... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   feb 10

A Szerelem Aranytükre…

A Nagy Napévnek mindjárt vége.
A ciklus lezárását-és az új ciklus indítását-azzal tudjuk támogatni az életünkben, ha figyelmünket a lehetséges fejlődésünkre tesszük, hogy megtanuljunk, megtapasztaljunk mindent, ami szükséges a továbblépéshez! Személyes fejlődésünk egyeteme a párkapcsolat!
Sokat tanulhatunk egyedül, visszahúzódva egy ” barlangba”, elefántcsont-toronyba… de sokkal többet egy párkapcsolatban!

Párunk a legjobb tükör, ami megmutatja hiányosságainkat, túlzásainkat, tudatlanságainkat.
Nézd meg a párkapcsolatot spirituális szemmel: emlékezz vissza arra, amikor szerelmes voltál!   Csodálatos érzés, lelkesítő, boldog állapot, amikor úgy érzed, MINDENRE KÉPES VAGYOK!
Ezt másképpen úgy hívjuk: omnipotens (mindenható), és ez Isten egyik mellékneve! Ezt kapjuk ajándékba, amikor találkozunk a megfelelő emberrel!

A szerelem megfogalmazása spirituális beavatottak számára: A szerelem a Világ legnagyobb csapdája… ami azért olyan édes,csodálatos(Isteni),hogy véletlenül se kerüld el azt az
embert,akitől tanulni valód van! A szerelem érzése egy idő után lanyhul (hat)…akár el is múlik. Az
Egónk nem bírja a változásokat, ő szenved, bánkódik, szomorkodik azon, hogy elveszített valamit. Pedig a tanulás megtörtént, haladhatnánk tovább…

Ennek nem kell így történnie! Ha már ismered a törvényeket, változtathatsz rajtuk.

Hallottál már az ezoterikus átokról? Arról szól, hogy bármilyen jó a párkapcsolatod, ha csak az egyikőtök jár a szellemi úton (tanul, fejlődik, képezi magát, meditál, oldja problémáit), akkor
annyira megváltoznak a rezgéseik, hogy eltávolodnak egymástól!

Életem nagy szerelmével közösek voltak a vágyaink, hasonló zenéket szerettünk, az ételeket, az utazásokat,a színházat,a táncot… a lakóbuszos életet… és a szex is jól működött… én pedig kaptam egy nagy szomjúságot a tudásra,megvettem minden könyvet,elmentem minden előadásra,tanfolyamra. Őt ez nem érdekelte, azt mondta, napi kapcsolatban van Istennel, este elalvás előtt mindenkiért imádkozott.
Pár év alatt annyira megváltoztak a rezgéseink, hogy a végén már beszélgetni sem tudtunk.

Ha ezt szeretnéd elkerülni, tartsd észben, hogy a pároddal együtt fejlődjetek, segítsd, támogasd őt! Általában ezoterikus helyeken jelentősen több nő van, mert az ő intuíciójuk már látja az irányt, ezért
nekik a feladatuk, hogy a racionálisabb társukat is felébresszék!

Erre remek alkalom lesz a Valentin nap környéke! Olyan támogató hatások érvényesülnek, amik hirtelen változásokat hozhatnak a párkapcsolatokban, és a már meglévőkben felszínre hozhatják a
megoldatlanságokat. Ettől ne ijedjetek meg, ez a legnagyobb áldás,ami történhet veletek,inkább legyetek nyitottak,és tiszta szívvel kezdjétek el megoldani, amit kell!

A Valentin nap ajándékát érdemes kihasználnod: ha már kapcsolatban vagy, fényesítsd ki a lelkedet, az legyen az igazi ajándék a társadnak,hogy látja,boldog vagy mellette!

Ha még nincs körülötted a társad, egy kis mágiával segítheted az útját, hogy megtaláljon:
– Amikor mosakszol, fürdesz, mostantól rituális tisztálkodás legyen: lelked templomát, a testedet kezdd el szeretgetni, ápolni, hogy a párodnak is gyönyörűséget okozzon!
– Amikor eszel, iszol, mindig gondolj arra, hogy amit magadhoz veszel, az áldást hozzon neked,és a testednek,hogy a párod is örüljön neki!
– Amikor lefekszel, kérd Álommestert, hogy segítsen felkészülni a párodra, és a párkapcsolatodra!
– Amikor felkelsz, köszöntsd a napot, és kérd, hogy tanítson meg mindarra, amitől a legjobb kapcsolatot fogod élni!
– Egész nap öröm, és mosoly kísérjen, hisz nem tudhatod,mikor fog megpillantani a leendő párod,de azt tudhatod,hogy a mosolyodról fel fog ismerni!
– Amikor terítesz, teríts meg neki is (ételt nem kell tenned a tányérra),és az elején neki is kívánj jó étvágyat!
– Amikor lefekszel, gondolj rá, és küldj neki szeretetet, gondolatban ölelgesd meg,hogy könnyebben rád találjon!
– Napközben néha ábrándozz azon, milyen programokat csinálnál Vele?

Vacsorázni mennétek, zenét hallgatni, táncolni, színházba, moziba, sétálni.. .vagy otthon beszélgetni pár gyertya mellett? …és az,  vajon milyen lenne?…mit éreznél? ..örömet?… Lelkesedést?… büszkeséget?… túlcsorduló boldogságot?…hálát?… meghatódottságot?..  menj végig az  érzelmeiden, lubickolj bennük, ismerd fel őket,mondd ki őket,érezd ,ahogy ezek az érzések felemelnek,feltöltenek,és már benne vagy élet
táncában, már elküldted ezzel a vágyadat az Univerzumnak,…és amikor az örömödben esetleg megjelenik egy könnycsepp… az fogja az óhajodat lepecsételni, megmutatja neked,hogy kapcsolatba kerültél a Lelkeddel,és a legnagyobb segítséget kapod onnantól a Boldogságod felé vezető úton!

