... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   máj 30

Transzformáció

A Pillangó – LélekErőnk, Életre hívó Holdhónapjába léptünk május 23.-án Újholdkor

.

pillangók

.

Minden Újholdkor egy másik Lélekrészünk kerül Erőbe. Ez azt jelenti, hogy több Fényt, több figyelmet kap a Hold sejtelmes világától, mely hatására jobban érzékeljük ha „beteg”, vagy meg van tagadva, el van nyomva, el van felejtve ez a részünk.

Amikor erőben van (a saját Holdhónapja idején) akkor felszínre kerül, álmokban, érzésekben, váratlan történések vagy gondolatok formájában, mert mindenképpen tudatni akarja velünk, hogy ÉL, gyógyul bennünk és kéri, hogy ismerjük fel, használjuk végre saját Erőként ezt az energiát, ami mindig is a részünk volt.

.

.

Kalendárium :)

Május 31. – június 1. Pünkösd

A húsvét utáni negyvenedik nap áldozócsütörtök, mely Jézus mennybemenetelének ünnepe, az ötvenedik nap pedig Pünkösd, amely napon hatalmas szélvihar kíséretében a Szentlélek lángnyelvek formájában, leszállt az apostolokra, akik ennek következtében különféle nyelveken kezdtek beszélni… így, minden szívhez megtalálták az utat, mert úgy tudtak beszélni, hogy mindenki megértse.

Ez a tűz, az Életerőt, az Isteni minőséget szimbolizálja, amely megtisztítja az ember fizikai természetét, és a matériát, a vágyaktól, mérgektől, bajoktól.

Megkapjuk a Szent Szellem által az vezettetést, az Isteni Szeretet gyakorlásához és az új élet, az új tiszta erők, a földi létezésnél magasabb szintű szellemiség lehetőségéhez, megnyilvánulásához, a szívünk megfényesítéséhez – itt a Földön…

 

Teleholdkor (Június 7.) felszabadul a Hold és Napfordulatkor (június 20.) a Nap, a régi rezgésektől és módosítja az Égi-Földi energia egyensúlyt…. vagyis a Teremtő-Ember egyensúlyt.

Most mindenki, személy szerint, felelősséggel dönthet, hogy a Teremtésben vállalja-e azt a feladatot, amiért a Földre született – elkülönül a Teremtőtől, mint (különálló) Ember vagy Egységbe lép Vele, mint Teremtő-Ember…

 

Az Élet Tüze, az éltető tűz által elengedünk, elégetünk minden régit, minden múltat, minden félelmet és minden fájdalmat…

Felfedezzük a kapcsolatot a Nappal, Holddal, Természettel és EGGYÉ válunk az Élet természetes ciklusaival, amihez igazodva, megváltozni, átváltozni, vagyis megváltani tudjuk magunkat – minden helyzetből…

…vagy…

…ha nem engedjük el, nem égetjük el a haragunkat, betegségünket, önromboló gondolatainkat, érzéseinket, cselekedeteinket, akkor állandósul a félelemmel átitatott mintázat a családunkban, egy emberöltőnyi időre…

 

Pünkösdtől a nyári napfordulóig egy lelki-szellemi emelkedési ciklus részei vagyunk, (ha beleállunk félelem nélkül a változásba) mely jelenti, hogy felelősségvállaló felnőtté, megtisztult, meggyógyult, Teremtő-Emberré válunk… (ezért kapcsolódnak Pünkösdhöz a legénypróbák, a leánytermékenységi szertartások és a párválasztás is, a néphagyományokban…)

 

 

A Pillangóról…

A  Teremtő, pillangó képében küldi el a Lelkét, hogy mindig át tudjunk változni- meg tudjunk újulni :)

A Pillangó, a Lelkünket köti össze a Teremtővel. Egy Vagyunk Vele.

.

medencecsont

.

Az alhasban „lakik”, hozzátartoznak a medence szervei, csontjai, a lumbál csigolyáktól az utolsó farkcsontig minden részünk…

Itt fogan és növekszik az Élet, itt tápláljuk a méhlepényen át a magzatot.. itt élünk át extázist, fájdalmat… itt kapcsolódunk a párunkkal… itt termékenyítjük vagy szüljük meg a gyermekünket – Teremtünk…  kapcsolódunk az Élettel, a Teremtéssel, a Teremtővel…

…és itt születik meg a méhlepény is, ami 10 Holdhónapig táplálta az Életet és el kell engedni – ugyanúgy, ahogy minden változásnál, születésnél, újjászületésnél valamit-valakit el kell engednünk…

 

A Pillangó, élteti és táplálja az 5 lumbál csigolyát, amelyek a fizikai mozgás, elmozdulás, átszerveződés, transzformáció „csontocskái”  és az 5 alapelem lakhelye is.

Az Elemek, az 5 ujjunkon is „megnyilvánulnak” az érintés során (amikor egy fájó testrészhez nyúlunk… vagy ahogy tárgyat, növényt, állatot, embert vagy bármely Elemet megérintünk)

.

az 5 elem a kézen

.

Vannak, akik 6 lumbális csigolyával születtek és általában ők azok, akik 6 ujjal…  :)

.

Transzformáció…

A fejedben lévő ellentétpárok (jó-rossz… csúnya-szép… férfi-nő…stb…) és az Elemek (FöldElem, VízElem, LevegőElem, SzerElem, TűzElem, ÉrtElem, ÉlElem…stb…) EGYESÍTÉSE, a Pillangó feladata.

