... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   aug 31

Szeptember – Földanya Hava

szeptember

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod  :)  A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet, amit én beírtam !

A  :) jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

Az augusztusi hónap igazság rezgései szétzúztak mindent ami hamis, hazugságra épül… sok kapcsolat, üzlet, végződött szakadással, szétválással… és bizony nagyon sokan még próbálják megmenteni a kapcsolataikat, de ez csak akkor sikerülhet, ha őszinték vagyunk önmagunkhoz és a másikhoz is!! Összedől minden csodásan kinéző homokvár, aminek nincs alapja, amin nem dolgoztál-dolgoztatok igaz szívvel, őszintén, közösen

homokvár

A Lélek évében a lelkek már döntöttek (sokan tudat alatt) hogy felfelé vagy lefelé… vele, mással vagy egyedül, haladnak tovább.

A testünk már hónapok óta jelez (ha a lelked hangját, a lelkiismereted nem hallottad volna) különböző tünetek, betegségek, balesetek, formájában, hogy ideje a változtatásnak, az önfelvállalásnak.

Lehet, hogy csak meg kellene beszélned a dolgot őszintén… lehet, meg kellene bocsátanod… lehet munkahelyet, otthont, barátot, társat, élettársat kellene „cserélned”… de lehet, hogy csak a fejedben dúló harcot kell lecsendesítened és belevágnod a vágyott lehetőségekbe, már csak azért is mert csak a tapasztalás által derül ki, hogy az a valami vagy valaki az „igazi”-e számodra. Előre visz vagy gátol?

Hmmm… fejben nem mehetsz biztosra :) .. és se a szomszéd nem tudja megmondani, se a legjobb barátod vagy a tőzsdeügynököd sem… legyen szó akár válásról vagy egy új üzletről…

Szívből dönts :)

Szeptember a szeretet és a bölcsesség hónapja.

Ha eddig már meghoztad életed döntéseit, megtapasztaltad azok jó és rossz oldalát is, akkor ez a hónap a felelősség felvállalásáért „cserébe” az önismeret bölcsességével ajándékoz meg… Bölcsnek lenni, annyit tesz, mint tanulni a múlt hibáiból és NEM lépni ugyanabba a szarkupacba :)

 

Ha viszont éppen dől össze az életed – és egyik nap így, másik nap úgy döntesz, illetve mégsem döntesz – vagyis igazából nem veszed SAJÁT kezedbe az életed irányítását, akkor bizony ez a hónap hoz neked sok-sok kihívást, olyan élethelyzetet, amit soha nem fogsz elfeledni, mert egészen a földig rombol minden kapcsolatot, illúziót, álcát, játszmát !!

angyalka1

A sárga földig… – amit te építettél imázst és glóriát önvalód titkolására… azt is… – és amit nem vagy hajlandó a kapcsolataidban, a szívedre hallgatva felülvizsgálni, elengedni, megbocsátani, átértékelni, stb… –- mindent lerombol, ami nem szeretet alapú és a TE életedet nem viszi előre. Így kapod meg a bölcsességet, a tanulságok és a tapasztalás útján :)

 

„ A puding próbája az evés”

Mindenképpen BÖLCS leszel :)

Ha eszel belőle megtudod, hogy jó-e…

Ha nem eszel belőle megtudod, milyen vágyakozni az után, ami a tiéd lehetett volna…

 

Szeptember legerősebb rezgésű napjai:

 

5-6. péntek-szombat –Teremtőnapok :) – A Női és a Férfi energiák harmóniába hozásának ideje, önmagunkban. A szeretet, szerelem, újrakezdés, szívbéli döntések napjai ezek. A reménykedést felejtsd el! Csak cselekvéssel léphetsz előre :) Munkában, üzletben és kapcsolati szinten is a szeretet alapú döntések visznek előre…

 

 

9. kedd – Telehold – Áramoltasd a szeretetet és gyógyulj általa. A titkok, amiről fellebben a fátyol, mind a megfelelő pillanatban érnek el hozzád, hogy testi-lelki gyógyulásodat, önáltatásod megszűnését segítsék. Győzd le a sárkányaidat önszeretettel és megbocsátással :)

a sárkány

 

10. szerda – Pénznap :) – Hosszú távú projektek elindítására, üzlet, cégalapításra kiváló alkalom :) Persze csak a szeretettel végzett munka hoz sikereket!!

 

 

11. csütörtök – Teremtőnap :) – Megbocsátás napja! Akkor látod meg az alagút végén a fényt, ha elengedsz minden haragot, teóriát, illúziót és a belső hangodra hallgatva cselekszel.

 

 

14-15. vasárnap-hétfő – Teremtőnapok :) – Ezeken a napokon a változás, változtatás időszerűsége egy belső késztetés hatására sürgetővé válik. Indulj, tedd meg… mondd meg… cselekedd amit szívből szeretnél. Legyen ez a kapcsolataid rendezése, lezárása vagy egy új üzlet indítása vagy a régi felszámolása.

 

 

22. hétfő – Teremtőnap :) – Mások segítése, a hála és az áldás képességének gyakorlása vezet el minket önmagunk megtapasztalása, az önismeret felé. Nagyon fontos a szeretet áramoltatása, vagyis adni és elfogadni – ahhoz, hogy a mi szeretet rezgésünk is megemelkedjen!

 

 

23. kedd – Teremtőnap :) – A változtatás ideje… bármi, ami nem visz téged előre, az megváltoztatható! Használd a női energiáidat: kommunikálj, cselekedj, szeress :)

 

 

24. szerda – Újhold, Teremtőnap :) – Tervezéssel, bármit megújíthatsz, újrakezdhetsz vagy elindíthatsz. Tégy rendet a szívedben és cselekedj! Az ezen a napon elindított dolgok bőséget hoznak :)

 

 

29. hétfő – Teremtőnap :) – Figyelj az álmaidra és a belső hangodra. Mindig van lehetőség kijutni egy rossz helyzetből vagy kapcsolatból. A szeretetenergia áramoltatása a legfontosabb, hogy túl tudjunk lépni a nehézségeinken és észre vegyük, hogy különlegesek vagyunk :)

 

...és soha NE felejtsd el:

A bölcsesség néha fájdalommal jár, de minden fájdalomban ott a lehetőség… :) :)

 

Te mennyi fájdalom árán érted el a bölcsességet?

Írd le a hozzászólások közt, ha mered :) :)

 

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.