... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   dec 28

Isten Veled 2011!

Az év utolsó napjai sok plusz energiát adnak, hogy teremtőerődet önmagadra fordítsd – és szebb, jobb jövőt alkoss magadnak  :)  Minden rajtad áll! Cselekvéssel, ráhangolódással Új Világot alkothatsz magadnak  :)

December 29. – csütörtök – teremtő nap  :)  A szeretet , a megbocsátás, a mások segítése, szeretete, a saját fejlődésünk, bölcsességünk napja. Fontos a múlt megértése, az okok és okozatok megtalálása – a hibák feltárása és a legfontosabb a tanulás a saját hibáinkból. Ez a nap amolyan „tisztítótűz féle”, amelyen az egész évet – vagy akár az eddigi életünkről is számadást készíthetünk… Arra jó, hogy tiszta lappal indulhassunk az Új Esztendőben  :)

30. – péntek – bőség és elindulás – a kezdet napja. Fogjunk bele valami újba, amely majd sikert és megbecsülést hoz nekünk  :)

31. – szombat – szintén teremtő nap  :)  A szeretettel végzett, ezen a napon indított munkáról, tettekről szól-, amiket siker koronázza  :)  Méltó befejezése ez az évnek, hiszen mindannyian sikerre, megbecsülésre és szeretetre érdemes Emberek vagyunk!!Teremtsünk hát, a szívünkben és a gondolatainkban szép és boldogsággal teli 2012-es évet!! Ne felejtsünk el áldást és szeretetet küldeni éjfélkor a szeretteinknek, az ellenségeinknek és a Földnek!! Mert minden, amit kívánunk, visszahat ránk!

Boldogságos Újesztendőt kívánok!!   :) Isten Veled 2011!  Isten Veled Múlt!

2012. január 1 – vasárnap – a változás elkezdődött  :)  a január a saját magadért tett lépésekről, cselekedetekről szól … Elseje az igazi kezdet napja  :)  Döntéseiddel, megteremtheted az egész évre  érvényes változást az életedben. Minden döntésedből új lehetőségek, kapcsolatok születhetnek  :)  A gyógyulás, a lelkiséged csodás napja is!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.