... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   jan 26

Végtelen Lehetőségek Éve :)

Ennek az évnek az energiája a 8-as szám rezgését hordozza. Ez a VÉGTELEN LEHETŐSÉGEK száma :) Cselekvő szám, tehát minden megvalósítható amiért teszel, amit megalapozol, újraépítesz vagy MEGTEREMTESZ :)

 

 

A Teremtés éve

 

Egy kis érdekesség rögtön az elejére :)

Minden Teremtéshez egy meghatározott frekvencia szükséges ami a mozgásban lévő ENERGIÁBAN, geometriai alakzatonként megtalálható.

A szakrális geometria szerint a platóni testek nyolcszöge az oktaéder.

 

A mértani formák a spirituális létezés megnyilvánulásai, nem egyszerű jelképrendszerek, hanem a szellem az erő és az anyag –vagyis a valóság összetevőinek fizikai, térbeli, formái

 

A szakrális geometria olyan geometria, holisztikus tudományág, melynek szentsége annak nyilvánul meg, aki megfigyeli, észreveszi – akinek van szeme a LÁTÁSRA. Jelentését úgy is magyarázzák, hogy: Isten nyelve, AKI azokhoz az emberekhez szól, akik felfedezik és használják…

 

 

Oktaéder:

2 dimenziós rombusz vagy 3 dimenziós “dupla piramis”. Fénymag a spirituális megközelítésben. Szakrális geometriában a kocka duálisa. Az 5 szabályos test egyike mely a levegő elemnek felel meg. Rovás “K” és káró a francia kártyában. Ásványok közül ilyen alakban fordul elő: arany, franklinit, gyémánt, króm, kuprit, magnetit, piroklor és spinell. –- (Világbiztonság.hu )

látomás

Tehát:

4 rombusz (A rombusz szó görög eredetű – forgó tárgy” szóra vezethető vissza.) vagy

8 szabályos háromszög

12 éle és 6 csúcsa van

 

Mit jelentenek a számok?

 

4 — a Rend és a Teljesség – az Ember száma aki uralja a 4 Elemet

8 – Végtelenség, Bölcsesség, az Univerzális Rend száma

12 – DNS száma – a Teremtést jelképezi, a Tér és az Idő szimbóluma

6 – Szeretetszám, az Univerzális Harmóniát, Egyensúlyt szimbolizálja

 

A platóni testek közül az oktaéder a mentális sík modellje (a mentál szféra, jelenti az én-tudatot, a halhatatlan Szellemet, amely az Akashából ered – idő és tér nélküli)

 

Miért fontos ez?

 

Ha a testek, mértani formák, a létezésünk megnyilvánulásai és a hozzájuk tartozó számok értelmezése, hatással vannak a VILÁGRA, az évre, az emberekre, a gondolkodásra, érzésekre, cselekedetekre – akkor meghatározzák, a lehetőségeinket, a Világképünket, annak az ÉRTÉKÉT ahogyan én ÉLEK, Te ÉLSZ vagyis a mi együttes szellemiségünk megalapoz, rendbe tesz és megnyilvánulhat a Végtelen Lehetőségek évében :)

Persze ehhez mindannyian kellünk :)

 

Mert én hiszek abban, hogy SÚLYA lesz ennek az évnek az Egyéniség és az Összekapcsolódás szintjén is mindannyiunk életében, hiszen minden szám a RENDRŐL szól :)

 

 

A Végzet éve…

Biztosan észrevetted, hogy tavaly szeptember óta dőlnek össze a környezetben vagy nálad is a kapcsolatok… Ez bizony még idén is tart és február végéig intenzíven hat… Még mindig fontos tanulnivaló az elengedés és a megbocsátás, hiszen ezek felszabadítják a leterhelt lelkedet és így új életerő költözhet be az elengedés után az életedbe. Aminek-akinek megbocsátasz és elengeded, annak helyén egy TÉR, egy nagy lehetőség helye születik meg – amit megtölthetsz a végtelenül sok lehetőségeddel :)

