... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   aug 06

Igazság évének Igazság hónapja…

 

08

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod   :) A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet, amit én beírtam !

A  :)   jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

 

 

Új kenyér Havában 3 nagyon erős nap hat ránk, az IGAZSÁG, a dolgaink egyensúlyba hozásának rezgéseivel (aug. 8, 17. és 26.) ami azért a legfontosabb mert 9 évig megőrzi döntéseink súlyát! Vagyis ha most nem változtatunk, nem állunk ki önmagunk boldogságáért, öröméért – akkor sokkal nehezebb, fájdalmasabb lesz az önmagunkra találás, az önfelvállalás, a következő években…

A három igazságnapon kívül 9 teremtőnap is segíti munkánkat, döntéseinket, kapcsolatainkat, hogy elindulhassunk a bőség, üzlet, becsület, szervezés és öntudatra ébredés felé – szeretetben a saját utunkon :)

Az Újhold (08.14.) és a Telehold (08.29) napja dupla teremtőenergiával ajándékoznak meg augusztusban… ami az újrakezdésünket, az őszinte kiteljesedésünket, a hazugságokkal való szembenézést és az igazságok, titkok, kiderülését is segíti :)

 

 

Igazság évének Igazság hónapja…

…hmmm… még kimondani is félelmetes – nem hogy átélni – amikor szembesülnünk kell az IGAZSÁGGAL… tudod azzal az igazsággal, amit eddig nem akartál észrevenni sem magadban sem másban…

Általában azaz igazság, hogy eddig hazudtál önmagadnak…(hát persze, hogy én is – azért írom :)  ) ha enyhíteni akarom, akkor csupán úgy fogalmazok, hogy szemet hunytál a mások és a saját önbecsapásaid felett, mert mindenki ezt teszi – tehát neked is szabad tenned… – így sokszorosan kizártad magad a SAJÁT Életedből…

kulcsok

Új kenyér Hava, az Új Élet kezdetét jelenti… az ÚJ terményből készített teremtést – a megújult kapcsolatokat és a teljesen új lelki, anyagi, szellemi minőségek beengedését az életünkbe…

 

Persze ehhez előbb be kell ismerni, felelősséget kell vállalni, a hazugságainkért… hogy aztán az elengedés és megbocsátás csodáján át megérkezhessünk önmagunkhoz a szeretetbe :)

 

Mi az Igazság??

Sorold fel… a pároddal, a gyerekeddel, a főnököddel, beosztottaddal, a munkáddal, a betegségeiddel, a függőségeiddel, önmagaddal, stb…stb… kapcsolatban!

 

Ne felejtsd el megfigyelni, hogy amikor ilyeneket mondasz:

én őszintén megmondok mindent, nem szépítem a dolgokat, hogy te fejlődj és megváltozz – és ezt a TE érdekedben teszem… mert a kapcsolatokban az őszinteség a legfontosabb”

szóval vedd észre, amikor a TE őszinteséged azt a célt szolgálja, hogy a másik észrevegye a saját hibáit, hogy aztán ettől megváltozzon (a neked tetsző viselkedésre váltson) akkor csupán a saját igazságodat próbálod jól álcázott módon a másikra erőltetni – vagyis KRITIZÁLOD… mert neked NEM felel meg…

Apró fondorlatokkal, hisztivel esetleg drasztikusan, kiabálással, tiltással, lelki-testi terrorral vagy a egyik legszemetebb módon közönnyel és hallgatással próbálod rávenni, hogy ő megváltozzon – miközben te, az „őszinte szent” glóriájába bújva az „ő fejlődése érdekében” kritizálod…

 

A mostani hónap szembesíti mindkét felet ezekkel a játszmákkal… és a kapcsolatok sorra bomlanak, tisztulnak – valódi szemfelnyitó beszélgetések, viták, veszekedések során önmagunk és mások becsapásairól hull le a fátyol…

 

Ez bizony döntések és felelősségvállalás elé állít – Hogyan tovább? – ugyan így hazugságban vagy megbeszéljük őszintén és ha már nincsen szeretet a kapcsolatban, akkor külön folytatjuk az utunkat…

 

Próbák és félelmek ideje – amíg nem mersz szembenézni önmagaddal és kiállni önmagadért!

ne sirj

Tudnod kell, hogy minden ÉRTED történik, hogy megélhesd a BŐSÉG állapotát (ami szintén a nyolcas szám nagyon fontos rezgése) de csak akkor teheted magadévá ha TE őszinte vagy magadhoz, másokhoz és felszámolod az igazságtalanságokat, hazugságokat, önbecsapásokat, ÖNMAGAD ÉLETÉBEN :)

 

Lépj, indulj onnan, ahol megaláznak, fenyítenek, nap mint nap hibáztatnak… sétálj ki azokból a kapcsolatokból, ahol a szeretet helyett félelem és bizonytalanság van benned minden naptól és holnaptól!

