... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   jan 14

Ami sose volt a tiéd azt nem veszítheted el!

A Lélek évében járunk a Kezdet hónapjában.

Sok kapcsolat alakul, változik mostanság. Belső elégedetlenségeink felszínre törnek – hibáztatjuk a másikat, szakítunk, megcsalunk vagy csak csendben hallgatunk és nem változtatunk… Mégis valami vágyféle elindult a szívekben a lélektársak megtalálására :) Sokan úgy érzik hogy a lélektárs maga a nagy szerelem, a NAGY Ő megismerését jelenti – és majd szembejön az utcán- megdobban a szív, szólnak a harsonák—és örökké boldogan élnek :)

Sajna, rossz hírem van – ez elég ritkán ilyen egyszerű – bár ez az év, rezgéseinél fogva egymás felé vonzza az embereket, mint a mágnes… pontosan arról a mágnesről beszélek, amit ha megfordítasz akkor taszít és nem vonz (ugye milyen kétpólusúan nehéz a helyzet?)

Mi az hogy lélektárs?

A legendák szerint Zeusz megijedt az emberek lelki erejétől, szeretetüktől, kitartásuktól, boldogságuktól, ami az istenekéhez volt hasonló – és egy villámmal kettészakította őket, majd szétszórta a világban a szétszakított emberi lelkeket és szíveket…

Azóta az ember keresi a párját, a társát… vágyakozik, fél, bizonytalan, féltékeny, magányos és boldogtalan… Zeusz a megosztottság szomorúságát látva, enyhíteni akarta a büntetést, ezért megajándékozta az embereket a nemekkel, hogy könnyebben egymásra találjanak és újra egyesüljenek…  újra Istenekhez hasonlók legyenek…

Ez viszont egy próbatétel, mindannyiunk számára :) Nem csak azért mert a lélekvándorlás miatt – szabad akaratunkból más-más nemet választhatunk, mint előző életünkben, hanem azért is mert a lélekpárok eltérő korokban választhatják a leszületést a Földre vagy esetleg azonos dátummal de a világ eltérő pontjain élnek…

Szóval lehet nő-nő vagy férfi-férfi lélekpár…  gyerek- felnőtt…és olyanok is akik több száz év eltéréssel születnek le…és csak majd valamikor valahol találkoznak az időben :)

Persze mások meg azt mondják, hogy egy időben is meg van minden egyes ember lélektársa- csak meg kell találnia :)

A lélek hallhatatlan- téren és időn kívüli… úgyhogy én hiszem, hogy minden életünkben megtalálhatjuk :)

A kérdés az, hogy TE miben hiszel??

Ha rossz kapcsolatban élsz, esetleg nincsen párod, akkor valószínű Te is az ellenkező nemű, nagy szerelemben keresed a lélekpárod..

Vajon milyen lehet az a Szerelem?

csók1

Egységes, Félelem nélküli, Elfogadó és Elengedő

Mert ahol félelem van- ott nincs szeretet… ahol kritika és elvárások, saját képre formálások zajlanak- ott sincs szeretet… és ebből következik, hogy az egység nem azt jelenti, hogy mindkét fél ugyanazt, ugyanúgy és ugyanakkor akarja mint a másik – hanem hogy egységben élnek a különbözőségeik ellenére :)

Az elengedés pedig arra utal, hogy lehet csak évek múlva találják meg  „lélektársként” egymásban a nagy Ő-t (egy válás vagy sok-sok kis kapcsolat után újra, amikor már ezer éve ismerik egymást) De persze vannak első látásra  megtalált szerelmek és pár hétig tartó csodák is, amik csak egy másik életben fognak kiteljesedni :)

Mert az életeink során, és persze a mostani életünk fájdalmai, neveltetésünk, hitrendszerünk, olyan falakat, elvárásokat és védekező mechanizmust font(unk) önmagunk köré – amit magunknak kell levetkőznünk is!

