... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   nov 30

Álom Hava – December

december

 

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod  :)  A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet, amit én beírtam !

A  :) jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

 

Decemberben hét teremtőnap (amelyből Újhold napja dupla energiával ajándékoz meg) és a Telehold áldásos energiái hatnak erőteljesebben ránk.

Áldás havának legerősebb rezgései, az elengedés, a szeretet, szerelem, az új nézőpontok beillesztése a jelen életünkbe – ami által észrevesszük az új lehetőségeket… fontos még a saját kreativitásunk megélése, megmutatása, ami a bőség áramlását, a gyarapodást indítja be az életünkben… :)

Szóval, csodás hónap vár ránk.. és ha kicsi lépésekkel elébe megyünk a dolgoknak és elengedjük a hozzánk méltatlan dolgokat, helyzeteket és embereket, akkor az Ünnep varázslatos fényében átélhetjük a szeretetet :) :)

 

Teremtőnapok:

December 1. hétfő – használd a belső hangodat, hogy észre vedd: merre van előre :) Nem arra amerre a külsőségek, csillogások, hívnak… hanem amerre a szíved húz :)

cica

6. szombat – Telehold – A szeretet és szerelem átélésének ideje… leválasztani a hamis dolgokat és megérezni az igazi ÉRZÉST önmagadban…

 

10.-11. szerda-csütörtök – Vedd észre, hogyan boldogulsz egyedül és társakkal… miben vagy kiváló és miben szorulsz mások segítségére, hogy közösen haladjatok előre a bőség felé :) Hol kell átvenned az irányítást és hol kell fejet hajtanod mások tudása előtt… légy rugalmas és őszinte magadhoz :) Az egyediség nagyon sokszor mások tudásának elfogadásában rejlik – a kiegészülés nagyszerűségében :)

 

19. péntek – Teremtőerőnk felfedezése és a kezdet ideje :) Minden KEZDET előtt van egy lezárás, elengedés, egy régi helyzet átminősítése vagy teljes lezárása… mert csak így tudunk helyet adni az ÚJNAK :)

sárkányaink

22. hétfő – Teremtőnap és Újhold – Új kezdet, új otthon, új kapcsolat, új hitrendszer, új munka… Bármit meg tudsz újítani vagy teljesen új életet tudsz kezdeni, ha legyőzöd a saját sárkányaidat – attól függően mennyi visszatartó erőt tudsz elengedni a régi életedből! Csak őszinte, álarcok nélküli újításról beszélek – ha önbecsapásba vagy mások becsapásába kezdve próbálod megújítani az életed, legkésőbb a jövő év elejéig élvezheted ennek örömeit, de aztán szembesülnöd kell a következményeivel és fájdalmaival…

 

28.-29. vasárnap-hétfő – Megmérettetés és pálfordulás várható… kérdés, hogy tudsz-e újrakezdeni, akár mindent ott hagyva… tudsz-e az állóvízből kiszállni és teljesen a szívedre hallgatva újrakezdeni?? Pont ma :)

 

Hogyan lehetsz boldogabb 2015.-ben?

Szeretet, szerelem, romantika, erotika, témában egy csodás útmutatót irtunk Neked 2015 minden napjára :)

Töltsd le az AJÁNDÉKOT itt:

http://kerekegeszember.hu/ajandek-naptar-szerelmetes-kalendarium/

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.