... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   nov 24

A Mindentudás Birodalma

Újholdkor beléptünk a Bagoly Holdhónapjába – a Mindentudás Birodalmába, az Isteni Terved megértésének, manifesztációjának idejébe  :)

.

éjszakai bagoly

.

Ezen időszak, a „Halálmadár” ideje IS Bennünk, amikor „kényszerítve” vagyunk, hogy engedjük meghalni a bennünk lévő AKARÁST, a dolgok szabályozására, bírálására, uralására, számszerűsítésére, ok-okozati megfejtésére – és térjünk vissza az Ég Törvényeihez, és a Természet körforgásához…

…vagyis…

Ahhoz a Teljességhez, amely megengedi, hogy legyen úgy, ahogy a „Nagy Egész” VAN.

 

Teremtőm, legyen úgy, ahogyan Te akarod.

 

A Halálmadár huhogása jelenti még, hogy a bebetonozott teóriáid, megszokásaid, elengedési, megbocsátási, képtelenségeid, mind meg fognak halni – ha a történeteidhez, igazságaidhoz való ragaszkodást elengeded…

Amikor nem engedsz el semmit, a belsőd, a Lelked, nem tisztítod – akkor a külsőd, a Tested is rombolod – vagyis odaadod a Halálnak.

.

bagoly

.

Ami van, AZ VAN. .

… mert Te csinálod… Te gondolod… Te érzed… a Te igazságod…

…de – a Bagoly szemén át –  felülről, a Nagy Egészet látva rájössz, (rájöhetsz) hogy Te ragaszkodsz valami földi tulajdonsághoz, dologhoz, történethez, tanulthoz, haraghoz, teóriához, formához…. ami „nem engedi” hogy Szeretettel nézd Magad és Másokat…

 

Miért kellene beavatkoznod… uralnod… minősítened… mássá tenned a Világot, a környezetedet, Magadat… amikor körülötted, minden azért működik, mert a szereteted, elfogadásod… jelen van a Világban…?

Mondom másképpen:

Amikor a Szereteted, JELEN van a Világban, minden működik körülötted… MINDEN, körülötted működik :)

 

Amikor nem vagy Szeretetben, akkor nem vagy a Jelenben sem (…és nyögve haladnak a dolgaid)

Amikor félsz… uralkodni akarsz… haragszol… gyűlölsz… bosszút forralsz… irányítasz… bírálsz… védekezel… támadsz…… mindig máshol vagy, nem a Jelenben.

A valóság az, amikor JELEN vagy az ÉLETEDBEN.

A többi mint illúzió….

 

Biztosan megfigyelted már, hogyha a múltba vagy félelmetes jövőbe helyezed és Éled a történeteiden keresztül az Életed, akkor nincs benned Szeretet. A duális gondolkodás, megöli a benned lévő örömöt és szeretetet.

Ragaszkodni kezdesz az ismerthez és a Jelen pillanat valósága – a végtelen lehetőségeid – kizárásra kerülnek az Életedből.

 

.

mandala

.

Az Isteni Terved, az ÉG Törvényeit követi, amikor beleállsz. Ekkor minden megteremtődik a fizikaiban… Minden Tudás eléd tárul mindig, amikor szükséged van rá.

Mindegy hogy a Te Isteni Terved, az Élet mely területén nyilvánul meg!

 

Az olyan dolgok létrehozását és csinálását jelenti, amelyekkel rezonálsz… amelyekkel SZERETETBEN vagy.

 

Akkor, megszűnik az idő, a tér és minden elvárás… akarás… csúcsteljesítmény – anyagi és elismertségi vágy és megjelenik minden segítő és segítség a Világodban, hogy a megvalósításhoz hozzájáruljon.

A Bagoly őrzi a Tervet :)

 

Az Isteni Tervnek pedig, nem ahhoz van köze, hogy óvónő… milliomos… a pandák vagy az afrikai éhezők megmentője leszel, stb… stb… – hanem, hogy Szeretettel csinálod-e?

 

Létrehozol-e dolgokat, kapcsolatokat, kapcsolódásokat a Szereteteddel?

Táplálod-e azokat – és táplálnak-e a dolgok, kapcsolatok Téged – inspirációval, motivációval újabb és újabb Emberek összekapcsolódásának módjaival?

Mindannyiunk Isteni Terve a Szeretet, hogy ezáltal visszataláljunk ÖnMAGunkhoz, és a Nagy Egészhez :)

.

bagoly

.

A Mindentudás, a Föld és az Ég Tudásának összessége.

Olyan összekapcsolt tudás, mely felülről, a láthatatlan világból kapcsolódik a látható, tapintható földi világhoz…. A Hangya, Föld –és Kristály Tudásához…

Nem pedig fordítva.

Megengedő Tudás ez, mely hagyja, hogy mindenki megkapja vagy feltegye a saját kérdéseit és aszerint cselekedjen. Nem ragaszkodik az általa kínált tudás alkalmazásához.

A Mindentudás nem akar Téged megváltoztatni. Felemel, hogy dobj el, minden kétséget és érvet… Láss, hallj, érzékelj egy magasabb nézőpontból… és a Teremtőnek, az Égnek a Tudását magadévá tedd.

Ami nem más, mint a Szeretet.

 

.

bagoly

.

A Bagoly Holdhónapjában, a Bennünk ÉLŐ Bagoly, megfigyel… de nem azonosul a problémával vagy a sikerrel… nem akar kormányozni, felülbírálni senkit és semmit.

Szelíd és nyugodt.

A Bagoly, NEM az akarattal fenntartott Önuralom bennünk! Gondolataiban nincs minősítés, akarás, aggodalom, véleménynyilvánítás… sem Önmagára, sem Másokra.

Kérdez.

A kérdéseit csak akkor hallod, amikor Szeretetben, Békében vagy Magaddal.

Bölcs.

A bölcsessége, nem a tudás és nem is a gondolkodás.

 

Annak a „NEM FELEJTÉSE”, hogy minden Változásban van… minden tökéletlen… és a Teljességet csak az látja, aki ÖnMAGában  – ÉLI az Ég Törvényét, a Szeretetet.

 

.

hit

.

A Testen a fejtető – a Pilis – alatti rész és a jobb fül, tartozik hozzá. A szúró, benyilalló fájdalmak, az agyvérzések, a hallásromlás… mind az AKARÁS, a meg nem engedés, a megbocsátási képtelenségünk következményei…

 

A Bagoly EREJÉHEZ, az Égi Tudás mellett a „mindenek forgása” – a Forgókerék Tudás – is hozzátartozik — amely elismeri a „minden pillanat lehetőségeinek megváltozásait”, az Élet, a Halál, az Újjászületés, megállíthatatlanságát – és ennek elfogadását…

Ha akarod, ha nem – ez most történik…

…ahogyan az Ég Törvénye – a végtelen lehetőségeid és a Végtelen Szeretet beengedése az Életedbe…

ÉLD… hisz, A TIÉD!

 

 

A Bagoly meséjét itt találod :)

A mesekönyvet, a 13 lélekállatunk meséjével itt tudod megrendelni.

 

 

Utóirat:

Most – a Mindentudás időszakában – van itt az ideje a Kisböjtnek… a testi-lelki tisztulásnak, hogy NE vigyünk át semmi mérget, sallangot, elakadást a következő évre…

Böjtöljünk EGYÜTT :)

 

Szeretettel

Mátyás Anita

– 2020 –

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.