újjászületés

Amit nem engedsz el – az még nagyobb feladatot, kihívást jelent ebben az évben… Lehet, hogy fenékig iszod a méregpoharat – mert csak ebből értesz – de lehet, hogy kinyílik a szemed és Te sem érted, hogy mi a fenéért nem tudtad eddig világosan látni, hogy nincs helye ennek vagy annak az életedben… – és könnyedén elengeded ami szorít, amit már rég kinőttél… ami nem is a Te ÉLETED…

Valaminek a VÉGE mindig egy Új Lehetőség kezdete :)

 

 

IGAZSÁG éve, (szembenézni önmagunkkal) vagyis 2015 az ÖNISMERET és Önmegismerés éve is :)

Közeledni Önmagadhoz, sok ÚTON tudsz :) Talán a legegyszerűbb és legnehezebb, amikor a szívedben lévő szeretetre hallgatsz … A SZERETET az a FÉLELEMNÉLKÜLISÉG, ami megmondja minden helyzetben, hogy mit kellene tenned – HA nem félnél!

 

Az IGAZ dolgok kerülnek előtérbe… például az IGAZI Önmagad :) Tudod… az a lecsupaszított, álarcok nélküli pucér, sebezhető lelked…

…és meg kell küzdeni a félelmekkel… azzal, hogy kihasználnak… hogy elhagynak ha felfeded magad… azzal, hogy nem felelsz meg így védelem és álarc nélkül….kiderül, hogy gyáva vagy… hazudsz önmagadnak és másnak— és persze előtted is megmutatkozik a környezeted igazi arca…

Hiába minden jól megépített falad – és hiába mások betonbástyája – átláthatóvá válunk mindannyian…

Félelmetesen sérülékenyek vagyunk. Már most is…

Megfigyelted-e, hogy jobban fájnak a szavak? Hogy könnyebben sírsz? Hogy hangosabban kell kiabálnod, hogy lássák, hogy Te vagy még a főnök? Még nem telt el egy hónap sem ebből az évből és már látható, hogy a HARMÓNIA amire törekedtél nem tartható fent a szokásos játszmákkal, önbecsapásokkal…

Mert nem volt igazi harmónia…

Bekalibráltuk, hogy ha így megy így viselkedem, akkor ezt és ezt a nyugalmat, figyelmet, szeretetet, bármit… megkapom…

DE ez most mind beborul…

tükör

Szajkóztuk a változást – mármint, hogy milyen jó lesz ha a MÁSIK majd megváltozik – de MI magunk (az énünk vagy egónk) egyáltalán nem akart változni… Hmmm… minél jobban nem akarjuk (mert csak a másik a hibás) annál inkább nehezebb lesz a felelősségvállalás. Annál később lesz harmónia bennünk, minél inkább nem akarjuk a tisztázó beszélgetéseket, a vihart, a bili kiborulását, a szakítást… csak az akaratunk érvényesítését erőltetjük – vagyis rettegünk a veszteségtől…

 

Hány éve cipeled? Hányadik kapcsolatodban rejtegeted önmagad valódiságát? Mit mondanál a párodnak, főnöködnek, anyósodnak HA NEM FÉLNÉL?

 

Noo, pont ezt kell kimondanod ebben az évben! Mert ez a TE igazságod :) Nem az amit a másik hallani akar…

Bizony-bizony, neked is megmondják majd… kapkodhatod is a fejed :)

 

 

KARMA oldás éve – hogy mindenképpen megértsük életünk ismétlődő leckéit…

Miért születtünk ebbe a családba – miért választottuk ezt az édesanyát és édesapát? Mit kell megtanulnunk, hogy NE ismételjük tovább?

A szülőkkel való kapcsolatunk sokunk számára nagyon nehéz megpróbáltatás. Ha már nem élnek, akkor tudat alatt visszük tovább a mintát a párkapcsolataink ismétlődésébe…

 

A karma letétele csak elfogadással, szeretettel, megbocsátással történik. Hogyan is érthetnéd meg ha nem tudod elfogadni ami már megtörtént, amit tettek veled vagy tettél magaddal ??

 

Édesapánkkal való viszonyunk értése – és megbocsátása elindítja a bőség, a pénz áramlását a hétköznapokban…

 

Édesanyánk karmikus tanításának megértése, megbocsátása által tudjuk megélni a teremtőerőt, a női teremtői minőséget, a gyarapodás varázsát és a kapcsolataink javítását is.

