... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   szept 17

Kapcsolódások Éve –Ősz

A Kapcsolatok, Kapcsolódások – a „MI” Évében vagyunk és elérkeztünk az eddigi évünk javainak betakarításához és a számadáshoz. Ez az év elsősorban az Önmagaddal való kapcsolódás felé próbál vezetni, hogy tisztán kapcsolódj test-lélek-szellem szinten BELÜL, ahhoz a csodás Teremtő lényhez AKI TE VAGY!

 .

ősz

.

A kapcsolataid olyanok, amilyen az Önmagaddal való kapcsolatod… vagyis, ahogyan Önmagaddal kapcsolódsz, ahogyan Szereted Magad, úgy Teremted meg a másokkal való kapcsolódásokat is. Ez (is) a TE Teremtésed.

Mit Teremtettél magadnak?

Hogyan kapcsolódsz most Önmagaddal?

Mennyire áramlik benned a Szeretet? … no és a félelem?

.

Mondd, mit jelent számodra a Szeretet?

.

A szeretet, a bírálat hiánya.

— Dalai Láma

.

Tudod-e úgy élni az életed, hogy nem bírálod Önmagad sem Másokat?

El tudod-e fogadni azt, ami VAN?

El tudod-e fogadni, azt, AKI VAGY? Ahol vagy?

Azt, hogy mások nem úgy szeretnek Téged, ahogyan szeretnéd… vagy hogy Te, nem tudsz úgy szeretni, ahogyan mások szerint „megérdemlik”?

Hagyod-e, hogy a Változás mindent átjárjon… vagy Te akarod irányítani, hogy kinek, miben KELL megváltoznia, hogy Te Boldog légy?

Hagyod-e, hogy az ÉLET áramoljon…vagy Te akarod megszabni az ÉLETNEK, hogy kitől, mitől leszel Boldog?

.

örömben együtt

.

Az idén azt „tanuljuk”, hogy NE azért legyünk valakivel, mert ADJA a „dolgokat” és ebből merítünk energiát (vagy a közös játszmákból) hanem mert ÖRÜLÜNK, hogy LÉTEZIK :)

Mi ültetjük az ÖRÖM magocskákat minden szeretettel kimondott szóval és tettel… és mi vagyunk azok, akiknek lehetősége van kigyomlálni, elengedni, az ártó szavakat és tetteket az Életünkből…

Ugye így ÉLSZ?

.

E rengeteg kérdésre adott válaszod- a Te SZÁMADÁSOD, arról, amit Teremtettél magadnak…

.

.

mit viszel a tarisznyádba magaddal?

.

Az őszi hónapokban a szeretetteljes betakarítás, számvetés és a továbblépés ideje van. A bölcsesség hónapjai ezek. Annak felfedezése, hogy minden „jó és rossz” benned is megvan… Az a kérdés, miből mennyit tettél bele az Életedbe? Mire használtad az energiáidat? Mire fordítod, nap mint nap a figyelmed?

…és persze a legfontosabb kérdés, hogy vállalod-e a Felelősséget, azért ami VAN most a tarisznyádban…. – az Életedben?

.

A kincseket és a Boldogságot másban keresni önbecsapás. Életed döntéseinek (és nem döntéseinek) eredményeit mindig megtapasztalod és ha Felelősséget vállalsz mindezért, akkor az őszi hónapok az önismeret bölcsességével ajándékoznak meg. Bölcsnek lenni annyit tesz, hogy nem lépsz ugyanabba a szarkupacba vissza, ahol szenvedtél már eleget….

.

Az okos mindennap tanul valamit

A bölcs, mindennap elenged valamit

– Zen

.

Amikor minden napod a Szeretetről szól, akkor Önmagad szeretetén keresztül – amit kiáramoltatsz a Világba – minden letisztul.

A VALÓSÁG elfogadásaELENGEDÉST és MEGBOCSÁTÁST szül, mely azonnal visszahat rád és az elengedett dolgok, teóriák, félelmek, emberek, helyére az Élet Áramlása új lehetőségeket hoz :)

Kirajzolódik egy ÚJ életút lehetősége…

.

Most kell a legtöbbet dolgozni magunkon, hogy ne csak újra és újra és újra elkezdjük megígérni ugyanazt – hanem, kezdjük el már végre ÉLNI a saját Életünket.

.

változás

.

Nem a másét… nem egy elvártat… nem egy önbecsapásra épülőt…nem mástól függőt…és nem másokat irányítót!

Nagy előrelépés ezt feltárni, szánvetést csinálni…de csak Önfelvállalásban tudod elengedni – Aki NEM Vagy…

Van-e benned szeretet, megbocsátás, kitartás, hogy Önmagaddal összhangba kerülj … vagy pótszerekkel, pótcselekvésekkel, Pató Pál mentalitással, esetleg kőbe vésett tervekkel, teóriákkal, változásra való képtelenségekkel, ámítod magad, hogy a változáshoz, neked nem kell tenned semmit?

Mi lenne, ha időt szakítanál az elengedésre, megtisztulásra, egy Szeretetben ÉLŐ Élet megteremtésére … —  vagyis, a valódi ÖNMAGADRA?

.

.

elengedés

.

Az ősz, a Természet körforgásában, az elmúlás, a halál elfogadásának, a félelmek legyőzésének ideje.

KEZDET – mely mindig-mindig elengedés… megengedés… búcsúzás…

Az Élet FOLYTONOSSÁGÁNAK, a változásnak, megtisztulásnak, megújulásnak a csodája.

Mi emberek is a Természet részecskéi vagyunk. Miért falazzuk be magunkat betonba… a hatalom, a titulus vagy az áldozat, a kényszer, a megalkuvás megváltoztathatatlanságának illúziójába, mikor lételemünk a VÁLTOZÁS?

 .

ősz

.

A SZÁMVETÉS, elszámolás, majd az elengedés és felelősségvállalás után – szerepek és játszmák nélkül tisztán tudsz kapcsolódni Önmagaddal majd ezután másokkal is :)

Az újrakezdés, a szeretet alapú összekapcsolódás képessége, a megtisztult lényedet újra a „MI” egysége felé indítja el, ahol OKOK, ELVÁRÁS és ÉRDEK nélküli kapcsolódások születnek :)

Amikor elfogadod a tested, lelked, szellemiséged, egód, múltad, jelened, környezeted… amikor nem mást vagy másokat akarsz megváltoztatni – akkor az elfogadás és a hála állapotában leomlanak a falaid, „személyiségeid”, viselkedési mintáid… Mindent ott tudsz hagyni – Aki nem Te vagy…

.

születés

.

Az álcák nélküli Önmagadból – ebből a fény-magocskából egy új ÉLET születik.

.

A mag mindig „meghal”, átalakul, hogy belőle egy új Élet születhessen…

.

Ezt hozza az ŐSZ… ezt a változást… ezt az elengedést… ezt a megengedést, amelyből az ÚJ TEREMTÉSÜNK Életre kel!

Ha…

…el mered engedni a régi Életed…

.

ENGEDED??

 .

.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.