... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   jan 20

A lélek fricskái

Nem mondtam még, de azért fontos lehet :)

A lelkünk rezdülései kinyitnak bennünk egy lezárt ajtót, amikor szeretjük Önmagunkat (olyankor amikor tele vagyunk szeretettel, mások iránt, magunk iránt vagy csak a természet szépségei iránt) Ezek a rezgések megszépítenek minket, ami kisugárzik, látható, érezhető lesz a külvilág számára is.

A szerelem néha megtréfálja a lelkeket!

love

Például, amikor elhiszed hogy szeret valaki :)

Akkor egy harmonikus és megengedő rezgést bocsátasz ki a lelkedből, ami az egész Világra hatással van! Azokra meg különösen, akiket ismersz régről vagy éppen most találkozol velük.

Ebbe a boldogságos állapotba megjelenhetnek a múltbéli kapcsolataid. Felhív egy régi szerelmed, érdeklődve hogy mi van veled… vagy egy másik, aki bocsánatot kér és újra akarja kezdeni … de lehet hogy a pénztáros rád mosolyog a boltban, aki eddig mindig egy marcona volt… vagy leszólítanak a vonaton, hogy milyen klassz vagy és beszélgetni akarnak veled…

Te, ilyenkor alig-alig veszed észre ezeket az embereket magad körül, mert minden figyelmed egyetlen személyre irányítod (noo, azért néha feltűnik és mosolyogva hárítod el az „udvarlásokat”)

Most képzeld el, hogy álmaid nagy Ő-je is megnyílik a rezgéseidre—de az Ő rezgéseire, megnyílnak a régi szerelmei, kapcsolatai és azok is akikkel éppen találkozik – rajtad kívül….

Ugye látod, mekkora érzelmi vihar keletkezik ha egyetlen ember is teljesnek érzi magát? :)

 

… és itt kezdődnek a bajok….

A lélek tisztán rezeg—de az ember gyarló és hazug – mindenki, meg akarja tartani ezt a rezgést magának… illetve azt a személyt akitől átvette, megérezte a rezgését… és elkezd hazug szavakat mondani…

Péter lelke megnyitja Katit

Laci meg Lujzát

Géza meg Emesét

aztán a végére, Laci jön össze Katival

Péter meg Emese visszatáncol a régi szerelméhez

Lujza talál a cseten magának egy arab sejket :)

Géza meg magányosan tengeti életét…és így tovább :)

Ugye érted?

Az embereknek kevés a rezgés…  úgy érzik, kellenek szavak, kell a bizonyosság hogy fontosak valakinek…így azt fogják (többségben) választani, akitől plusz megerősítéseket kapnak…

így lesz elnyomva a rezgés egy-két kedves szóért…így múlik el az önbizalom a várva várt megerősítésért…

Ez a lélek fricskája :)

Mindenki ugyanazt érzi, hogy teljes, hogy egész… de aztán elég lesz a csendből és bizonyítékot akar az egó—így a párok összekeverednek és nem azzal élünk, aki kinyitotta bennünk a lélek bezárt ajtaját….

Ezek a dolgok már láthatók a környezetedben- csak nézz szét! És egyre erősödnek, ahogy közeledünk februárhoz, ami a „társak, lélektársak” hónapja…

Mindenki, keres, keres, keres… mindenki gyorsan-gyorsan akarja… és mindent bevet a csodás érzésért, hogy szeressék…

Figyelj befelé… ne siess… csak érezz… :)

tündér

Szeresd magad – ne másoktól várd a boldogságot…. és akkor nem lesz szükséged senkitől megerősítésre, jó érzést kiváltó szavakra… és a lelked majd egó nélkül találja meg a párját :)

 

Január 24. – péntek – Változtass, mert minden változóban van… ha leragadsz, megdermedsz…  nem tudsz meghajolni ha, jönnek a viharok — és keresztbe törsz…

 

25. szombat – 26. vasárnap – Titkok, fájdalmak, igazságok, napjai. A szív gyógyul és döntéseket hoz… Elveszhetünk vágyaink, függőségeink, tehetetlenségébe, de akár le is tehetjük őket. A döntés kevés, ha nem kíséri cselekvés, csupán egy újabb önmagadnak tett – be nem tartott ígéret.

 

27. hétfő – A szeretettel indított dolgok, munkák, ismeretségek, kapcsolatok, nagy-nagy bőség ígéretét hordozzák. Gyarapodás lelkileg, anyagilag…

 

A következő 4 nap egy „kapu” a számmisztika szerint. A lelkeket nyitja minden nap egy kulcs:) A Tiédet és másokét is, kinek-kinek a hite szerint! Négy lépés a négy nap alatt – Magadért :)

kapu

28. kedd – Kezdet :) Valami fontos dolgot kezdj el végre, amiben nem ismétled a múlt hibáit, ami segít másoknak is és mindenképpen szeretettel teszed!

 

29. szerda – Teremtőnap :) A karma kereke megfordítható! Hallgass a belső hangodra, ne félj a titkoktól! Ne lépj ugyanabba a folyóba még egyszer… vagyis ÚJÍTSS!

 

30. csütörtök – Teremtőnap és Újhold :) – Egy kis energiabomba a megfáradt léleknek :) Újra előtérbe kerül az újítás, az olyan dolgok meglépése, megteremtése, ami eddig csak dédelgetett álom volt. Engedd szárnyalni a nőies energiáidat, a kommunikációt, a kreativitást és a szeretettel ápolt kapcsolataidat is használd a személyes fejlődésedhez :)

 

31. péntek – A férfias energiák ideje. Az otthon megteremtése, a megtervezett és cselekvéssel elindított tervek megvalósításának kezdete. A bőség megteremtése a szeretettel végzett munkával :)

Mind a négy nap rezgései segítik a szeretet és a lélek rezgéseinek áramoltatását, egy új élet elkezdését :)

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments

  1. […] hogy a párok, lelki társak, megtalálják egymást – de mint írtam az előző posztban, a lélek fricskái továbbra is tréfákat űznek azokkal a keresőkkel, akik önmagukat sem hajlandóak megismerni- […]

  2. […] Igazából ez is egy nagyon fontos pontja a lélektársad, a jó kapcsolataid, megtalálásának, kialakításának… ez a magadba zuhanás, aztán a magad tempójában felállás, kinyílás..  Figyelmeztetés: ne feledd a lélek fricskáit! […]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.