... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   feb 18

A Szerelem hazugságai (és a betegségek)

A Szerelem hazugságai (és a betegségek)

A cím figyelemfelkeltő, de nem igaz!

Az igazi szeretetben, szerelemben, nincsenek hazugságok- mert akkor az már fél-elem, nem pedig a teljes szeretet megélése. Vagyis hazugság esetén, nem beszélhetünk szeretetről! Kegyes hazugságok esetén sem!

–          amikor a „szerelmünk” megkér, hogy hazudjunk a barátainknak

–          amikor „eltilt” a barátainktól

–          amikor félelemben tart, hogy nem fog szeretni, ha mi nem akarunk megfelelni az elvárásainak (ellent mondunk, másképpen teszünk, mást mondunk…)

–          amikor becsmérel, lehülyéz, kevésnek tart, megver, vagy lelkünket, vágyainkat, terveinket, személyes fejlődésünket ellenzi… stb.)

–          amikor féltékennyé tesz (hogy talál mást, nálad jobbat- vagy konkrétan megcsal)

–          amikor fenyeget, hogy öngyilkos lesz ha elhagyod

–          félelemben tart, hogy nélküle úgysem boldogulsz (mert nélküle SENKI vagy, a pénze, ismeretsége nélkül nem vitted volna semmire, sose tudnál a saját lábadra állni… stb.)

–          a sort még folytathatnám napokig…

Ez nem szeretet és nem szerelem! Ez egy olyan kapcsolat, ami nem az együttélésről, hanem az egymás mellett élésről szól, amikor mindkét fél – FÉLelemben él! Az is aki beszabályozza a másikat és az is aki megpróbál megfelelni az elvárásoknak. Minél hevesebb a félelem, annál előbb alakulnak ki a függőségek, majd a fizikai szintű betegségek. (ez lehet akár 1 nap vagy 1 év is) Sokszor a megbetegedett fél visszaveszi az irányítást és a betegségével tartja sakkban a másikat.

Ezek játszmák a hatalomért és semmi közük a szeretethez, szerelemhez!

Lényegében a mágikus teremtőerőnket önmagunk megnyomorítására, függőségeink megerősítésére használjuk. Ennek legfőbb oka az ÖNISMERET hiánya!

 

Amikor önmagadban kételkedsz és átadod a társadnak az irányítást és a döntést, hogy megfelelj neki – akkor nem az ÉLETET választod. Nem a saját életedet éled! Ez pedig hosszú távon érzelmi, mentális akadályokat vonz az életedbe, ami tragédiához, szegénységhez, kapcsolaton belüli magányhoz, betegséghez vezet.

Te magad vonzod be ezt az életedbe, azzal, hogy megtagadod az ÉLET Törvényeit: az Egységet,(önmagad egységét és felelősségét) a Szeretetet,(önmagad szeretetét és a szeretet áramoltatását) a Boldogságot és a Bőséget…stb.  és a félelmet, bizonytalanságot, függőséget választod.

 

Ha nincs hited magadba, ha nincs ÖNBIZALMAD, akkor a saját Teremtőerődet (azt a mágikus erőt, amit születésedkor megkaptál és senki nem veheti el tőled, csak akinek odaadod) semmittevésre, pontosabban mondva rombolásra, a saját életenergiád tönkretételére használod! Hiszen nem teremtesz, nem éled a saját életedet, nem döntesz felelősségteljesen a saját boldogságod felől – hanem másnak adod át az irányítást és csak megfelelsz az elvárásainak (azzal áltatod magad görcsösen, hogy akkor majd szeretni fognak) vagy át akarod venni mások felett az irányítást (mert félelemben élsz, hogy nem szeretnek, ha nem gyakorolsz elég hatalmat mások érzelmei felett).

 

Olvastam, hogy a rák kialakulásánál – a betegek 90%-nál, a szeretet hiány okozza a betegséget! Ezt, más helyen, az összes betegség kialakulásának lehetőségére írták. Vagyis az érzelmi beállításunk, szeretetlenségünk hite (gondolata, érzése) különböző fizikai megbetegedéseket produkál a testben.

 

A legfontosabb kapcsolataink vannak a legnagyobb hatással ránk (szülői, baráti, szerelmi, munkahelyi és rokoni) Ahol a legtöbb érzés, érzelem, átélése van jelen az életünkben. Ezeknek az érzelmi- érzéki benyomásoknak, szuggesztióknak, ránk erőltetett kényszerképzeteknek, csak mi szabhatunk gátat, egészséges önbecsüléssel, önismerettel.