A Lélekben nincsenek jó erők és rossz erők – csak Erők vannak.

A Lelked Pillangója, mindent egyesít MOST (és bármikor, amikor megidézed) – de az, hogy Te, ezt az Erőt mire használod, az csak Tőled függ!

.

Eggyé válni Mindennel

.

A Pillangó, „Tűz Tudása” indítja el abba az irányba a Tüzet, amit Te adsz neki. A földi pillangók megégnek a lámpa fényében, de a Lelked Pillangója Eggyé válik a Tűzzel és Mindennel…

Lánggal tisztítja a Lelked… tűzzel égeti a tested… teljesen átváltoztat… teljesen lerombol… kiégeti vagy beléd égeti a múltat… elhamvassza a fájdalmat vagy felizzítja … TE döntöd el!

TE döntesz mindig, hogy félelemből, haragból, vagy Szeretetből indítod a gondolatot… a szót… az érintést… a cselekedetet…

Ezért Te döntöd el, hogy mire használod…

Teljes megújulásra… Önrombolásra… szexre… szerelmeskedésre… haragra, bosszúra, halmozásra… vagy a Teremtő-Ember megszülésére, az Élet értelmére, a megbocsátásra és a Szeretet áramoltatására…?

 

Ha nem használod ezt az erődet, képességedet – a test sorvadni, öregedni, betegeskedni kezd, mert megtagadod, a Teremtővel való EGYSÉGET. Másokat hibáztatsz vagy a Teremtőt, a neked nem tetsző sorsodért, történésekért… Ilyenkor a Pillangód elalszik… álmok nélkül…

Ugyanez történik, ha a Lelkedből sugárzó Isteni minőségedet elnyomod és a fizikai világban csak az önpusztító gondolatokat, érzéseket, cselekedeteket, harcokat vívod a környezeteddel és Önmagaddal.

Amikor félsz az elengedéstől, megbocsátástól, az ismeretlen kimenetelű dolgok elfogadásától – vagyis a régi múltad, ismert történésein való túllépéstől – gúzsba kötöd, az Élet-Érzés felélesztését, újra tapasztalását… gúzsba kötöd a Teremtővel közös Lelkedet…

.

Eggyé válás

.

Amikor a Pillangó álmodásban van, (a hernyó begubózik) minden LélekErő a lélekfonálon köré tekergőzik – a fizikai test, lélek és szellem összekapcsolódik… ilyenkor az ember RÉVÜL… transzban, bűvöletben, elragadtatásban ÉL… és átalakítja a fizikai testét, lelki életét, körülményeit, kapcsolódásait…vagyis Önmagát.

A külső szemlélőnek tűnik ez bűvöletnek. Aki ÉLI a Pillangó mindent egyesítő erejét, az az átváltoztatás elragadtatásában VAN :)

Elragadtatásban, mert: átkelő a RÉV a Lélek Világába, ahol minden lehetséges, ami a racionális elmének felfoghatatlan… ami a múltban még nem történt meg… amiről még nem írtak a facebookon…  amiről még nem jelentek meg tudományos bizonyítékok…….

.

Minden LEHETSÉGES és minden megvalósul ITT és MOST, a fizikai világban is, amikor EGGYÉ válsz az Erőiddel és minden ismerttel és ismeretlennel…

.

Az Álmodás, a Lélek emlékezete, Önmaga, tér és idő nélküli szabadságára – Tiszta csatorna a Teremtővel való Egységben.

.

Ne keverjük össze az álmodozással, az elérendő földi célok hajkurászásával, halmozással vagy a szóbeli vágyak, harcok, minősítgetések, múltbeli dolgok felidézgetésével.

.

.

A Pillangó ideje…

Pont az történik, mint a mesében – ha megengeded :)

.

pillangó a pillanatban

.

A hernyó, elengedi a vágyait, a kétségeit, az éhségét, minősítéseit, félelmét, ellenállását és megmarad abban a végtelen csodában, amire a Tündér ráirányítja a figyelmét – HISZI, hogy minden EGY vele – és megmarad ebben a mindent EGYESÍTŐ SZERETETBEN… Csodának látja magát, nem hernyónak  :)

 

Megengeded-e ezt a természetes folyamatot, ezt a transzformációt magadnak, AMI ÉPPEN TÖRTÉNIK?

 

…vagy ellenállásban, szembenállásban, elengedési képtelenségben maradsz inkább és a nehézségeidhez, haragodhoz, betegségeidhez, múltadhoz, félelmeidhez, ragaszkodsz továbbra is?

 

Ha megadod magad a JELEN történéseinek félelem nélkül, akkor egyre közelebb kerülsz a Szeretet Tüzéhez, a kimeríthetetlen energiához –  és legyőzhetetlen leszel – hiszen félelemnélküliségben,  EGY VAGY a Nappal, Holddal, Teremtővel :)

 

 

Utóirat:

A tudósok már bebizonyították, hogy a hernyó begubózás után, teljesen megváltoztatja a DNS–ét és pillangóvá válik :)

…és az Ember is képes a DNS megváltoztatására…

 

 

Utó-utóirat :)

1947-ben volt előzőleg Nap Éve… Vajon, mennyi mindent égetett bele a családunkba akkor a Nap, amit még mindig cipelünk?

Itt az ideje elengedni!

 

A Pillangó meséje

 

Szeretettel:

Mátyás Anita

– 2020 –

.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.