nap és te olyan boldog vagy? Vagy, hogy 3 dögös csaj jelentkezett ma titkárnőnek és holnapra el kell döntened, hogy melyiket vedd fel – a kis mellűt vagy a nagy mellűt?)

Úgyhogy, ebben a hónapban, górcső alá kerülnek a kapcsolatok – fizikai és lelki szinten is! Neked van bátorságod helyretenni az ÉLETEDET?

Önállónak és boldognak lenni, egyedül vagy a kapcsolatodat is fel tudod ide emelni?

Hányszor csaltad meg a párod?

Tudsz szívből dönteni?

Mit súg a lelked?

Mersz szerelmes lenni az Életbe vagyis Önmagadba?

Írd meg a hozzászólások közt!!

 

Március első 10 napjának leckéi:

elengedés – megbocsátás

önszeretet – önfejlesztés

szeretet – szerelem

kapcsolatok :

– kialakítása

– lezárása

– helyretétele, megújítása

 

“A nőnek olyan szeretetre van szüksége, amely nem mulandó. A nő – még a legérzékibb nő is – a lelkével szeret igazán, s nincs olyan párkapcsolati tanács és szexuális trükk, amely boldoggá tudna tenni egy olyan nőt, akit lelkileg nem szeretnek. Akármilyen érzéki bravúr, vagy megrendítő testi gyönyör – egy nőnek ez nem elég, mert az igazi gyönyörpontja nem bonctani helyen rejlik, nem is, ahogy mondani szokás, az „egész testében”, hanem az egész lelkében. Minden olyan ölelés, mely csakis az „erogén zónák” ingerlésén alapul, kevés neki. Egy nő „erogén zónája”: a lelke.”

 

Még több infó:

Lélekről, szerelemről, szeretetről, a kettősség legyőzéséről és a tökéletes párkapcsolatokról, amik csak akkor léteznek, ha megismered Önmagad :)

http://nevedbenasorsod.hu/lelekmelengeto

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.