... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   jan 06

Igazság és Bőség éve – Január hónapja :)

január

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod  :)  A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet, amit én beírtam !

A  :)   jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

Januárban öt csodás Teremtőnap van, amelyikből 11.-e, 29.-e és a 20.-a (Újhold napja) is dupla energiát sugároz… Legfontosabb rezgései segítik a dolgok elkezdését, a Teremtést, az ösztönös alkotást és a kommunikáció kiteljesedését, megértését…

Előtérbe kerülnek:

Függetlenség …

hmmm… a függetlenség azt jelenti, hogy elengeded a függőségeidet :) Tudod, játszmák a vezetői szerepért, a szeretetért és hasonlók…

 

Kihívás és megmérettetés…

Ez persze a még a le nem zárt dolgok, kapcsolatok, rendezése vagy elengedése, ami óriási feladatot ró ránk :) Lehet, hogy ez a legnagyobb megmérettetés ebben a hónapban, hogy felfelé elinduljunk??

csigalépcső

A Lélekre is igaz (tavaly lélek éve volt) ami az Igazságra és a Bőségre – megfoghatatlan és nem mindenki számára ugyanazt jelenti… vagyis van is meg nincs is (mármint kinek-kinek a saját véleménye szerint) :)

Többen állítják, hogy NINCS (lélek vagy bőség vagy igazság) mégis meghatározza az életünket – életüket (annak is aki azt mondja VANnak és annak is aki azt állítja NINCSennek)

Meghatározza az Emberségünket… szerintem energia mindegyik – és ha hiszel benne, hogy VAN (lélek, bőség és igazság) akkor felismered ezt az energiát másban is :)

Szerintem ezért lesz a kihívások hónapja január, hogy felismered-e másokban – és magadban ezeket :)

 

Csodák…

Igen, a csodák ideje is ez, hiszen minden Teremtésünk maga a csoda… Egy új nézőpont, egy új kapcsolat, egy régi szemlélet elengedése… és persze minden CSELEKVÉSÜNK amivel elindítunk valamit (bármit) az is egy csoda :)

Hmmm.. csodának számít Önmagad legyőzése, a halogató gyáva nyúl részeid megértése, „munkára,” cselekvésre késztetése – és ennek jutalma lesz az önállóság, függetlenség elérése :)

 

Ha hiszel abban, hogy „ januárban új életet teremthetsz magadnak” akkor lehet, hogy rengeteg félelem él benned attól, hogy most „valamit” produkálnod kellene, amivel meggyőzöd az anyósodat, párodat, főnöködet, bárkit… hogy TE is értékes ember vagy – vagy jobb mint amit feltételeznek rólad.. Ha ez a célod, akkor rossz hírem van: NEM fog menni!

Már csak azért sem mert a megfelelni akarás azt is jelenti, hogy TE magad nem érzed elég jónak, szépnek, értelmesnek magad – vagyis függsz mások véleményétől, hogy jobban érezd magad… Mivel Igazság éve van fel kell tenned a kérdést: Az a VALAKI, akinek meg akarod mutatni, hogy tudsz változni (az ő örömére) az vajon HA te megváltozol milyen újabb hibát talál majd benned – amit megint szóvá fog tenni???????????????

nevess

Ha tudod a választ–akkor cselekedj úgy, hogy NEKED legyen benne örömöd! Mert az maga a megmérettetés és akkor lesz függetlenség és persze csoda is – ha ÖRÖMÖDET leled abban amiért kiállsz és amit csinálsz!! :)

 

Egyetértesz? Tiltakozol? Írd meg a hozzászólások közt – ha mered :)

 

Ui.:

Készítettünk Neked egy térképet, 2015 minden napjára, ha elakadtál volna a cselekvésben a Boldogság felé vezető úton :)

http://kerekegeszember.hu/szerelmetes-kalendarium/

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

  1. Mónika szerint:

    Sziasztok!

    Már jó néhány éve nem akarok megfelelni senkinek, csak magamnak. Azt hiszem végre azt is megtaláltam amivel szívesen foglalkozok, mert érdekel. Ez az ezotéria. Meg is kerestem, hogy hol tanulhatnék meg ilyen dolgokat,de a sors már megint közbeszólt. Az ezotéria szerint úgy tudom, ez a sors figyelmeztetése,hogy nem jó úton járok. Mikor évekkel ezelőtt elvette tőlem a balett örömét, kénytelen voltam elfogadni. Viszont a tánc örömét nem tudta elvenni, mert most is szeretek táncolgatni, igaz már csak úgy mozgássérült módra. Most, túl a második agyműtétemen ismét megcélzom a KIRKO ezoterikus Szabadegyetemet, hogy végre azt tanulhassam ami érdekel, és az ott tanultakat hasznosítani tudjam. Úgy érzem, végre ezzel a tudással érezném igazán jól magam.
    Molnár Mónika

    [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.