 

A saját sorsod, leckéid megértésére sorban kapod a feladatokat, emberek, érzések, félelmek, függőségek formájában… A karma oldása az IGAZSÁGOT jelenti – megtalálni, megmutatni, felelősséget vállalni azért AKI valójában vagy!

 

Tudom, ismétlem magam – de a TUDATOS megbocsátás a kulcs… magadnak és másoknak is… Nincs álarc, nincs félelem, nem kell megfelelned senkinek, nincs gátló tényező a végtelen lehetőségekhez – Szeretetben VAGY – és NINCS már karmád… HA megérted, feloldottad!

 

Szeretetben VAGY – azt jelenti, hogy szereted Önmagad – és nem az önzésről beszélek!

Figyelsz magadra – a testedre, lelkedre – mert FELELŐS vagy Magadért… és elsősorban csak magadért! Utána jöhet a párod vagy a gyerekeid! Ha magadat szereted és elfogadod, akkor tudsz másokat szeretni és elfogadni!! Ahhoz, hogy magadat szeresd, MEG KELL ISMERNED ÖNMAGAD és el kell fogadnod azt AKI vagy!

 

A Szeretet az Figyelem, a Szerelem az Bizalom :) Önmagadban és a másikban és a Szeretetben is… de először az ÉLETBE leszünk idén szerelmesek, csak aztán egy személybe  :)

 

…ÉS… (nagyon fontos!!)

Neked kell KEZDENI, a figyelmet és a bizalmat is áramoltatni, megelőlegezni MAGADNAK aztán másoknak! Ugye érted??

 

 

Az IDŐ felgyorsult… észrevetted? Tavaly még 2 hónap kellett, hogy felismerj egy szituációt, helyzetet, emberi minőséget vagy játszmát – az idén elég rá egy hét…

óra

Ez főleg az új tapasztalásaidra, ismeretségeidre igaz… Gyorsabban felismered, hogy kivel, mélyíted el a viszonyod és ki az akivel futó ismerős maradsz csupán. Rövid idő alatt jobb emberekkel kapcsolódsz és haladsz előre a dolgaid, problémáid megoldásában :)

Jobban hiszünk önmagunkban és ez a HIT összekapcsol majd nagyobb tömegekkel, egyéni kapcsolódási pontokkal… tartós barátságok és ismeretségek szövődnek amik szeretet alapon működnek. Ezek a gyorsabb felismerések segítenek majd a régi, a több évtizedes kapcsolataink feloldásában, megértésében és elengedésében is.

 

A több éves kapcsolatok, házasságok, munkák, kötöttségek „elemzésénél” általában homokba dugjuk a fejünket és nem merünk változtatni… mert olyan régen fáj, hogy már hozzászoktunk… elviseljük a napi pofonokat, a TÁRSAS MAGÁNYT, a csendes várakozást, (mindent elviselünk csak változtatni, hangot adni ne kelljen) hiszen már az életünk részei… belefér a megszokásainkba…

 

Hmmm… ez is függőség… ehhez is bátorság kell, hogy szembe menjünk az eddigi önmagunkkal…

…és IGEN – egyre több és több jelet kapunk, egyre rövidebb idő alatt – hogy a régi kapcsolatainkat is megoldjuk, meglássuk, elengedjük, eloldjuk…

 

Vagyis ebben az évben NEM fog beleférni már a komfortzónánkba, hogy semmibe vesznek mások minket – és az sem, hogy mi ezt tegyük bárkivel is!

 

Fájni fog amikor ki kell állnod magadért és el kell mondanod, hogy mi NEM JÓ Neked :) Hiszen lerombolod másokban azt az illúziót, hogy Te azért vagy szerethető mert mindent elviselsz, kibírsz.

 

Igen – lehet, hogy elhagynak, kidobnak – mert akkorát csalódnak benned… Valóra válik a rémálmod, hogy „EGYEDÜL” kell tovább menned… hogy egy olyan álcádat szerették, aki nem is Te vagy… és szembesülnöd kell azzal is hogy esetleg, NEM is szerettek soha – hiszen nem is ismertek meg, mert olyan baromira jól titkoltad a gyengeségeidet!! Húúú mekkora karma ez is – Leteszed végre, vagy cipeled míg belerokkansz?

