... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   feb 19

A tudatalatti birodalma…

Ezt a 10 napot az intuíció, a belső hang, a magunkba nézés szempontjából elemezgetem kicsit :)

A rejtett tudás, az álmok, a fantázia világa ez. Igazából a múltban átélt történések, a jövőtől való félelem – kettőssége.  A létezés lényege-a kiegészülés—avagy a férfi-nő, a pozitív- negatív, a tudatos és a tudatalatti kiegészülése egymással. Ez a titkok ideje, amikor ráérzünk a társunkra, a javítandó dolgainkra, a hibáinkra és persze a fejlődésünk lehetőségeire is.

Minden nap szánj időt magadra :)

 

Február 20.– A segíteni akarás, a túlcsorduló szeretet napja-gondold végig: ma, kinek tudnál segíteni szeretettel?

 

21 kedd – a vágy, hogy kezdjünk magunkkal végre valamit, a sürgetés-hogy kezdjük el, amit halogattunk- egyetlen percre nézz magadba-mi az a dolog, ami egy új kezdetet jelentene az életedben? Egy könyv megírásának elkezdése, egy kép megfestése? Bocsánatkérés valakitől? Rendrakás? Beszélni a főnököddel vagy a pároddal?

 

22 szerda – 10 milliószoros nap-és teremtő nap is egyben. Magunkra fordított munkával, odafigyeléssel érhetjük el, hogy jó gondolatokkal a fejünkben-szeretetet, áldást küldjünk mások felé-ami majd természetesen 10milliószorosan visszaszáll hozzánk :)  Ahányszor eszedbe jut-küldj szeretetet az ismerőseidnek, az ellenségeidnek és a Föld bolygónak is :)

 

23 csütörtök – a nőiesség és a kreativitás ideje- érezz rá, hogy mit kellene elengedned a bőséghez, teremtéshez, a szerelemhez—és engedd el :)

 

24 péntek – Mi az, ami régóta nem jó az életedben, de ragaszkodsz hozzá? Engedd el, sirasd el-és az élet új lehetőséget kínál az elengedett „dolog” helyére!

 

25 szombat – Nagyon figyelj befelé :)  Az Angyalod is segít, hogy a megfelelő változtatások elinduljanak az életedben… A gyógyulással kapcsolatos intuíciók, ma erősebbek. Cselekedj!

 

26 vasárnap – Mit mond a belső hangod a bőséggel kapcsolatban? Tékozló vagy? Smucig? Nem áramoltatod két irányban a javaidat? Csak a pénzzel vagy elfoglalva és nem veszed észre az egyéb gazdagságot az életedben? Csak a vágyak és a megkapni valamit minden áron—hajt? Az igazság felismerése, harmóniát és szeretetet hoz :)

 

27 hétfő – Megbántottak? Beléd rúgtak? Vagy csak rájöttél, hogy valaki, akiről azt hitted utál – ma kinyilvánította szeretetét? Gondold végig-milyen szerencsés vagy, hogy tudod az igazságot…pontosan tudni fogod ezen túl, hogy akiben csalódtál (pozitívan vagy negatívan) hogyan viszonyul hozzád!

 

28 kedd – Érzed ezt a lehetőséget, ezt a tenni akarást, önmagadért, az igazságért, a boldogulásért? Ha elcsendesülsz pár percre és befelé figyelsz, ráérzel, hogy mit kell megszervezned, másként csinálnod, hogy elérd amit akarsz :)

 

29 szerda – Teremtő nap – Szökőnap – A Senki napja, vagy a Mindenki napja :)  (igen tudom, hogy hivatalosan 24.e a szökőnap–de mégis a 29.ét tartja a köztudat annak) Döntsd el, érezz rá, hogy ez a 24 óra, amit most kaptál ajándékba-ez számodra milyen üzenetet hordoz!! A szeretetenergia áramoltatásának ideje, a saját bölcsességed, önszereteted napja, vagy ez egy tanulási lehetőség, amelyben tanulhatsz a múlt hibáiból és megváltoztathatod a jövődet! Esetleg minden egyben, ezen a napon a TE lehetőséged? Fordíts rá több időt, hogy megtudd!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.