... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   nov 09

Mutasd Magad! – Enyészet Hava – November

Élet vagy Halál?

NEM!

Élet és Halál körforgása van :)

Újjászületni csak az tud aki elengedi a régit… a múltat…

November hónap az önfelfedezés ideje. Behatolás az álarcokkal, önbecsapásokkal, körbebástyázott lélekhez. A mélységeink, vágyaink, eltemetett, letagadott, árnyékos oldalainkkal, elvárásainkkal, mozdulatlan lustaságunkkal való szembesüléseink…

belső angyal

Bármi megvalósítható, megteremthető most, ha a szülés fájdalmait, az önfelvállalásunkat – az újra megszületésünk csodáját… az Élet áramlását – NEM kezdjük el kontrollálni, hogy jó képet mutassunk kifelé (nehogy már azonnal mindenki hátat fordítva elmeneküljön mellőlünk) vagy magunkat áltatva, hogy majd „csepegtetve” a valóságot nem lesz annyira fájdalmas… (mármint nekünk, nem lesz fájdalmas, ha „apránként” megmutatjuk a sebezhető lelkünk…)

De az lesz… akárhogy csináljuk fájdalmas lesz… minél nagyobb dolgot szülünk meg magunkból annál fájdalmasabb…

Minél őszintébbek vagyunk annál jobban szenvedünk…

…és tudod miért??

Mert rettenetes félelem van bennünk, hogy ha megmutatjuk magunkat, akkor támadhatóak leszünk… gyengék… kicsik… senkinek sem kellünk… nem leszünk elég jók semmire… kinevetnek… soha többet nem kérdezik a véleményünk… EGYEDÜL maradunk… nem lesz segítségünk…

Szörnyű félelmek miatt építünk falakat és hazudunk magunknak és a világnak. Minél több az álca réteg, annál nehezebb őszintének lenni…

DE

(már sokszor írtam) minél több a köréd épített hazugság, annál nehezebben veszed észre a világ és az emberek gyönyörűségét, szeretetét… minél jobban véded magad másoktól annál jobban tompítod a feléd áramló szeretet megérzését, átélését…. (igazából észre sem veszed)

a nő

Az önfelvállalás… vagyis az újjászületés igazából a CSODA megmutatása a világnak aki TE vagy :) Mert mindig CSODA voltál – csak a magad köré rakott TÖRTÉNETEIDDEL eltakarod magad…

.

Amikor nem mondom meg mit akarok egyenesen… vagy mit nem akarok így tovább… vagy mit érzek… mit nem érzek… ki vagyok valójában… kinek mutatom magam helyette… akkor csak az időt húzom, a magam és mások becsapását művelem. Tetszik, nem tetszik: hazugságban élek! Nem a saját életemet ÉLEM…

.

Enyészet Hava, felgyorsítja a szép máz alatt rothadó hazugságok felszínre kerülését. Bár az EGO ragaszkodik a régi rendszerhez és mindent megpróbál, hogy félelemben tartson az ÚJ valódi életünktől – kereteket, okokat ad, hogy miért nem időszerű még a változtatás… alátámassza… igazolja… bebizonyítja, hogy ez így jó… elviselhető… mások is így csinálják…mások is megalkudnak… mások is keretek közt élnek… mert nincs más út………..

.

Ez a billegés… kétség… (hogy megmutasd-e magad vagy maradjon minden a régi falak hazugságai közt) a hónap közepéig elég nagy erővel hat ránk, mivel a környezetünk is kezd szembesíteni az álarcainkkal. Tapasztaljuk, hogy mások „belénk látnak” – megemlítik hazugságainkat, konkrétan gyengeségeinket vagy erősségeinket kiemelik és megkérdezik miért takarjuk el.. miért nem vállaljuk és kezdünk új életet???

.

…és Te is pont ugyanígy rálátsz másokra… mások hiányaira, nagyszerűségére amiket elrejtenek… és akkor amikor MEGLÁTOD – ha a szíved túlcsordul örömmel, ne felejtsd el megdicsérni az Ő saját egyedi csodáját… :) Légy Te az első aki megszünteti másokban a kétséget :)

Tudod, amire a figyelmedet fordítod azt Élteted… és az visszatér hozzád!

.

Hmmm… a hónap második felében – ha az enyészetnek adtuk ami idejét múlt… ami nem szeretet alapon működött az életünkben, akkor magunkból kifelé indulva elindul a változás… az igazi Teremtés :)

nyiss új halmazt

Magabiztos és megkérdőjelezhetetlen rálátásunk lesz magunkra… a tudásunkra… a terveinkre… a múltunkra… és a jelenben lévő feladatainkra :)

Mert a bennünk élő CSODA teret kap és elindul belül a vágy az ismeretlen, a még nem próbált ÉLET felé :)

Ne feledd, a vágy az vágyakozás marad – akár örökké is – ha nem követi cselekvés!

.

Erről szól most a november: a bennünk dúló hazugságok felvállalásáról, az enyészetnek adásáról és az önfelvállalással az EGO félelmeinek megszüntetéséről… vagyis hogy lemásolhatatlan CSODÁK vagyunk… végtelen Teremtőerővel megáldva amikor Cselekszünk :)

.

Élet és Halál körforgásában vagy… Odaadod-e ami az enyészeté, hogy éledjen benned az ÉLET?? Mered vállalni AKI VAGY, ami LELKESÍT, amitől EGYEDI vagy?

Mit tennél ha nem félnél??

Szóval: Mutasd Magad! :)

11

A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod  :)  A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet, amit én beírtam !

.

A :) jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

.

Enyészet Havának minden egyes napja Teremtőnap :)

Önmagad újrateremtője vagy :)

A Teleholddal együtt 8 dupla Teremtőnap segít, hogy felfedezhesd saját lényed csodáját és el tudd engedni ami már nem szolgálja az életed!

A hónap legerősebben ható rezgései, amik segítségedre vannak: a saját tehetséged, a Teremtés, a kreativitásod újra felfedezése… győzelem önmagad felett… a tudatosság „beépítése” a mindennapi életedbe… az életerő, az önbizalom megtapasztalása az elindított cselekvéseid jutalmaként… :)

Csodát, csodákra halmozva kívánok Neked :) :)

.

UI.:

Igazság Évének Enyészet hónapjában még lenne egy fogas kérdésem :)

Odaadod-e az enyészetnek – és milyen módon – vagy sem, ami az enyészeté?

Fáj a fogad és elmész a fogorvoshoz… azt mondja: ezt már nem lehet megmenteni, ki kell húzni!

Mit választasz?

Mész minden nap és húz rajta fél millimétert naponta, 30-40 napon át

vagy

kihúzatod azonnal, annak ellenére, hogy mindenki látni fogja milyen hülyén nézel ki fog nélkül

vagy

hagyod hadd fájjon… eddig is így volt…

????

Írd meg a hozzászólások közt – ha mered :)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

  1. ancsapancsa szerint:

    Kihúzatom. :)

    [Reply]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.