... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   jún 01

Szerelem, szerelem, átkozott gyötrelem….

Június 1-2 péntek-szombat – az elengedés ideje! Gondoljuk át a kapcsolatainkat, saját gondolkodásunkat, viselkedésünket, úgy szívből igazán… Előre visznek-e? Gátolnak-e? Hogy állunk a féltékenységgel, a kényszeres evéssel, a lelki terrorral… A régi boldog idők visszaidézésének illúziójában élünk? Várjuk, hogy majd a másik olyan lesz mint régen… és közben mi áldozatként szenvedünk vagy tetszelgünk magunk vagy mások előtt??

Légy őszinte magadhoz!

Aztán engedd el az összes hátráltató dolgot, ami meggátol abban, hogy úgy élj, ahogy szeretnél!

 

3. –vasárnap – az Angyal napja :)  a változtatás ideje…amikor elengedted az összes félelmedet ideje megváltoztatni  a napi rutin dolgait is a kapcsolatokban , a tevékenységedben…hallgasd meg az Angyalod tanácsait

 

4. –hétfő – szerelem nap  :)  Telehold – és az Ördög napjának is nevezik!! Tudod, mikor mástól várod a szerelmet, és sóvárogsz, szenvedsz miatta… Ez a nap tökéletes, hogy elengedd ezeket a vágyakat és a kezedbe vedd a boldogságod irányítását!!

 

5. – kedd – a spirituális és lelki változások ideje – testi-lelki gyógyulás lehetősége

 

6. – szerda – pénz nap :)  nagyon erős a szívbéli döntések hatása ezen a napon, a hosszú távú sikerek és bőség eléréséhez

 

7. – csütörtök – a bölcsesség és az okulás napja :)  Vagyis hogy a múlt hibáit ne kövesük el újra. A szeretetenergia áramoltatásának ideje.

 

8.- péntek – kapcsolataink kivirágzásának ideje – boldogság és harmónia kísér ha „meglátod” az igazságot a kapcsolataidban  :)

 

9. – szombat – hallgass a belső hangodra – lehetőséged van az életed területeit átlátni, megérteni – ezáltal a hibákat kijavítani és egy új fejezetet kezdeni az életedben

 

10. – vasárnap – a női energiák segítségével (mint szeretet, kommunikáció, kreativitás) lehetőséged van egy teljesen új nézőpont megélésére – ami mindenképpen a változás lehetőségét adja. Szükséges a megbocsátás!

 

11. – hétfő – a férfi energiák vannak túlsúlyban (mint, rend, tervezés, szex) –ezáltal új és más életet kezdhetsz a sikereid érdekében. Ezen a napon is fontos a hátráltató dolgok elengedése és a rendrakás az elmédben és a szívedben  :)

 

A Szeretet KisKönyve azért is íródott, hogy átlásd az elengedés, megbocsátás szükségességét – a szeretet fontosságát – az energia áramoltatásának egyensúlyát (adni és kapni), hogy Te is kiegyensúlyozott, boldog életet élhess! Ez a hónap a szeretet és a kapcsolataink megmérettetésének ideje, az önszeretet előtérbe helyezésével, a múlt elengedésével- számodra mindez elérhetővé válik  :)  …azért, hogy Te sose énekeld a jövőben ezt a dalt: Szerelem, szerelem, átkozott gyötrelem…

Bővebben itt: http://nevedbenasorsod.hu/a-szeretet-kiskonyve

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.