... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   jún 13

Telehold után…

A Szerelem hónap csodái tovább folytatódnak… Péntek 13. Telehold – és sok weboldal szerint 10 milliószoros nap is :) Én évek óta azt mondom, éljünk úgy mintha minden teleholdas nap 10 milliószoros nap lenne… de ha minden áldott nap csak jót cselekednénk, gondolnánk, kívánnánk másoknak– az lenne az igazi boldogság :) Én a 13.át szerencsésnek tartom, az összes babona ellenére és szerintem ez a pénteki varázslatos energiájú nap mindenkinek azt fogja hozni, amire a figyelmét fordítja :) :)

kulcs

Igazi Szeretet és Szerelem, nincs ÖNSZERETET nélkül! Mivel ebben a hónapban, ha rossz kapcsolatban élsz vagy éppen egyedül vagy, akkor az önszeretet hiánya, felerősíti benned a magány és elhagyatottság érzését és mindenféle “negatív” viselkedésformát esetleg testi tünetet veszel észre magadon. (veszekedés, pletyka, agresszió, mások hibáztatása…stb…) Ilyenkor, illetve bármilyen bizonytalan helyzetben tedd fel magadnak a kérdést: Mit tennék, mit mondanék HA szeretném magam?

DE TÉNYLEG!!!

Vajon lehajtott fejjel kisomfordálnál a főnököd szobájából, aki éppen rádtukmálta még 2 ember munkáját??

Hisztizve követelnéd a férjedtől/feleségedtől hogy ne hagyjon egyedül ezen a szombat estén is – mert különben irgum-burgum… többet haza se jöjjön… mert akkor nem is szeret ha elmegy… ésatöbbi??

Zokogva vonulnál a spájzba egy újabb adag eldugott nasiért, amikor a randid nem sikerül vagy éppen visszautaította valaki a szerelmi vallomásod?

Esetleg továbbra is foglalkoznál olyan emberekkel, akiknek ápolod a lelkét naponta, miközben szívszorítva hiába is várod, hogy egyetlen egyszer megkérdezzék, hogy TE hogy vagy?

…és amikor szídod és ostorozod magad, mert nagyon elszúrtál egy kapcsolatot vagy egy feladatot, ami elsőre megbocsáthatatlannak tűnik…

Kérlek-kérlek :) TEDD fel magadnak ezt a kérdést, mielőtt ugyanúgy tennél mint eddig tettél!

Mit tennék, mit mondanék HA szeretném magam?

ÉS TEDD MEG :-)

 

A hónap titka ez: önszeretet és szívbéli döntések sokasága, ez viszi el a lelked és a tested is azokhoz a változásokhoz, amitől a boldogság és elégedettség rezgéseit fogod kisugározni a környezetedre… és bevonzod ezzel azokat a dolgokat, embereket amelyek majd előre visznek a saját utadon :)

Mivel június kapcsolati hónap is, ezért nagyobb csoportok, lélekcsoportok, egy célért küzdő emberek is egyre közelebb kerülnek egymáshoz és felismerik a “hovatartozásukat” szerepüket, közös feladataikat… Tehát, pezsgés, harmónia, egymásra találás, egymás kiegészítése — és a közös célok, közös erővel való megvaósítása is kezdetét veszi…

 

Június 14. szombat – Bölcsesség napja, mely bölcsesség nem terem a fán magától, hanem önlegyőzés, önvizsgálat után világosodik meg a szívünkben-lelkünkben egy-egy rosszabbul sikerült dolog után, hogy: így nem jó… így nem működött – ezt másképpen kell már csinálnom! Fontos a szeretet áramoltatása

 

15. vasárnap –  Kapcsolataink megújításának vagy új kapcsolatok indításának napja. Játszmák nlküli, szívbéli döntéseink ideje, mely új rezgésekkel, érzésekkel, tölti be hosszú távon az életünket. Fontos a kezdeményezés, a kommunikáció a tisztánlátáshoz és a kapcsolataink erős alapjához!

 

16. hétfő – Figyeljünk befelé, a belső hangunkra. Titkos erőink felszínre törhetnek és felemelnek minket, új lehetőségeket mutatva a változtatáshoz, a bennünk lévő szeretet kiáramoltatásához, megéléséhez (és a másoktól áramló szeretet elfogadásához)

érintés

17. kedd – Teremtőnap :) – Pénz és bőség napja. A bennünk élő igazságosság (a lélek hangja) és a Teremtőtől kapott tudás összhangba kerül, így rálátást nyerhetsz a sorsod megújítására… Átértékelheted igazságosan az eddigi törekvéseidet, a munkád, kapcsolataid vagy önmagad boldogságának útján… és megváltoztathatsz mindent ami nem működött eddig az életedben!

 

18. szerda – Teremtőnap :) Belső munkák ideje, amelyben a főszerepet a rendrakás, a felesleges érzések, érzelmek kiselejtezése és a szeretet áramoltatása kapja.

 

19. csütörtök – Ha kihasználtad a Teremtőnapok energiáit, akkor ezen a napon “váratlanul” elindulnak a külső és belső változások, amelyek, “felfelé sodornak” – Angyali sugallatokkal, álmokkal segítenek a további lépéseidben. Hagyd hogy vigyen az áramlás :)

 

20. péntek – a függőségeink, elvárásaink, és ehhez kapcsolódóan a csalódásaink okai világossá válnak… Érdemes meghozni a döntéseinket, hogy elengedjük őket és a szívünkre hallgatva alakítjuk tovább az életünket!

 

21. szombatA Fény Győzelme, a Nyári napforduló napja. A tisztaság, a tiszta lappal indulás ideje, amikor bizony előfordul, hogy szembesülünk olyan igazságokkal, emberi kapcsolatokkal, helyzetekkel, amit eddig nem akartunk észrevenni, pedig ezidáig is része volt az életünknek (csak eddig szemet hunytunk felette)

 

22. vasárnap – Teremtőnap :) Karrier és pénznap, amely külső belső felismerésekkel ajándékoz meg bennünket, irányt is mutatva a jövőben megvalósuló sikereinkre. Mindenképpen munka és választás is, legyen szó emberekről, lehetőségekről, csoportokról vagy üzletről…

 

23. hétfő – Szentiván éj :) Mágikus nap…  szeretettel, újítással, újrakezdéssel, energiagyűjtéssel és ezek kiáramoltatásával érhetjük el, hogy változások végre elvigyék az eddigi rosszat és megláthassuk végre az alagút végén a fényt :) Családi, kapcsolati, kérdések tisztázása fontos ezen a napon! És ezen a napon kezdődik a SEITAI Tanfolyam is :)

 

Ne felejtsd el feltenni a kérdést minden nap: Mit tennék, mit mondanék, HA szeretném magam?

ÉS TEDD MEG !

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

 1. M Szabó György szerint:

  Kedves Anita, a magam részéről érdeklődéssel figyelem a írásaidat és a programokat. Többre az én apadó energiámból
  nem futja. Végeredményben a kapcsolatok hiánya tesz keresővé.
  ‘Keresőn’ csakis eszmetársakat, ezoterikus elveket és felfogást értek. Szomjoltás gyanánt. Itt, az Új kor klubban ebben nincs is hiány. Különben volt olyan anyag, amit kétszer is megkaptam,
  olykor írásban reagáltam is egyre-másra. A péntek 13 nekem is
  a jó napjaim közé tartozik A telihold ellenben zavar kiskorom óta.
  Engedd meg, hogy megmaradjak kíváncsi, szomjas lelkű figyelőnek, aki néha közbe vakkant. Ha nem bánod. :-)

  [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.