– És a legfontosabb: kezdd el szeretni Magad (!!!), mert akkor más is
elhiszi, hogy szerethető vagy!
Akiről lesír, hogy nem szereti magát, más is úgy gondolja, hogy biztos nincs benne mit szeretni, ha már ő sem talál rá okot!

Az egész folyamat olyan energiákat indít el, amik támogatják a vágyadat az ideális párkapcsolatod megtalálása, és megélése felé vezető úton.

Ha úgy érzed, hogy még erősebb módon szeretnéd ezt elősegíteni, akkor javaslok egy Mágikus gyakorlatot! A mágiától nem kell félned, csak kell betartanod az alapszabályt:
Más életébe, az ő kérése nélkül NEM avatkozunk!
Akármennyire is tetszik neked valaki, meg kell engedned, hogy gyakorolja a szabad akaratát!
Ne csinálj szerelmi oldást vagy kötést, mert ezzel legalább három embernek teszel kárt az életében: a sajátodéban, akit párnak néztél ki, és aki ezt a szerelmi kötő mágiát megcsinálja!

Mágikus gyakorlat ideális párod életedbe vezetéséért:
– Érdemes minden nap azonos időben végezned, nekem nagyon kellemes  az
esti időpont.
– Add meg a módját: csendesedj el (tv,rádió kikapcsolva), ne szorítsd be két sürgős dolog közé, ennél fontosabb nincs az életedben (ha megtapasztalod,hogy működik,tudni fogod,hogy minden
dolgot át tudsz alakítani az életedben!),
– moss kezet, (még ha tiszta is)ezzel emelve szertartásod tiszteletét, üresítsd ki a gondolataidat (csendesedj el,figyeld, mi jelenik meg , és csak engedd, hogy ahogy jött, el is menjen, hamar működni fog!),
– Érdemes valami kellemes (nem zaklató) zenét hallgatnod közben.

Nagyon ajánlom a Gayatri mantrát,mert ez a megvilágosodást kérő mantra,a tudatosságodat emeli,és a teret is tisztítja körülötted!

Itt a linkje http://youtu.be/gIRUCq3avEo

– Vegyél egy cserepet,tegyél bele jó termőföldet,tegyél bele magokat!
Nekem a retek, vagy mustármag tetszik, mert hamar kihajt, a virágmagok,hagymák szépek,ezek hosszabb mágiához valók! Ültesd el a magokat, adj neki vizet, eleget, ne sokat! Minden este szeretgesd meg, és mondd el neki a következőket: Ahogyan a Varázsmagok szárba szökkennek a szeretetemtől és a  figyelmemtől, úgy szülessen meg és fejlődjön a számomra ideális párkapcsolatom!

– Érdemes használnod a Hold erejét: Drága Holdanya!  Kérlek, segíts és támogass engem,hogy megtaláljam a számomra ideális párkapcsolatomat,a saját,a társam,és az Univerzum örömére,fejlődésére!

– Figyelj arra, hogy a negatív gondolatok negatív érzelmeket teremtenek, ezért ezeket engedd útjukra,és olyan dolgokra gondolj,ami felemelő!

– Egy papírra rajzolj egy párt, nem kell tudnod szépen rajzolnod, elég, ha Te tudod,hogy ezek ti vagytok a pároddal. Írj hozzá pár szép, neked tetsző gondolatot, jókívánságot, és tedd egy borítékba, majd tedd olyan helyre, ami számodra vonzó, vagy szentnek számít, éjszakára tedd a párnád
alá, beszélj hozzá, szeretgesd, az esti szertartásnál, gyújts gyertyát, és tedd mellé,mondd el a következőket: Tűz szelleme, Víz szelleme, Föld szellem, Levegő szelleme, szeretettel köszöntelek Benneteket!  A Földre született Ember jogomnál fogva kérlek benneteket, segítsetek nekem, hogy megtaláljam a számomra ideális páromat, a saját,a párom,és az Univerzum örömére, fejlődésére! Így legyen és így is lesz! Ámen

Sok sikert kívánok hozzá!

Ilyenkor Felemelkedés Meditációt tartok, ahol egy vezetett meditációban oldjuk blokkjainkat, ellenállásainkat, majd Felső Énünk segítségével tisztulunk, végül olyan energia gyakorlatokat tanulunk, amiket az élet minden területén használhatunk, és felemelnek minket a
700-as, Megvilágosodási szintre!

Ezt azért tartom fontosnak, mert: – ez olyan távoli, misztikus, elérhetetlennek tűnő cél, ami ezért nincs benne a mindennapi terveinkben-pedig ezért születtünk a Földre – olyan felemelő, csodás érzés, hogy újra vágyni fogsz rá – tudod, hogy újra megtapasztalhatod!

Én Imrich Zoltán vagyok, spirituális gyógyítással foglalkozom, előadásokat, meditációkat tartok, expedíciókon kutatom az ősi civilizációkat – és a sajátunkat. Az élet minden problémájára, megoldatlanságára-betegségére van terápiám, technikám, ha már máshol nem sikerült megoldanod, hívj: 70-6125042

Áldás

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.