 

 

Jó hír viszont, hogy az alakuló kapcsolatok már őszinte alapokra épülnek, legyen akár baráti, üzleti vagy párkapcsolati… :)

 

Félelemnélküliség mindkét nemnél…. lebontott falak, sebezhetőség… tisztaság…  és a lelkek rezgései érezhetővé válnak, tudják  már, hogy mi zárta el eddig őket a szeretettől!!

A hála érzése lerombolja az egó akarását bennünk és felszabadítja a párokat, embereket, a tanult és átvett hitrendszerek, játszmák fogságából :)

A fizikális és lelki  falak, utak, terek, távolságok, elvesztik jelentőségüket… szerelmesek leszünk az ÉLETBE és cselekedeteink mind, másokat kihasználó önzőség nélküliek – szeretet alapúak, tiszták, lesznek – ezzel pontosan ilyen minőségű embereket, társakat, üzleteket, párkapcsolatot vonzzunk magunkhoz :)

 

A lelkek kapcsolódásakor a szeretet NEM hullámhegyek és hullámvölgyek váltakozása–hanem szabadon létezés – a jó és rossz elfogadása a világban,önmagunkban..

 

A Szeretet = Figyelem… A Szerelem = Bizalom… Vagyis szerelem, amikor a férfi és a nő megosztja önmagát, energetikailag, szellemileg, testileg és érzelmileg is, a közösen választott megélt bizalomban, közös célban összekapcsolódva, egymást emelve… :)

 

Amikor nincsen félelem!!!

 

Írtam róla többször (bár ezek az én igazságaim, NE tedd magadévá, ne hidd el nekem – mert csak tapasztalás útján lehet a tiéd is) – Akarással, félelemmel, függőségek játszmáival, NEM érhető el az igaz párkapcsolat, a Szerelem – sem az önmagát generáló bőséget hozó munka vagy üzlet… (önbecsapás ha szerelemnek, szeretettel végzett munkának hazudjuk ezeket, vagy azt a mondást szajkózzuk, hogy háborúban, szerelemben, üzletben, nincsenek szabályok!!)

 

Ha nem öröm a párkapcsolatod, akkor – az nem szerelem!

Ha nincs öröm a munkádban, akkor – az nem hoz bőséget számodra!

Legfeljebb ideig-óráig…

 

Tehát minden attól függ ebben a hónapban, hogy mennyire vagy MERÉSZ, hogy közelebb kerülj Önmagadhoz, hogy mennyire vagy bátor a SAJÁT ÉLETEDBEN részt venni… falakat bontani, beismerni, szembe menni, felvállalni, haragudni, sírni, megbocsátani, ugrani, zuhanni és újjászületni….mennyire vagy képes elengedni ami már nem tesz boldoggá, mert NEM a Te utad része… (és elengedni azokat akiket Te nem tudsz IGAZÁN boldoggá tenni, mert az ő szívük másért ég)… mennyire vagy ÉLŐ, hogy izzó vággyal éld akár EGYEDÜL is az életed és csak az öröm felé menjmekkora a HITED a szeretetben és a szerelemben… :)

négy elemben ÉLNI

Mert ha képes vagy az önfelvállalásra és a hazugságaid, illúzióid, elengedésére (majd többet-jobbat adok-csinálok és akkor szeretni fog) és a megbocsátásra – akkor mindent megkapsz és a HELYEDRE kerülsz… Uralod a négy elemet   :) :) :)  

Tiéd lesz a: Teremtés, a Tér, az Igazság, a Karma oldás, a Rend és a Bőség is :) :) Minden amiről már írtam az éves elemzésemben… minden itt rezeg sokszorosan augusztusban a végtelen lehetőségek hónapjában, hogy meggyorsítsa a külső és belső fejlődési folyamatokat mindenki életében !

Olvasd el újra itt :)

http://nevedbenasorsod.hu/teremtes-2/vegtelen-lehetosegek-eve

 

 Mi a TE Igazságod??

Hogyan bontod a falaidat?

Írd meg a hozzászólások közt, ha mered :)

— Manita

 

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

  1. Marika szerint:

    Imádom az irásaidat 😀 érződik, hogy mindig a szívedből beszélsz és milyen igaz, amit leirsz. Ahogy olvastam egyre jobban azt éreztem, hogy igen pont ezek a dolgok történtek és történnek az életemben most, de még igy is sok olyan dolgot mondtál, amire magam talán nem figyeltem volna fel. Köszönöm :) Az elmúlt napok annyira sokat adtak számomra, végre van erőm kitörni abból a szegényes életmódból ahogyan eddig éltem, már nem félek attól hogy elköltözzek, vagy attól hogy nem vagyok elég merész ahhoz hogy feltaláljam magam egy teljesen új helyen, ismeretlen emberek közt. Mert végre igazán megértettem, hogy én döntöm el, hogy mit hozok ki az életemből. És az sem zavar, hogy pillanatnyilag összedőlt pár barátság, mert most az egyéni fejlődésre van szükségünk és ha úgy adódik akkor a sors majd úgyis ismét összehoz bennünket. :)

    [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.