Lehet hogy belép az életünkbe a Társ, de ha baltával próbál megváltoztatni, faragni, alakítani minket–– akkor egyik fél sem érett még meg erre a kapcsolatra… és hamarosan vége lesz…

… ekkor kell az elengedés, hogy fejlődjünk még egyedül … vagy mások által…  megélve Önmagunk TELJESSÉGÉT, hogy aztán megérezzük pont azt amit a másik felünk, a lélektársunk is érez: Ő az aki mellett, akivel Egységben élhetek :)

…és persze van az életünkben rengeteg kapcsolat (hosszú vagy rövid) amely, bár nem a lélektársat találja meg – de mindenképpen tanulás, önmegismerés és fejlődés kíséri a szakításokat…

Ami sose volt a tiéd azt nem veszítheted el!

Ezért, engedj el mindent, ami nem épít, ami fáj, ami félelemben tart :) Az igaz dolgok, emberek visszatérnek, eljönnek az életedbe… Félig nem lehet szeretni.. és ha fájdalmas a szeretetnek hitt érzés és kapcsolat, akkor nem a saját életedet, nem a „saját kapcsolatodat” éled….

A szeretet VAN :)

Akár beengeded nyíltan az életedbe, akár elnyomod…

A benned lévő szeretet, önszeretet, áramoltatása (adni és elfogadni egyensúlya) indítja be igazából azt a Teljességet Önmagadban, ami kisugározza azt, hogy megértél, felnőttél, akár tovább csiszolódás árán is- a lélektársad megismerésére vagy újra megtalálására!

Ugye milyen egyszerű?? :) :)

Ez az év erről szól!

Január pedig a kezdetekről, a benned lévő teljesség megéléséről —és persze arról a cselekvéssel párosuló vágyakozásról, amivel keresed a másik feled…

(A vágyakozás fájdalma – rossz irány! Vágyni, tenni – elsősorban önmagad nagyszerűségét, az önszeretet bizonyosságát megélni, önmagadat építeni – ez a jó irány a Lélektársad megtalálásához!)

 

Január 15. szerda – Változtatás, önfejlesztés ideje. Fontosak az álmok, a megérzések, a szeretet megélése, áramoltatása, a meditáció és a zene is :)

 

16. csütörtök – Telehold – A lélek fájdalmai és örömei megsokszorozódnak – az növekszik, amire irányítod a figyelmed! Miben, kiben, hiszel? Fáj vagy félsz ettől? Engedd el :) A szeretet érzését növeld!

holdak

 

17. péntek – Gyógyulás, öngyógyítás ideje testnek és léleknek. Szembetalálkozol olyan igazságokkal, amik padlóra küldhetnek (vagy égig emelhetnek) de csak az igazság hozza el a gyógyulást… a bizonytalanság csak függésben tart.

 

18. szombat – Pénz és karrier ideje. A hosszú távú dolgok, üzletek, kapcsolatok elindításának napja (persze csak akkor sikeres minden, ha hazugság és álca mentes az indításuk!

 

19. vasárnap – Szeretetenergia áramoltatásával helyrehozható ma minden elkövetett vétek – de csak ha a megbocsátást is gyakorlod!

 

20. hétfő – Újító energiák, változásra ösztönző emberek, helyek, kapcsolatok alakulnak vagy válnak szorosabbá. Az irányítás és a döntés a tiéd, hogy kit engedsz közel magadhoz. Hallgass a megérzéseidre!

 

21. kedd – 22. szerda – Teremtő napok :) – Bőséget hoznak, pénzben, ötletekben, aprónépben :) A női és férfi energiák kiegyensúlyozhatók, ha az egó háttérbe szorítható… Szex, szerelem – lelkiekben is gazdag kapcsolatok alakulhatnak, ha ki mersz lépni a megszokott, kényelmes, jól védett falaid közül… :)

 

23. csütörtök – Lezárások ideje! Teóriák, elvek, kapcsolatok, munkák elengedése, amelyek már csak hátráltatnak. Kemény munka kezdődhet, önmagunk megváltoztatásának elkezdésére… Az elengedés (megbocsátás) után költözhetnek csak be az új lehetőségek az életedbe.

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

  1. Fürediné Kiefer Edit szerint:

    Nagyon hasznos információkat kaptunk így év indításánál,amivel újra lehet építeni magunkat.Ha megértünk a változásra, a könyv ott nyílik ki,ahol valójában a tudás rejlik, csak alkalmazni kell az új információt.Köszönöm Neked Anita,jókor, jó időben kaptam instrukciót..

    [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.