 

…és ez fordítva is igaz – észre kell venned, ha csak egy álarcot szerettél… vagy nem is szerettél senkit, mert nem vetted a fáradságot, hogy megismerd Őt valójában!

 

Az idő pedig rohan tovább… és segít neked, rendbe hozni a SAJÁT életedet – mert semmi nem maradhat olyan mint régen volt!

Fontos, hogy emlékezz erre amit írok – ha a fejedhez vágják, hogy egyedül maradsz ha nem viselkedsz „megfelelően” – akkor tudnod kell hogy MÁR nincs olyan, hogy egyedül! Az tuti hogy nélküle maradsz -DE kapcsolódni ezentúl mindig fogsz tudni valakihez vagy csoportokhoz… lélek vagy szellemcsoportokhoz… azonos rezgésűekhez…

 

 

A REND, a Rendeződés, a Kiegyenlítődés éve is :)

A nyolcas szám és a szakrális geometria oktaéderének ránk ható rezgései is a Teremtőenergia megnyilvánulásai. Minden tapasztalás, elszakadás, megbocsátás és szeretetrezgés áramoltatása után visszatalálhatunk a forrásunkhoz (Istenhez, Isteni részünkhöz, az Univerzumhoz vagy a Magasabb Intelligenciához – mindegy hogyan nevezzük)

 

Az Élet Rendjében hinni – a Szeretetben és a Végtelen Jóban – ez bizony az Emberi BEAVATÁS része :) Itt most nem a jó pénzért vett beavatásokról és a drága tanfolyamok megvilágosodásokról beszélek! Megint a HITről van szó, ami csiráját bontogatja mindannyiunkban :)

Hinni a Szeretetalapú kapcsolatokban és úgy alakítani a saját életünket, hogy átminősítsük a régieket (vagy elengedjük) illetve új kapcsolatok terén csak ilyen magas minőségűeket alakítsunk ki ezután.

tánc

Ennek a Beavatásnak az alapja a Szeretetben való HIT – vagyis a Félelemnélküliség – ami Felelősségvállalással jár – Önmagad, a Gondolataid, Érzéseid, Cselekedeteid, RENDBETÉTELÉT jelenti – hogy ezt elérd, fenntartsd, és MÁSOK felé is áramoltasd, megmutasd! Ahogy ez személyenként elkezdődik, megtörténik – elindul a Kiegyenlítődés egyénenként és a Világban is :)

 

(és most ezt végigolvasva, rájöttem, hogy ebben a pár sorban benne van minden erről az évről, a feladatainkról – szóval felesleges volt amit előtte írtam és amit ezután fogok – úgyhogy ne is olvasd tovább – csak ha akarod :) )

 

 

A Bőség és a PÉNZ éve

Bőség és Boldogság :) Ez az összetartozás, az EGYSÉG képe, amely a test-lélek-szellem kiáramlása önmagunkból. ADÁS. Adom amim van. Tudok adni Neked :) Mindegy hogy mit – értéket, bőséget, magamból – pénzt, szeretetet, figyelmet, mosolyt, tudást, bármit… Adom, mert nekem ebből van – kiegyenlítem a különbségeket, a TERET közöttünk. Nem azért mert Te kevesebb vagy – hanem mert MÁS vagy – Neked másból van ADNI VALÓD… Lehet, nekem nem is tudsz adni, hanem valaki másnak… és Ő is majd másnak ad – de valakitől én is megkapom amire szükségem van, hogy Egységben legyek magammal-veled – sokakkal… Figyelek Rád mert Szeretlek… Együtt is Bőségben vagyunk :) Rend Van.

Hiszed?

Mert csak akkor VAN :)

 

Hmmm… pénzből élünk… – és lehet, hogy valamelyik hónapban nem tudjuk kifizetni a számláinkat.. és haragszunk a Világra meg az émászra, távhőre meg a munkanélküliségre (bankok, gazdag barátok, pártok, anyós…ésatöbbi) Haragszunk, félünk – nem vagyunk szeretetben… nem adunk senkinek semmit… fogunkhoz verjük a garast, a mosolyt, a jó szót… begubózunk… és kezdődik minden elölről (tudom mert tapasztalom)

Akkor nyissunk, engedjünk el, higgyünk – a rezgés VAN… a Bőség VAN és pénz is VAN.