A Teremtőerőnk újra felfedezéséhez és használatához szükségünk van Önszeretetre, megbocsátásra (vagyis teljes testi-lelki tisztításra, elengedésre) hogy a mágikus, ÉLET Törvényeket újra birtokba vehessük, átélhessük, áramoltathassuk!

 

A betegségek kialakulásáról dióhéjban:

Az erős érzelmi kapcsolatok függvényében, azokkal való azonosulásból (öntudatlan vagy féltudatos) képzetek és érzelmi átélések folyamataként – félelmek, tévhitek, rögzülnek a tudatalattiban, amik aztán elnyomják az önálló és egyedi létet (vagyis az ÉLET Törvényeit) támogató Teremtőerőt az egyénben.

Az társhoz kapcsolódó képek, történések, szavak, intenzíven támogatják az „elnyomást” – ekkor az egyénben élő Élet Törvények és a manipuláció harcba kezd egymással. Mivel általában a szeretetéhség (az önszeretet hiányából fakadóan) az erősebb, így az egyén elnyomja a saját élettörvényét és átengedi az irányítást a másik embernek. A megfelelni akarással bizonygatja szeretetét (miközben elveszti önállóságát a szeretet nevében) Lényegében ez az Önfeladás (az állandó félelemben élés, a megfelelési kényszer, a negatív benyomások elfogadása – vagyis a szeretetlenség) okozza a BETEGSÉGEKET.

 

Mi az ÉLET Törvénye?

Hívják, Egyetemes Isteni Törvénynek is :)

Mindannyian egyediek vagyunk. Tökéletesek. Nem vagyunk jobbak senkinél, MÁSOK vagyunk. A saját (test-lélek-szellem) Egységünk univerzumában élünk. Ezek az EGYségek sérthetetlenek.(csak mi tudjuk megengedni másoknak, hogy szétrombolják ezt az egységet, ha gyenge az önszeretetünk, önbizalmunk) Teremtőerővel születtünk, ami a szeretet, egészség, bőség és a személyes kiteljesedésünk (önkibontakoztatásunk) megvalósítását segíti, tehát erőnk használata pozitív irányban mozdítja elő az életünket, MINDIG! A Teremtés a gondolattal kezdődik és a saját Egységünk megtartásával, a hitünk, cselekedeteink, szavaink folyamatos áramoltatása által jelenik meg a fizikai világban..

Vagyis: ha nem a saját önkibontakoztatásod, bőséged, boldogságod, szeretetteljes kapcsolatok, elérése a cél, akkor nem az ÉLET Törvénye szerint élsz, a kapott teremtőerődet, nem az egyediséged fejlesztésére, az EGYSÉG megtartására, a pozitív sorsod megélésére használod, hanem negatív irányban, az Élet áramlásával szemben – ezzel betegségeket, negatív élethelyzeteket teremtesz!

 

Mi a véleményed? Ki mersz állni Önmagadért? A saját életed boldogságáért? (vagy testi-lelki betegségekbe menekülsz félelmedben?)

És még egy kérdés a végére: Mi a jobb? Egyedül élni vagy magányosnak lenni egy kapcsolatban?

Szólj hozzá :)

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Comments

 1. Krisztina szerint:

  Igen, ki merek állni Önmagamért, és inkább vagyok egyedül,
  mint egy rossz kapcsolatban.

  [Reply]

  Manita Reply:

  óóó
  a szülőkkel való kapcsolat sem könnyű…én. hiszem hogy mi válasszuk a szüleinket, (hogy tanítsuk őket) de mivel minden kapcsolatból nekünk is tanulnunk kell a fejlődésünkhöz – ezért bizony sokszor nehezen tudunk kitörni a “szülői szeretet” fogaskerekei közül :)

  [Reply]

  Klaudia Reply:

  Én is hiszem ugyanezt, mi választjuk őket. De amikor a szülő SEMMIT nem tanul,inkább választ egy iszonyúan szörnyűséges, rettentő betegséget, s inkább meghal, mintsem bármit is képes volna tanulni (szeretni), azt minek neveznéd????

  [Reply]

 2. Timi szerint:

  Tíz év tépelődés után a szüleimmel szakítottam meg minden kapcsolatot évekkel ezelött,mert mindent eljátszottak,amit leírtál.Nem volt könnyű,és furcsán néznek rám emiatt,de azóta sokkal jobban érzem magam.Inkább nélkülük…

  [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.