... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   ápr 24

EGÉSZ Embernek lenni…

A Lélek évében keressük a lelkünk másik felét (lehet, túlságosan is) és sokan tévedésbe esnek – vannak- hogy hiányként élik meg ha még nem találták meg.  Igazából meg vagyunk keveredve a test és lélek dolgait tekintve – sokszor nem tudjuk elkülöníteni a kettőt egymástól… így sokan a lelki társukat keresve, a vad és őrjítően jó szexre is gondolnak a lelki társ megtalálásával. Pedig ez nem mindig van így, hiszen lehet azonos neműek a lelki társak vagy az is lehet, hogy külsőre teljesen taszítják egymást.

Tehát 2 fontos dolog:

–         a lelki társad nem biztos, hogy a közeledő szerelmed is!

–         ha pedig a szerelmed, akkor is át kell mennetek elég sok próbán és megmérettetésen – ha még nem dolgoztátok le a karmátok ezen részét egymás felé…

jel

Például:

Mindkettőtökben meg kell lennie az Egészre törekvésnek – illetve hogy Egésznek érezd magad a másik nélkül is… önszeretet, bizalom, szeretet, felelősségvállalás kell hogy meglegyen :) Mert 2 fél emberből NEM lesz egy egész ha egymásra találnak… lehet hogy szerelem az lesz ideig-óráig… de aztán előjönnek a játszmák, félelmek, amik az önbizalom és önszeretet hiányából fakadva tönkreteszik a kapcsolatot.

Nézz magadba!

Te olyan szerelmet keresel, ahol napról napra meg kell erősítened a másikat, hogy ő szép, jó, kedves, okos, ügyes? …és amikor ezerszer hangzik el, hogy csúnya vagyok, buta, kövér, beteg, pénztelen, stb… akkor mindig elmondod hogy: neeeem drágám… te szép, okos, stb…vagy és én majd rendbe teszem az életedet… adok pénzt, kifizetem a tartozásaidat, keresek neked munkát…és persze hogy nem csallak meg… stb…

…és hiába erősíted, hiába segíted… a kérdések, önvádak mindig megmaradnak és neked naponta el kell mondanod, AMIT hallani AKAR, hogy béke legyen, meg szeretet, meg szex…ésatöbbi… (mert hogy minden csak akkor lesz ha te előbb teszel érte… aztán majd megkapod azt amit AKARSZ) … előbb utóbb ez egyik fél részéről sem szeretet, hanem játszma!

Ugye Te sem ilyen kapcsolatra vágysz??

Nézzük fordítva: ha te érzed magad csúnyának, pénztelennek, féltékenynek, stb… (akkor neked vannak elvárásaid a megerősítésekre) és ugye az előző példából látod, hogy ez nem vezet hosszú távú kapcsolathoz, amikor a felek csak AKARNAK valamit, hogy utána ők is adjanak. És ugye látod azt is hogy más se ilyen párt akar magának??

Amikor azt mondjuk, hogy keresem a másik felem, akkor EGÉSZ Emberre gondolunk, aki egyedül is boldog, ragyog, elégedett (van kisugárzása, ami miatt vonzódunk hozzá) és nem tőlünk várja a boldogságot – DE tud nekünk is adni belőle :)

Mások is pont ilyen embert keresnek! Ezért van rá szükség hogy TE is Egész légy és egy másik Egész embert vonzz be :) Csak így lehet JÓ és tartós a kapcsolat! Tehát előbb magunkon kell dolgozni… elismerni a hibáinkat, javítani, elfogadni, szeretni önmagunkat—majd fejlődni a változással – amit mi indítottunk magunkért…

Tudom milyen nehéz felállni a padlóról, amikor már kétségbeesésed mélypontján nincsenek könnyeid sem… tudom milyen az, amikor az ember szeretné már ha valaki megpofozná, hogy végre sírni tudjon és oldódjon a tehetetlenség gyomorgörcse… és igen, elismerem, hogy kell az önsajnálat, a sírás és az önmarcangolás is–de—nem hónapokig, nem évekig!

Oda kell állni a tükör elé és el kell mondani: szép vagyok, okos, egészséges, gazdag, szeretem magam és megállok a saját lábamon… és addig kell mondani a tükörnek, míg el nem neveted magad, hogy milyen hülye vagy hisz a tükörhöz beszélsz :)

Szóval kell ez a belső munka ebben a hónapban – tetszik, nem tetszik, ennek is most van az ideje! Magunkat helyre tenni, megbocsátani, elengedni a régi énünket, a visszahúzó embereket… és a szívünkre hallgatva lépni ez EGÉSZ Emberségünk felé, hogy mi magunk is Egész Embert vonzzunk majd be az életünkbe. A teljesség megélése után fognak csak a lélekpárok lelkei újraegyesülni…

 lélekpár

Mi az a Teljesség?

Életöröm, önszeretet, cselekvések, hibák -és változások megengedése, állandó tapasztalatszerző tanulás (nem csak beszélni meg tudni, hanem tenni) a szeretet áramoltatása, megbocsátás, elengedés, búcsúzás, kérni ha bajban vagy, adni ha kérnek, izzó vággyal szeretni – tenni, amit igaznak érzel :)  Örök változás –Szeretni a Saját Életedet, minden megoldandó feladattal együtt :)

 

Április 25. péntek – Kiút a gödörből… felismerni ahol tartunk. A lélek igazságai felszínre kerülnek és (lehet) hogy elviselhetetlennek tűnik az ahol, akivel, amiben élünk… De ezek nélkül a felismerések nélkül nem tudsz változtatni (megmaradnál a langyos állóvízben) Szerinted ha eddig nem látta meg a párod az értékeidet, csak használ, akkor mitől változna meg? Neked kell kezdeni a változtatást.

 

26. szombat – Igazságos kezdet. Újjászületés. Új utak és lehetőségek, új és megújított kapcsolatok kezdete. Csak ha teszel érte, ha kezdeményezel!

 

27. vasárnap – Átértékelés ideje… Lelki érzelmi tisztulás, megbocsátás önmagunknak és másoknak… gyógyulás, gyógyítás napja.

 

28. hétfő – Lezárások, hirtelen változtatások napja. Mások számára értelmetlennek tűnő kiugrások, amik a te lelkedben már érnek régóta… (felmondás, szakítás, válás, ugrás az ismeretlenbe…stb)

 

29. kedd – Újhold – Teremtőnap :) Új elköteleződés csak a régi lezárásával lehetséges. Áldozat és Áldás is egyben, hogy mire fordítod a figyelmedet innentől… a saját vagy a mások által elvárt életet éled? Főnix madár vagy a kalitkába zárt Kék madár? A döntés a tiéd!

 

30. szerda – Angyali sugallatok napja, amely a változtatásra ösztönöz (ha még nem merted megtenni) Kiegyenlítődés, inspiráció a jövőre nézve… figyelj az álmaidra :)

 

Ui.:

..és aztán májusban a most NEM meglépett változások elhalmoznak ezernyi leckével, hogy megtaláljuk a saját utunkat :) Izgalom lesz bőven megint :)

 

Szerinted mi kell a TELJESSÉGHEZ? Hol tartasz a saját utadon?

Írd meg (ha mered) a hozzászólások közt! :)

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.