áradat

HOL????

 

A cselekvésben. A jó gondolatokban, ötletekben, a fejedben… a társakban, akiket megtalálsz ehhez. Az Adásban… az őszinteségben… a szeretettel végzett munkában… az összetartozásban…

–– és igen – én még azt is hiszem, hogy a hülye oktaéderben is ott van, amely a Teremtés rezgéseit látható formában testesíti meg ebben az évben :)

Hiszek – így az anyagi és szellemi dolgok összekapcsolódnak, egyensúlyba kerülnek – és az Emberek megtalálják a Végtelen Lehetőségeket Önmagukban, a Szeretetben, egymás segítése, FELEMELÉSE által …

Igen – Pénz VAN – úgyhogy kérd el a munkád, terméked, ötleted, árát :)

 

TE miben hiszel – milyen éved lesz??

Írd meg a hozzászólások közt – ha mered :)

 

 

Ui:

 

A periodikus rendszerben a nyolcadik szám az oxigén…

Ugye, hogy ugye??

A nyolcas ott van mindenhol :)

Lehet, hogy sokunknak 2015 az Oxigén éve lesz :)

Szóval, mindegy hogyan hívod — olyan éved lesz amilyenné ALAKÍTOD :)

 

Napi tanácsok Neked :)

2015 – A Jövő Legendáriuma Ezoterikus Kalendárium
http://kerekegeszember.hu/naptar-rendeles/

 

Térkép a Szerelemhez minden napra :)

Szerelmetes Kalendárium – 2015
http://kerekegeszember.hu/szerelmetes-kalendarium/ 

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Comments

 1. GITTA szerint:

  Manita olvasom az írásaidat és megmondom őszintén olyan amiket írsz,mintha Veled történnének az események és ehhez keresel akár az asztrológiából is oda illő téziseket.Az utolsó mondatod az igaz mely így szól:Az éved olyan lesz amilyennek alakítod.Ez nem csak erre az évre igaz,hanem bármelyikre.Az hogy ez az év a végtelen lehetőségek meg önismeret éve ez hülyeség.Meg hogy 8-as ez is hülyeség.Önismeretet bármikor gyakorolhatsz,a lehetőség pedig mindig ott van csak fel kell ismerni.Kapcsolatok pedig nem csak szeptembertől február végéig mennek tönkre,hanem előtte is meg utána is.

  [Reply]

  Manita Reply:

  igen Gitta :)

  Pont olyan lesz amilyenné alakítjuk :)
  –de persze ettől még a rezgések és bolygók hatnak ránk–mármint hiszem ezt, azért írom — —tudod, számokkal, hangokkal rezgésekkel foglalkozom- azzal, hogy konkrétan melyik szám milyen hatással van az Emberre, melyik szám rezgése segít minket bizonyos időszakokban… DE ez nem zárja ki azt, hogy más hónapokban ne lehetne pl az önfejlesztésre időt fordítani–csak most ha akarjuk, ha nem, olyan helyzetekbe kerülünk, hogy szükségét érezzük, hogy foglalkozzunk magunkkal… ezért erről írok, mert ebben hiszek :) — ha tartós tejjel foglalkozna a saját oldalam, akkor tuti arról írnék :) )

  –és pont szeptembertől februárig jobban kiéleződnek a kapcsolati problémák…
  –..és igen- velem is sok minden meg fog történni ebből az éves előrejelzésből… lehet minden jó és “rossz” a nyakamba szakad szó szerint az írásból :)

  –hmmm.. az hogy mindez szerinted hülyeség…. az a Te véleményed… Köszönöm, hogy megosztottad!

  [Reply]

 2. Orsi szerint:

  Kedves Manita! :)

  Köszönöm szépen az írásod! Most jutottam ide és velem pontosan így történnek a dolgok…nagy része szeptembertől…nem véletlenül.

  További csodás évet kívánok! :)

  Szeretettel: Orsi

  [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.