... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   dec 04

A Szeretet Hónapja :)

Bár mindegyik hónapban, a legfontosabb a szeretet – de a december, szerte a világban megerősítést ad, hogy legyünk jobbak, kedvesek, mosolygósak, ajándékozók :)

Többet törődjünk egymással (de néha bizony elfeledkezünk magunkról ) – és ez így nem helyes!

Hová az a nagy rohanás? Minek a sok megfelelni vágyás? Nem lehetne csak úgy, pusztán az ajándékozás öröméért, többet mosolyogni és kemény pénzkiadás helyett jobban megbecsülni egymást?

De IGEN :)

Mindent lehet, ha úgy akarjuk és boldoggá tesz minket!

Mert az élet lényege, hogy „ÉN” boldog legyek! Mert csak akkor tudok másokat is boldoggá tenni, csak akkor tudom megmutatni mindenkinek, hogy mit jelent: ÉLNI :)

Sose feledd: Néha a legdrágább ajándék is kevés – ha a szívedet kihagyod belőle… és elég egy szaloncukor is, ha minden szereteted beleteszed a pillanatba :)

December 4-5 – kedd – szerda – Elengedés, megbocsátás ideje. Itt a nagy lehetőség, hogy a felesleges haragot, fájdalmat, félelmet, mind-mind lerakjuk és tiszta szívvel várjuk az Ünnepeket!

 

6 – csütörtök – Változást hoz a kapcsolatainkban, szerelmi és lelki életünkben is. Figyelj az álmaidra!

 

7-8  – péntek-szombat – A függőségeink elengedésének ideje! Azon vágyaink, kapcsolataink, illúzióink, elveink, felismerése és elengedése – amivel csak áltatjuk Önmagunkat… (de eddig sem változott semmi és tudjuk, hogy ezután sem fog!)

 

9 – vasárnap – A szeretettel végzett dolgaink, tudásunk, ismeretségeink kamatoztatása, hosszú távú tervek elindítása

 

10-11 – hétfő-kedd Teremtőnapok :)  Új dolgok elkezdésére, saját ötleteink megvalósítására kiválók! Bízz magadban! Szeresd Magad annyira, hogy képesnek érezd BÁRMI megvalósítására!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.