... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   aug 01

Az igazság pillanatai…

A pénz és az igazság hónapja kezdődik  :)

Ne kérdőjelezd meg a bőség áramlását önmagad felé. Légy Te a hajtóerő és a hit, ami ezt áramoltatja a Világban… Ha az érzelmeidben át tudod élni a mindig táguló bőség jelenlétét az életedben (a fizikai világ ellentétes képe ellenére is) akkor nagy áttörésekre számíthatsz  :)

Az igazság a szívedben van – csináld amit szeretsz – mert csak ez hoz most értéket számodra!

Ilyen egyszerű lenne?

Igen :)

Bár ez egy cselekvő hónap, vagyis minden érték, pénz, bőség, csak a szervezésen, a kiegyensúlyozáson keresztül jut el hozzánk. Nem érdemes másokat átverve könnyű pénzhez jutni – mert az igazság hónapjában minden kiderül és felelnünk kell a tetteinkért.

 

Augusztus 1. – szerda – mindenképpen változást hoz… cselekvésünkkel irányítsuk a változás útját – vagyis mi legyünk aki elindítja a változtatást!

 

2. – csütörtök – Telehold – a szerelem eléréséhez le kell mondanunk a függőségeinkről (például arról, hogy irányítsuk a másikat) Az energiák kihasználásával, most sokkal jobban feltöltekezhetünk a teljesség érzésével életünk minden területén

 

3. – péntek – A bőség, az egészség  és a kapcsolataink terén is szembesülhetünk a mai napon, fájdalmas vagy éppen felemelő felismerésekkel…a titkokról lehull a fátyol  :)

 

4. – szombat – pénz nap  :)  fontos, hogy itt a hosszú távú munkák, szervezések elindításával tudsz a jövőben nagyobb bevételre szert tenni.

 

5. – vasárnap – nagy változások várhatók – esetleg lelki magunkba fordulásokkal… fontos a múlt őszinte feltárása – az igazság felismerése (akár nekünk van igazunk, akár nem) a tovább lépéshez! Nem csak a pénzhez, kapcsolatainkhoz, hanem az élethez való viszonyunk is megváltozhat, új értelmet nyerhet, ezen a napon. Nagyon fontos nap – mert előkészíti a testünket és lelkünket, a következő 6 nap energiáira!!

Ritkán adódik évente ilyen időszak, hogy 6 egymás utáni nap (a számmisztika szerint) az igazság elsöprő energiáit hordozza. Nehéz ezt csak jónak mondani, hiszen előfordulhat, hogy az igazság pillanataiban egyértelművé válik, hogy mi vagyunk a hibásak valamiben…

A lényeg, hogy Önmagunkat ne csapjuk be! Ismerjük el a tévedéseinket és bocsássunk meg önmagunknak és másoknak is!

 

6. – hétfő – párkapcsolatok és szerelem szempontjából is boldogságot, bőséget ígér, hosszú távon  – ha cselekszünk és kezdeményezünk!

 

7. – kedd – a gyógyulás energiái, az öntudatra ébredés, önmagunk „túllépése” akár életünk minden szintjén megléphető a mai napon. Lehetséges ez most másokra támaszkodva vagy másokon segítve, összefogva is!

 

8. – szerda – Teremtőnap – háromszoros bőség energiával  :)  Fontos a kommunikáció és a cselekvés. A boldogsághoz, a boldogulás eléréséhez nem maradhatunk csendben és mindenképpen szervezkednünk, cselekednünk kell!

9. – csütörtök – Teremtőnap – Munkával, tervezéssel és a múltbeli tapasztalatok felidézésének tanulságaival, hosszú távú sikereket érhetünk el azokban a dolgokban, amiket ezen a napon indítunk.

 

10. – péntek – Angyal napja – engedjük a változásokat elindítani minden téren – főleg ott, ahol a belső hangunk is azt súgja, hogy: itt az idő :)

 

11. – szombat – Teremtőnap – a szívbéli döntéseinkkel jutunk előre, olyan – talán, anyagilag nem jövedelmező tetteinkkel, amik viszont MÁS értékeket képviselnek majd a jövőben. Érdemes ma is elengedni, olyan vágyakat, függőségeket, amelyekkel sakkban tartjuk magunkat (az elménkkel) de a szívünk mélyén már régen tudjuk, hogy ez nem helyes…  (pl:azért nasizom mert boldogtalan vagyok más miatt… stb…)

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.