... betűkben a sorsod, számokban a jövőd... számmisztika, névelemzés, babanévmágia, boszi-suli, önismeret, önfejlesztés
 

…betűkben a sorsod, számokban a jövőd…


   márc 07

A Teremtő Női Erő

Március elsősorban a szeretetről szól, a nőiességről és magáról a női teremtőerőről  :)

Fontos, hogy minden NŐ és Férfi is tisztában legyen, hogy „kétéltűek vagyunk” két féle energiának az egyensúlyát kell megtalálnunk önmagunkban  :)

Az „Isteni minőség” ugyanúgy vonatkozik minden férfira és nőre  :)  de… a nők a termékenység és a teremtőerő kiemelt energiáit hordozzák magukban …

Tudtad ezt magadról Te NŐ??   :)

Talán a szeretet áramoltatását tudjuk jobban használni, talán mert mint szülőanyák érzékenyebbek (gyakorlottabbak ) vagyunk a gyerek sírás és egyéb kimondatlan testi lelki sérülések gyógyításában…

Talán…

DE, nem számít az ok, hogy miért vagyunk ebben mások mint a férfiak :) Az számít, hogy használjuk-e ezt a Teremtő energiát vagy sem!

 

Mi kell a teremtéshez?

–          tiszta test-lélek és elme  :)  (ez azt is jelenti, hogy el tudsz engedni mindent, ami a múltban történt!!)

–          felelősségvállalás

–          önszeretet

–          hit (főleg önmagunkban)

–          és cselekvés!!!

 

Tudtad, hogyha NEM engeded a teremtő erődet szabadon (a félelmeid, a kishitűséged vagy a hited miatt) akkor megvalósulás híján elkeseredéssé, haraggá, irigységgé válhat benned? Ezzel persze gátat szabsz a többi teremtésednek is—és a rossz dolgokat kezded csak bevonzani az életedben…

Olyan sokszor írtam már arról, hogy engedd el a félelmeidet… és ez most igazán aktuális  :)

A Tavaszi Napéjegyenlőség sok mindent megváltoztat- de az egész márciusi hozzáállásod Önmagadhoz szintén!! 2012 és Újjászületés  :)  ez a Tavaszi program az idén :)  Jössz?

Március 8 – Telehold – mint előző cikkemben írtam előtte jól jönne egy testi-lelki tisztítás  :)

Az aura tisztítás legegyszerűbb módját már többször leírtam a blogon, de most újra közre adom. Ne riasszon el az egyszerűsége, mert az egyszerű dolgokban van az igazság elrejtve  :)

Állj be a zuhany alá és tetőtől talpig zuhanyozd le magad folyó vízzel, miközben mondogatod: Víz, víz moss le rólam minden rosszat!! (elmondhatod azt is konkrétan, hogy mi az (összevesztem a főnökömmel, megvertem a gyerekemet) de nem szükséges)

Ezt addig mondogasd, amíg nem érzed a megkönnyebbülést a testedben és a lelkedben  :)  Ha most nem lenne rá időd, március 21 előtt mindenképpen végezd el! Az aura megtisztítása hatással van a csakráidra, a gondjaidra, a problémáid testi lelki megoldására. Tisztítás után érdemes tudatosan elengedni a hiedelmeidet, a téged visszatartó dolgokat és embereket!!

Ez a megbocsátást jelenti, önmagadnak és a téged bántó embereknek! Ha nem tudsz megbocsátani, akkor nem a másik ember követett el megbocsáthatatlan vétket, hanem TE nem vagy Önmagad, nem használod az Áldás és a Teremtőerőd csodás képességeit! Vagyis nem vállalod a felelősséget a múlt elengedéséért! Inkább arra fordítod az energiát, hogy keseregj és szidd azt a valakit aki megvert, meglopott, megerőszakolt vagy bármi más… – az helyett, hogy elengednéd ezt a negatív energiát, amely minden egyes napodat megmérgezi!

Nem kell a tettet megbocsátanod!!! Magának az embernek bocsáss meg! Nagy különbség!!!

Mit nyersz ezzel?

–          nem a múlton fogsz gyötrődni

–          a megbocsátással, megkönnyebbülsz

–          rengeteg energiád felszabadul, amit jóra tudsz majd használni

–          a szeretetenergiát újra tudod majd áramoltatni J

–          új dolgok jönnek az életedbe

A szeretetenergia pedig az a Teremtő és gyógyító energia, amellyel meg tudod változtatni a saját életedet  :)

 

A Tavasz változást hoz mindenkinek  :)  Az a kérdés, hogyan éled meg jól a változást? Felvállalod-e azt a felelősséget, hogy a változás rajtad áll, tőled függ? A TE gondolataidtól, cselekedeteidtől, érzelmeidtől?

 

Egy kis segítség, ha komolyan gondolod a változtatást :)

http://nevedbenasorsod.hu/lelek-kikelet-3-napos-ujjaszuletesi-trening

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.