... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   márc 31

Szelek Hava – Április – a Férfienergiák kiáradása…

04

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod  :)  A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet, amit én beírtam !

A  :)   jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

 

Áprilisban 6 csodás Teremtőnap erősít minket (április 9, 11, 18, 22, 27, 29) – közülük Újhold napja (04.18) dupla Teremtőerővel bír és hetedik napként erős rezgéseket tapasztalhatunk még 04.04. – Telehold idején :)

 

Szelek Hava cselekvő hónap! Előtérbe kerül a REND, az életünk külső-belső megtervezése, újraindítása, rendbetétele. A férfi energiák dominálnak (férfi, apa, szex, munka, vezetés, siker, felelősségvállalás) de mindenképpen meg kell említeni ebben a hónapban, a bennünk élő férfi-női energiák kiegyenlítését, egyensúlyba hozását – hiszen ez is a REND része :) Ehhez a hónaphoz tartozik az anyagi javak megteremtése – ami a szeretettel végzett munkával elérhető – és az otthon megteremtése is :)

 

A Szelek segítenek kisöpörni a régi elavultat az életedből – de a Rendet Neked kell akarnod és megtenni érte mindent…

Hmmm… nekem a belső rend megteremtése nagyon nehéz- gyakran kötök alkut magammal, hogy ezt vagy azt ne kelljen elengednem, megváltoztatnom… :(

 

Nem tudom ez Neked milyen… de akármilyen könnyű vagy nehéz, most ennek van itt az ideje, már csak azért is mert ehhez kapunk jótékony, előrevivő energiákat :)

Rend bent és kint… munka mindenképpen :) Levetni az álarcokat, illúziókat… elengedni a hátrahúzó kapcsolatokat… kisöpörni a régi félelmet, fájdalmakat –és újra BIZNI !!

 

Te hogy állsz a Bizalommal?

Jó dolog másban bízni, támaszkodni rá – de a legjobb az, ha Önmagadban bízol! Ezt az érzést is most kell előhozni magunkból :) Mert aki önmagában nem bízik az másokban sem tud igazán! Aki nem bízik az szeretni sem tudja sem önmagát sem másokat… Pedig ezek az érzések bennünk laknak – nem mástól kapjuk… nem mások viselkedésétől, érzéseitől függnek!

 

Igen-tudom… sokszor csalódtunk, megégtünk – mert bíztunk és szerettünk… DE …és most nézz mélyen magadba – de amikor ez megtörtént, akkor Te a valódi énedet mutattad annak a másiknak? Vagy egy jól felépített álarc-kollekcióval villogtál abban a kapcsolatban, hogy megfelelj neki? .. és amikor elhagytak, becsaptak – akkor eszedbe jutott-e, hogy nem Téged csaptak be, hanem az álarcaiddal felvértezett „valakit” ??

tavasz

Bízol-e a lecsupaszított VALÓDI sebezhető önmagadban? Meg mered-e mutatni a valós vagy vélt, hibáidat, hiányosságaidat, egy kapcsolatban?

Hmmm… ennek a felelősségvállalásnak is most van itt az ideje… ezekről is lefújja Szelek Hava az álarcokat…és ettől aztán megrendül a Hitünk másokban és Önmagunkban is…

Nem baj!

 

Összedőlnek a dolgok, hogy a romok fölött átnézve meglássuk a saját Utunkat :)

 

Az sem baj ha Te még raksz két betonfalat, mert meg akarod őrizni a kapcsolatodat, teóriádat, véleményed igazságát… Rakd a tégláidat, erősítsd az igazságodat… csak néha tedd fel a kérdést megadnak: kiben-miben bízol? Mert ha csak a falaidban és nem Önmagadban, akkor vajon HOL VAGY TE ?? A falak mögött ki fogja felfedezni a valódi értékeidet? Ki lesz az a szerencsés akinek meg mered mutatni a lelked?

 

Ha azt gondolod, hogy Érted aztán harcoljanak meg, egy faltörőkossal keressék meg a félelembe vacogó kis énedet és találjon meg végre az IGAZI – akkor sajnos rossz hírem van: Lehet bizony hogy sok Igazi megpróbálta lebontani a falaidat, de mindig rájöttek, hogy ez a réteg, meg az a réteg is álca és abbahagyták a keresésed…

 

A legsúlyosabb mondatom pedig: Amíg bezárod magad, TE sem ÉRZED, hogy ki az Igazi számodra, csak az elképzeléseidet vetíted rá a hozzád közeledőkre… CSAPDÁBAN vagy!!

Ha nem ÉRZEL, nem tudsz kinyílni… ha nem nyílsz ki, nem tudsz Bízni… nem tudsz Szeretni…

 

…és most a csodás Férfienergiáról :)

 

Képzelj el egy fénykört, amely körbe vesz egy lényt, akivel jó együtt lenni, beszélgetni, megismerni, hallgatni mellette… és ez a fényburok elkezd kiáradni és megnyitni a lelkét a NŐ felé – úgy, hogy ad magából, a félelmeiből, a kétségeiből, a titkaiból… Beengedi ide azokat, akikkel dolga van az életében…

 

A Férfienergia védelmez, felemeli a gyengéket és felelősséget vállal Önmagáért és a hozzá tartozókért… Rend van benne. Múlt, jelen jövő… utak, kudarcok, lehetőségek, tervek, munka… ERŐ, amely keresi a női energiapárját mert az érzelmeiben NEM stabil… Aki előtt ezt fel meri vállalni, Őt szeretné párjának, hogy erősítse meg, egészítse ki, az érzelmi részét… hogy legyen végre Egység, legyen végre Rend :)

A Férfienergia a befogadásra és a kiegészülésre törekszik, hogy megsokszorozza önmagát – nem elnyomásra, uralkodásra, nem leigázásra! Mármint az IGAZI Férfienergia, amelyben nem az Ego-é, a zsarnoké, a behódolást követelőé a főszerep…

királyi pár

A Női-energia, szintén egy csodás teremtő fényár, ami a befogadásra és az együttes kiáradásra törekszik, az érzések, érzelmek tisztaságával–- a bőség, a kommunikáció, a kreativitás és a szeretet birodalmát jelenti a Férfinak…

Ez a két energia rezeg személyenként bennünk és kívül a világban is – a Nő és a Férfi között is — egyensúlyba kerülni, befogadni, kiegészülni :)

Hmmm… ez a Természet Rendje :) A Férfi megéli önmagában a női teremtőerőt… a Nő egyensúlyba hozza magában a férfienergiákat a női-energiáival… így alakul a Belső Rend :)

 

Férfi álarcok: a sebezhetőség, az érzések, a fájdalom, a törődés… stb… elrejtése, megtagadása.. kiabálás, fenyítés, agresszió…stb..

Női álarcok, pl.: erőt hazudni, férfiként helytállni, áldozatnak lenni…stb…

(még rengeteg álarcunk van, átfedések, azonosságok, mindkét nemnél..- csak kiragadtam párat)

 

A lényeg:

… a NŐ és a Férfi az álarcaik letétele után Önmagára – Egymásra talál… :)

Szép ez, ugye?? :)

 

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.